Az emelkedés veszélyei: ígéretek

Amikor elkezdesz ígérgetni, akkor alapvetően az a program fut rajtad, hogy szerezz minél jobb pozíciókat és lehetőleg úgy, hogy őszintén higgy is ebben. Aztán jön az emelkedés, amiben a te egyéni tudathoz szokott lelked megismerkedik a kollektívával. Akik nem egyéni tudatokból állnak, ezért a helyzet igen más, mint ahogy azt te az egyéni tudatoddal gondolod. 

A kollektív tudatot nem igazán érdekli, az egyének miben állapodnak meg és valószínűleg téged - mint a kollektíva új tagját - sem fog, amikor az "én" fogalma alatt kiderül, hova is csatlakoztál. Ha ezek az egyéni megállapodások számodra továbbra is lényegesek, akkor vagy szerencséd van a csatlakozás tekintetében, vagy sikerült megtartanod az individualitásodat.

Magunk előtt látjuk a Színpadon a példát, amikor valaki nem a négy fal között, hanem egy ország élén emelkedik. Először az vele a baj, hogy túl liberális. Ám mivel a liberális értelmiség nem értett a parancsszóból kicsit elveszett lett, de megtalálta helyét a jobboldalon értsen bárki bármit ez alatt. Menet közben számtalan olyan ígéret született, melyek mind a feledés homályába vesztek, hisz ki emlékszik már rá és különben is új ellenség van új helyzetet teremtve. Minden, amitől előtte óvta a nemzetet, általa valósíttatott meg. Ma a jobboldal, értsen ez alatt bárki bármit már csak egy dolgot jelent, azt, amit ő épp ért ez alatt.

Nem véletlenül vannak ilyenkor 4 fal között az emberek. Az emelkedés egy olyan magasabb dimenziós tudat beszivárgását is jelenti általad, akinek világa nem ismeri ezt az egyéni tudatok együttélésére létrejött demokráciát. Mindenre meg kell őt tanítani.

Kérdéseim:

- Ha ő csak a megtapasztalásból ért, akkor szerintetek ezt ő hogy fogja megtapasztalni?

- Ha bennetek él (mondjuk megszállónak nevezve), akkor ki fogja ezeket átélni?

- Miket fog átélni, ami megtanítja őt arra, hogy hogyan viselkedjen egy ennyire más környezetben?

- Milyen érzés fog el benneteket arra a gondolatra, hogy eddig a Biztonságra törekedve választottátok a behódolásos megalázkodás mindenféle formáit, erre kiderül, hogy pont jó helyen is vagytok egy ilyen megtapasztalásra?


Mondom szerintem mit kellene csinálni. Azonnal a négy fal közé kell menni, megszakítani mindenkivel minden kapcsolatot és leállni az instázással. Még a facebookozás is kockázatos. Itt az ellenség nem rád tör, hanem rád nyílik. Így is pont elég lehetőséged marad a jelenség megfigyelésére, amit csak a seggeden évekig dekkolva lehet megúszni.

Amikor bevetették ellenem a környezetváltozást, az olyan érzés, mintha megváltozna a világ ellenségesebbre, ahol széllel szemben lehet csak pisilni. De tudják ők ezt nagyon jól, hisz megtapasztalták a másik oldalát. Az értékes tanulás ez után indulhat csak és mint tudjuk, nincs a Tanulásnál nagyobb érték az Égben, hol a pénzt nem ismerik.

Azt tudom mondani, mi történik akkor, ha valaki megtartja az individualitását, amit azért nem árt elmenteni egy holotárolóba. Az ember például le tudja programozni magának a paramétereket, így még a heveny megszállási környezetben sem tér le az eredeti útjáról. Kifejleszt egy Ráció Emulációt arra az esetre, ha teljes megszállás alá kerülne, hogy közben azért tudja végezni a dolgát is. Ezek azt jelentik, hogy tudja tartani a szavát és tudja azt mondani közben is és a végén is, amit az elején.

De ez a harcos út, nem való mindenkinek. Próbálj csak lányoknak mindig igazat mondani. Na kábé ilyesmi vár rád odafenn. De az, amit közben az energiákkal művelnek az nem erőszak, mert erőszakos csak férfi lehet. Minden lényeges dolgot befejeztem, lényeges átadás-átvételi pontokon túl vagyok, mert most nagy csata elé nézek. Az ígéreteim között szerepelt olyasmi is, ami ennek a helyzetnek a rendezését jelenti. Akkor még nem tudtam, hogy mibe mászok bele, mert csak a Földben gondolkodtam. Sokak szerint már az nagy falat lenne.

Szóval óvatosan az ígéretekkel!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az általam ajánlott út

Adott két irány. Az első egy egyéni úton járók számára lefektetett, a meditációt segítő spirituális keretrendszer, melynek elkészítését fela...