Tüköradmin | Hol a hatalom?

Nálad. Valamint mindenkinél. Amikor szembe találkoztam az intézményesített energialopással és megoldást kellett találnom rá, lett volna egy olyan forgatókönyv ötletem, hogy elkezdem megfosztani az arra méltatlanokat és odaadni az arra méltóknak és amikor elkezdtem a hogyanon gondolkodni, megint beütött a kreativitás.

Mi a francnak nekiállni egyenlént szarozni itt mindenkivel hatalmas sérelmeket keletkeztetve? Már a harcok során az erőforrásszervezést figyelembe véve arra jutottam, az ellenállás filozófiájánál van jobb is és ha lehet, inkább azt érdemes alkalmazni. Ez pedig az átvétel és annak fejlett alkalmazása. Ha én rendezni szeretném a teljes pályát (beleértve a párhuzamos valóságokat is) ezzel a filozófiával, akkor be kellene szállnom az energialopásba. A hologram elképesztően rugalmas és ugye annak szabálya, hogy "amit hiszel, neked az van" igazi próbák elé is állítja ezt a rugalmasságot egy olyan környezetben, ahol csak egy lehet az igaz. Ha én nem vagyok hajlandó lopni, de mégis lopnom kell a hited miatt, akkor olyan megoldás fog keletkezni, amit én nem látok lopásnak, csak te. Ez mindkettőnk számára csak úgy elfogadható, ha ez a lopás akkor gigantikus méretű és csak egyszer, hirtelen következik be. Az ÉlményPark indulása a te szemedben lopás, az enyémben nem, mert tisztességesen van megcsinálva és szabályai rám is vonatkoznak. Ráadásul nem is birtoklom, mert azt a linux filozófia nem engedi. De a te szemedben tény, hogy nem a linux filozófia fog lebegni, hanem az, hogy az eddigi égi privilégiumaidat nem élvezheted többé.

Én azzal a dumával simán leválasztottam mindenkit, hogy ezzel sokkal jobban jártok, mert így "minden hatalom" hozzátok kerül és ugye mindenki ezt is akarja. Ott volt előttem egy ellenfeleim által kiépített spirituális infrastruktúra, amit csak szívvel simán le kellene rombolni, ám a Szív nem okos ember, az Ész viszont az. Nekem csak egy hálózati szintű műveletet kellett elvégeznem ahhoz, hogy a mindenkinél ott lévő (ilyen-olyan úton hozzá került) energiák és beavatások a helyes címzetthez menjenek, különben az általános szabály az, hogy Te vagy a kulcs. Amilyen a kulcs, addig képes csak nyitni a zárat. Lefordítva csak annyi hatalmat fogsz érezni, aminek kezelésére meg vagy érve és fel vagy készülve. Képességeidben és személyiségedben. Azaz tényleg ott van Benned minden hatalom, csak ahhoz a minőséghez és mennyiséghez vagy képes hozzáférni, ami fejlődésedet és nem az eltunyulásodat szolgálja.

Minek kezdjek bele egy olyan játékba, hogy elkezdjem az engem megillető hatalmat egy személyhez húzni? A hatalom rendszerszinten értendő, amihez egyéni szintről is hozzá lehet férni, csakhogy itt nincs behódolás. Én fejlesztettem önmagam annyira, hogy bátran szembe merjek nézni a saját paramétereimmel, amik ugyanúgy hatnak rám is, mint rád. Mivel mindent a netre dokumentálok, azzal se lehetne engem megvádolni, hogy annyira titkolóznék vele. Ilyen formában 5 éve elérhető, ugye csak kevesen gondolták, hogy egy panellakásban meditáló embert komolyan kellene venni. Ha Tibetben teszem, biztos tök menő lennék, ám nehezen tudnám Buddhát IT környezetbe helyezni, ahol ezt az egészet a legkönnyebb megérteni.

A hatalom tehát becsúszik a Felhőbe. Viszont mindenkinél ott maradnak a saját képességei és amiket ő fejlesztett ki. Az Erő pedig annyi lesz hozzá, amennyit a Kulcs nyit. Minden egyes ember szintjén.

Nekem pedig annyi hatalmam lesz mindenkivel szemben föntről, amennyi hatalma az adott embernek van a környezete felett. Mondjuk az, hogy "nekem" relatív, mert a mozgásteret erősen befolyásolja az, milyen az adott ember világa az ő környezete számára. Mert én föntről őt tükrözöm vissza és pont olyan vagyok neki, mint ő másoknak. Amúgy mindent egy program intéz, mert jobb dolgom is van nekem, mint az, amitől féltek.

Aki meg szeretné hackelni ezt a rendszert, előre szólok, hogy minden ilyen az ÉlményPark Kutatás-Fejlesztéshez nyitja a valóságot, de csak azok maradnak talpon, akik tényleg jók. A vallásos emberekhez pedig az a magyarázat áll a legközelebb, mintha a te személyes megváltód olyan megváltással érkezne, amit neked kell összeszerelned. Ott is állhat darabokban, de ha elkezdesz komolyan foglalkozni önmagaddal és összeszereled, a végén ott találod magad az ideális világban. Hogy hogyan? Olyan világot kapsz fentről, amilyen a te világod másoknak. Nem tetszik valami? Alakíts a világodon és a világ is alakul számodra. A végén biztosan eljutsz oda, hogy meg vagy elégedve azzal, ahogy az Ég bánik veled és a környezeted is ugyanígy lesz veled is. Bár még sosem teszteltem, de élesben kellett elindítanom, úgyhogy bocsika, de vigasztaljon a tudat, hogy egy dubaji pezsgő áráért a szél a jó időben már lehet más ívre vitte volna az eseményeket.

Ja, és elképesztően sok pozitív karmám gyúlt össze csak azzal, hogy kicsit átértelmeztem az Igét erre: "Ha megdobnak kővel, dobd vissza kőnek látszó kenyérrel"!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az általam ajánlott út

Adott két irány. Az első egy egyéni úton járók számára lefektetett, a meditációt segítő spirituális keretrendszer, melynek elkészítését fela...