A megszállás hátulütői

Mindenki azt gondolja, hogy van ő és a megszálló, de ez egy leegyszerűsített kép. Ugye az addig megvan, hogy lehetnek rajtad más megszállók is, akik bezavarhatnak a képbe? Ebbe a képbe már pedig nem csak a mi ilyen jellegű problémáink illenek bele, hanem a megszállóké is.

Először is, a mi 3D idővonalunk csak nekünk folytonos. Fentről nézve a HDD olvasófeje a legjobb példa, ami ide-oda ugrál a merevlemezen, te mégis folytonosságot látsz a monitorodon. Ez azt jelenti, hogy a fentieknek fogalmuk sincs alapban, te melyik ember vagy melyik valóságban. A megszállás tulajdonképp erre a problémára jelent megoldást, csak ezzel beletenyereltek mások (többnyire magasabb síkokon zajló) műveleteibe, úgyhogy a teljes képhez hozzá tartozik az is, hogy lehetnek olyan csoportok is a képben, melyek mindenki más számára ismeretlenek. Azaz rengeteg cél és érdek ütközik össze egy olyan bolygó és faj birtoklásáért, amiben mindenki mást lát. 

A jelen helyzetre Hong Kong példája illik rá a legjobban. Hong Kongot cseréljük le a Földre, Kínát pedig a Szíriuszra. Amit itt látunk a világban, ennek az új rendszernek a bevezetése. Akiket mi populistáknak, diktátoroknak nevezünk, már az új politika emberei. Egy elemzés szerint az elmúlt 10 évben szűkültek a demokráciák és helyüket pont ez a szándék veszi át. A Föld tehát egy provinciává válik épp egy olyan független státuszból, amit egy másik idegen csoport tartott ellenőrzés alatt. A hatalomváltás a következő változásokat jelenti hosszú távon, amiből a jelenben még nem sok érzékelhető. Azért nem, mert te abból indulsz ki, hogy ő is olyan mint te és ugyanazt is akarja, amit te. De ő egyáltalán nem olyan, mint te és egészen mást is akar, amit te, csak a jelenben még szüksége van rád. Hogy őt támogasd, vagy ne fejts ki ellene aktív ellenállást és ne nehezítsd a dolgát. A régi emberek szép lassan kiesnek, akik régen olyanok voltak, mint te és hasonlóképp látták a világot, ahogy te és jönnek az újak, akiket már eleve erre neveltek. Szerintem fogalmatok sincs arról, mi is ez a megszállás és hogyan fejti ki hatását a mindennapokban. Ráadásul minden lassan történik, a te életed viszont gyors, így nem is veszed észre, mi zajlik valójában.

Az új világra azt mondanám, hogy gyermekien egyszerű. A gyermekienben ilyenkor benne van az, hogy erről a mai világról, amiben áru- és értéktőzsdék vannak át kellene állítani a világot egy orosz típusú társadalmi rendszerre, amit tulajdonképp Orbán csinál Magyarországon. Orbán ennek a szíriuszi műveletnek az egyik kulcsembere, aki fentről nézve olyan, mint egy katona, akinek a dolga a régi rendszer szétverése. Az élet olyan lenne, mint a létező szocializmusban annak idején, csak a vörös csillag helyén a kereszt feszít. A vallás, azaz a spirituális csatornák is a kezükben vannak. Na ebbe robbant be az ÉlményPark, mint tőlük független spirituális platform és kezdődött egyfajta konfrontáció egy értelmezési probléma miatt. Hogy felek egészen mást értenek a Földi Menny alatt. Én úgy értettem, hogy ezt a civilizációt alakítom át arra, hogy kompetens legyen az isteni rezgésszinten rezegni. Ők pedig úgy, hogy elszedik az erre a célra érkező energiákat és átirányítják magukhoz, majd bevezetik itt az ő társadalmi rendszerüket, amit mi bátran nevezhetünk új középkornak.

Amikor arról beszélek, hogy át kell alakítani a bolygót, akkor ennek a végén egy fejlett, független Föld áll modern technológiával, zöld környezetben. Ennek útjában áll jelenleg nagyon sok minden, ami a ti mindennapi kényelmeteket szolgálja és olyan hatások, amik a létünket is fenyegetik. Az egyik ilyen a túlnépesedés. Most majdnem 7 milliárdan élünk ezen a bolygón és ez kb. 50 év múlva már 15 milliárdra nő. Amit ma a jelenben látsz, az már a túlnépesedés előjele és a bevándorlás például azért fenyegeti a létünket, mert ennek sosem lesz vége. Afrika elképesztő népességrobbanás előtt áll és leszarom, hogy kinél mennyire leszek rasszista, ha erről beszélek, de jobb előbb, mint későn. Indiában az egyik nagyvárosban egyszerűen elfogyott a víz és bár ezt még tehervonatokkal megoldják, ám ha ez egyszerre történik több ilyen városban, az emberek tömegével indulnak útnak. Olyan térségek felé, ahol ugyanúgy a nagycsalád büszkeségében élnek és szaporodnak túl. A fehér ember, aki globalizálta ezt a világot sok olyan dolgot is tett, aminek ezek lettek a következményei. A járványok tulajdonképp lehetnének a természet kísérletei a helyzet normalizálására, ám ma már kiterjedt egészségügyi rendszer van és egyre kevesebb a háború is.

A helyzet tehát nem fehér és fekete, vagyis nem 2 bites. Akár a te szövetséges megszállódról felettes énedről is érkezhet rád támadás és nem feltétlenül azért, mert ezek a te tudati hálózatodról érkeztek, hanem az övéről. Mintha itt az egyik fideszes érdekcsoport tenne keresztbe egy másiknak. Aki ilyen megszállás alá kerül, őt már soha semmiről nem kérdezik többé és csak az ÉlményPark az egyetlen reménye. Mivel ebben a játékban a felek minden különösebb probléma nélkül nyitogatnak és zárnak valóságokat, ide csak olyan emberek jelenléte kívánatos, akik képesek az egy valóságban is így gondolkodni. Ehhez biztosan agyfejlesztés szükséges. Az agyfejlesztés nem egy kellemes dolog, sok fizikai és érzelmi fájdalommal jár. A végén elég magányos a világélmény, amikor rájössz, hogy a haverok viszont nem fejlesztettek és még téged néznek hülyének. 

Ahhoz, hogy valaki ide emelkedjen, erről az egészről, amiről csak beszélek saját élményeket kell szereznie, különben csak az én beszámolóim adnák az elszántsága alapját és ez nem sokban különbözne a vallástól. Maradjunk annyiban, hogy egy automata rendszerrel beavatkoztam, amire bárki rátalálhat. Akkor is, ha megszálló van a nyakán, mert a jogosultsági rendszer ezt is lekezeli.

 


4 megjegyzés:

 1. Úgy elképzeltem, amint egy afrikai nőnek magyarázom, miért is kellene vigyáznia, hogy ne foganjon meg -- de ugyanezt egy magyar területen élő bizonyos népességgel is megtehetem, kb. mintha egy lánycicával próbálnám megértetni, hogy a kandúrokat kerülnie kéne (dunsztja nem lesz, mit mondtam, csak hall valami tátogást). Most ez a valós helyzet, bármennyire siralmas.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nehéz dolog ez, mert a fehér ember gyógyszerei gyorsan jelentek meg és nagymértékben csökkent a halandóság, a szaporodási szokások viszont ezt nem követték. Ezekben a civilizációkban a nagycsalád a cél, ami elképesztő ütemű túlszaporodáshoz vezet. Erről beszélni is tilos és azonnal rasszistává válik az, aki megteszi és az ENSZ sem foglalkozik ezzel a kérdéssel.

   Törlés
 2. Valójában - ezek szerint - nincs egy olyan pillanat sem, amikor önmagam lennék... és ez mindünkre vonatkozik. Így van?

  VálaszTörlés
 3. Nagy kérdés, hogy kit értesz önmagad alatt egy tudatszint váltás utáni helyzetben, ahol külön létre kellett hoznom a családi, privát- és intimszférát. De gyanítom az egyetlen helyes válasz az egyéni tudatod lesz.

  VálaszTörlés

Az általam ajánlott út

Adott két irány. Az első egy egyéni úton járók számára lefektetett, a meditációt segítő spirituális keretrendszer, melynek elkészítését fela...