Védelmi rendszereim

Amikor ilyesmiket telepítek, az az egyik fő irányelv, hogy nem zavarja az addigi rendszereket, velük párhuzamosan fut és mivel be is segít, rosszul senki sem jár vele.

Történt azonban valami, a hír most jutott el hozzám, azaz mostantól érdekes számomra az információ. Más valóságok a párhuzamos idősíkokon is kísérletezgetnek ezzel-azzal és sokkal jobban fel is vannak készülve bizonyos értelemben a más valóságokkal szembeni harcra. Egy vírustámadás például ideális erre, hogy zavar keletkezzen a célvalóságban, ám ez a mi célvalóságunk még két másikkal jócskán elüt a többitől. Amire számíthattak, az a pánik és az összeomlás volt, ehelyett itt az élet megy tovább. Most lehetünk a mutálódások korában, azaz feltekerik a hangerőt és amúgy személyes véleményem az, hogy van olyan vakcina a sokból, ami ugyanonnan jött, ahonnan a vírus. Na ez az igazi szerencsejáték, ahol az életed a tét!

A hír, ami eljutott hozzám az, hogy egy olyan kiterjedt támadás érte a valóságunkat, amit a mi védelmi szerveink nem vettek észre és már a befejező szak felé tartottak, amikor rájuk élesedtek a multidimenziós védelmi rendszereim. Ez az egész tulajdonképp úgy néz ki, hogy vannak a nagymenő mágusok, meg tisztviselők, akik mögött ott a kimeríthetetlen anyagi- és pénzügyi erőforrás és erre egy garázsból lakásból valaki előáll egy új istennel világértelmezéssel, ami a bizonyítékokra és az együttérzésre épül. Isten kérdését továbbra is ugyanúgy nyitva tartja mindenki ügyeként önmagában, ám a külvilág szerepét átdefiniálja. Itt ebben a meccsben nem az számít, hány milliárd dollár van a bankszámládon, vagy hány bankod van, hanem az, kié az a pozíció, ami már a fizikai-anyagi világba horgonyzik. Erre a pozícióra lehet lentről és fentről érkezni. Nálam ez a meccs döntetlennel zárult és mivel az én világomban a hatalom nem feltétlen azé, aki kinn bohóckodik annak jeleivel és jelképeivel, erősen megremeg most a talaj spirituális értelemben. 

Én úgy értelmezem a helyzetet, hogy a modern ezotéria alapítójaként, a saját magam által alkotott világértelmezési rendszerrel egy mindentől és mindenkitől független szolgáltatást végzek, ami elsősorban holografikus tartalomszolgáltatással foglalkozik. Tisztességes magánvállalkozóként léptem ki a piacra, amit előtte természetesen civilizálnom kell. Mivel a számomra elérhető piac sokkal tágabb az egy valóság hiténél, ez igen érzékenyen érinthet olyan valóságokat, amik más valóságok erőforrásainak lecsapolásával gazdagodtak. Ehhez rendelkezésemre áll még egy Pecsét, ami állítólag tök jó mindenkihez, aki alattam van. Mivel kurva magasról érkezem a tudatommal, ez nehéz játék lesz mindenkinek, aki az utamba áll. Az egész rendszer automatán fut és személy szerint leszarom, hogy ez bárkit is érdekel vagy sem, itt nem én szaladok a busz után.

Az amerikaiak megnyugodhatnak, mert egy spirituális magánvállalkozás vette át az eddig igen megbízhatatlan és kiszámíthatatlan Úr szerepét, aki a tisztességes piaci viszonyokban érdekelt. Az új Sátánt úgy hívják, hogy Etika, akit mások Jézusnak láthatnak, de ez így van a mai világban itt is, ahol mindjárt három egyisten is él. A védelmi rendszereim másik tulajdonsága az, hogy mivel ez egy logikai programozás, nem kell ismernem a tartalmát. Így bármikor kijöhetek vadiúj cuccokkal úgy, hogy az a gondolatolvasókat és a jövőbelátókat is tök váratlanul éri. Szóval nyugi, ha egyszer csak lebuknak, egy magáncég már rajta van a problémán. Mondanám, hogy hívhatnak, de könnyebb befejezni, mint elmagyarázni nekik.


- Mi ennek az ára?
- Nekem az az üzleti érdekem, hogy pláne a piacnyitás idején ne tűnjön el a piac. Vagyis ez egy piacvédelmi lépés, ami nem azok kompetenciája, akik ráadásul ezt észre se vették. 

- Hogy fordítsuk le ezeknek, hogy ezt ők is értsék?
- Önzetlenül teszem.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az általam ajánlott út

Adott két irány. Az első egy egyéni úton járók számára lefektetett, a meditációt segítő spirituális keretrendszer, melynek elkészítését fela...