Új Világ

Mindenkinek belső órája van. Ez azt jelenti, hogy nem külső, hanem belső tényezőtől függ, mikor lépsz át az új világodba. Amikor hullámfrissítésről beszélek, valójában egy olyan fejlesztésemről beszélek, amiért ha lenne az ezotériában Nobel-díj, azt többszörösen meg kellene kapnom. Mert ez a hullámfrissítés azt csinálja, hogy úgy viselkedik, mintha ez kívülről érkezne, hogy megfeleljen annak a hitednek, hogy nincs belső világ, csak a külvilág létezik.

A hullámfrissítés másik jeles tulajdonsága, hogy nem kaotikusan működik, hanem úgy adagolja a változást, hogy ettől ne omoljon össze a világod. Mondok egy példát. Mindenki álmodozik nőkről és férfiakról. Aztán amikor a blokk oldódik képzeld el, hogy ezek, amiket eddig összeálmodoztál, egyszerre ömlenek a nyakadba. A mesterek, akik fenntartják ezeket a blokkokat a felső szférák vezetésével tulajdonképp téged védenek ettől, ám azt ők se tudják, hogy ezeknek a felső szenteknek szinteknek halvány fogalmuk nincs arról, ezt a problémát hogyan lehetne megoldani, mert nincs logikai alapú rációjuk, amivel problémát oldhatnának meg. 

Ezek között vannak olyan felemelkedett emberek, akiknek valaha volt rációjuk, ám mivel a Szív oldalán emelkedtek, a racionális agyféltekéjük lényegében bezárult. Csak egy ilyen ember, mint én volt képes ezt az anomália szintre gyökerező problémát megoldani. Azzal, hogy... és most kicsit eltérek az ezopolitikai korrektségtől... kiröhögtem a papokat és a mennyi mennyei atyával szövegelő mestereket és ezt az egészet végig ésszel csináltam. Ez azt eredményezte, hogy ott találtam magam egy mindenki számára ismeretlen ezoterikus területen, vagyis a racionális agyfélteke felemelkedésénél. Gondoljatok bele, az angyalok, akiknek nincs rációjuk, honnan is tudhatnának erről bármit?

Most teológiai értelemben az van, hogy felbukkant egy másik isten egy olyan fajnak a képviselőjében, akiknek van racionális agyféltekéjük. Nem teológiai értelemben mindenki bekaphatja, aki ehhez nem fejlett emberként áll, mert a faszom fog itt bohóckodni egy rakás birka előtt, akik fátyolos szemekkel borulnak le és utána mi a faszomat kezdjek veletek? Térdepelni, leborulni? Ki az a barom, aki ilyet csinál és miért? Elkezdtem meditálni és amikor túléltem az összes ellenem irányuló angyalinak nevezett és értelmezett akciót, eljutottam egy olyan tartományba, ami kívül esik az ismert ezoterikus világ határán. Ott úgy akadtam értelmes környezetre, hogy nagyon nehéz volt azt beadni nekik, hogy ez egy fejlett világ, ami engem körbevesz. Ha mondjuk egymás mellé állítanál egy kvantumvilággal foglalkozó tudóst és egy egyszerű melóst azzal, hogy ez a két egyed ugyanannak a fajnak a tagjai, azt csak az egyéni tudatok világában lehet értelmezni. Akkor képzeljétek el azt a kavarodást, amit az ész nélkül minket megfigyelő lények ebből érthetnek!

Ennek a problémának az egyik megoldása, hogy elkezdek ezekkel egyenként foglalkozni és sosem érek a végére, mire mindenki sértődés nélkül, fegyelmezetten viselkedik. A másik, hogy bassza meg, én vagyok az isten és most elindítom az ÉlményParkot, ami az 1. dimenziótól a 42. dimenzióig szolgáltat. Vízöntőszemmel itt van előttem egy rakás szakmai feladat és a saját életem korrekciója, aminek az lenne az általatok elképzelt alternatívája, hogy jézus képében szerepeljek. De van egy kis joghézag ebben, ez pedig sátán képe, amiben tulajdonképp élhetem tovább az életemet anélkül, hogy bármelyik begőzőlt hitű birka is ide merészkedjen.

Na a lényeg. Ott a fejedben minden, ami ehhez kell. Fel van telepítve az emberiség tudathálójára. Ha akarod, minden automata és ez is az alapbeállítás. Automatán is végigjátszhatod az életed és fel is fedezheted magadnak az admin szinteket. A spirituális világ a net, a tudatod a böngésző. Elindult, szabályai rám is vonatkoznak. Továbbra is maradok az ÉlményPark fő fejlesztője, de ha ide én kellek, az nekem 3 év oda és 3 év vissza, plusz amennyi idő a munka, szóval tiétek a terep. Engem most inkább játékcélok kötnek le, mert egyben tesztelem is a saját rendszerem. Ha senki nem jönne, na bumm, automatán is szépen elfut a rendszer. Multiverzum szinten, de most jött a hír, hogy világmindenség szintre emelték. Na ezen a szakmai szinten egy a Földön neves ezoterikus szaktekintély egy sima melósnak nézne ki mellettem. Ezért nem érdekel sem a szakma, sem a szakmai hírnév. Csinálom a dolgom, mert az élet végülis csak egy játék, amit te vetítesz magadnak.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az általam ajánlott út

Adott két irány. Az első egy egyéni úton járók számára lefektetett, a meditációt segítő spirituális keretrendszer, melynek elkészítését fela...