Partyarc ezotéria

Emlékeztek arra a Mr. Bean epizódra, amikor majdnem elaludt a templomban a mise alatt? A Dogma című filmben is hasonló meglátásból születhetett Jézus Haver alakja (ahonnan meg az én Sátán Haver alakom), de valljuk be, azokban a cicomás csuhákban kurva nehéz partyarcnak lenni.

A partyarc ezotéria lényege az, hogy vedd lazán ezt az egészet. Bár vannak benne buktatók, olyanok is, amiktől tényleg félni lehet, ám ezeknek zömét te magad vetíted magadnak a hiteden át. Ha belegondolsz, a hitedet nagymértékben befolyásolja az, amit erről tudatosan vagy anélkül eddig tanultál. Ezért vagytok bárányok, mert a hiteteket mások fektették le, akik a védelemért cserébe a teljes behódolásotokat kérik. Ha kialakul a saját hited, nem vagy bárány többé, a védelem sem jár neked és védjen meg a saját hited a farkasoktól. Ahogy történt velem is azzal a kitétellel, hogy észrevettem, hogy ez egy nagyon ideális valóság lehet nekem, amiben vagyok, mintha valakik kísérletet tennének a jövő megváltoztatására úgy, hogy engem szerető környezetbe helyeztek. Az eredmény az ÉlményPark, ami gyakorlatilag megoldotta az anomáliát úgy, hogy végletesen leegyszerűsítve határokkal látta el és kiírta rá, hogy ÉlményPark. Maradva a leegyszerűsítésnél, mintha feltaláltam volna az Égben a TV-t, amiben már azonnal jó játékok, filmek és sorozatok mennek.

A dologban az a negatívum, hogy ha valaki emelkedni akar és ide akar emelkedni, annak azonnal el kell kapnia a hangulatot, különben nem lesz partyarc. Márpedig enélkül az ember nem lehet admin, csak játékos. A Seggfej Átkapcsoló Meditációnak is ez volt a lényege, amiért örökre kiírtam magam a Szakmából, ami könnyebb volt, mint elsőre látszott. A nyájnak megfelelés a nyájhoz köt. Az okosabbak úgy csinálják szocializációs környezetben, hogy az ilyen társadalmi elvárásokat szerepekben képzelik el, amit eljátszanak. Pár valóságban rájöttem, hogy nekem a kandikamerás szórakoztatáshoz kiemelkedő tehetségem van, amit tulajdonképp egy harci művelet komolyságával be is vetettem az Éggel szemben. Ám átbaszni egy magasabb dimenziós lényt, az nem percekben, hanem években mérendő. A kialakuló pánik oka, amit magatok körül láttok az, hogy ilyenkor nem csak a lény van átbaszva, hanem az általa kiépített hatalmi rendek emberi tagjai is.

A győzelem kulcsa az volt, hogy ők nyerjenek, akikkel csatáztam. Hogy aztán a kialakuló helyzetben erős piaci igény lépjen fel mindkét fél részéről, amit azonnal (a tőlem elvárható magas minőségben) ki is tudok elégíteni. Ám én igazi partyarcként művemet azonnal fel is ajánlottam a Köz szolgálatára, amit nem nézhettek tétlenül azok, akik annál ebből jóval többet értenek, mint az átlagmesterek. Lett egy harci tapasztalatom, hogy "mindig hagyj menekülőkaput, mert még képesek és bátran harcolnak ellened". Nos ez az akció váratlanul bátor volt tőlük és meg is hozta a sikert mindkettőnknek.

Ők végre lerázhatták magukról ennek a szemét geci imposztornak a trükkjeit és szembenézhettek a Fénnyel. A Fény pedig bevilágíthatta a Sötétséget fényével. Kiderült aztán, hogy ez a Fény egy csomó olyan dolgot, ami bárányai mindennapi életét kényelmessé teszi (beleértve a finom ízeket, ami bűnnek számít) árulásnak tekint és még a felek igazán össze se dumcsiztak. A Fény pedig ebben a sötétségben számtalan fényforrással találkozott, ezek egyike amúgy ez a hologram is, amit utólagos engedelmetekkel felhasználtam a probléma megoldásához. Előzetesen nehéz lett volna, mert se én, se te nem értettünk volna abból semmit, amihez az engedélyetek lett volna szükséges és most is úgy tűnik, hogy csak én értem. Ez az egész amúgy érthetően arról szól, hogy én a Köztes Világból csináltam egy önálló szférát (ÉlményPark néven) amit csak kevesen ismertek és még kevesebben ismerték el. De hát az események alakulnak, ahogy alakulnak.

Mindkét fél rádöbbent, hogy az, aki ott áll vele szemben inkább az ellenségeire hasonlít, mint a barátaira és ez az a piaci igény, amiről eddig beszéltem, mert ha nem lenne az ÉlményPark, akkor most mihez kezdenének?

De a helyzet az, hogy én nem nagyon érek ilyesmire rá, ezért mindent automatizáltam úgy, hogy már eleve a fejlesztés során a megoldások ezzel a filozófiával keletkeztek. Ahogy végeztem, magát az ÉlményParkot is automatára tettem, hivatalosan a Köz javára lemondtam hatalmáról. De meg van az a spirituális keretrendszer, amire szükségem volt ahhoz, hogy tovább tudjak haladni a saját dolgaimmal. Mi ez, ha nem partyarcság?


- Te az iskolákban menő voltál vagy kocka?
- A menőknél túl kocka, a kockáknál meg túl menő.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az általam ajánlott út

Adott két irány. Az első egy egyéni úton járók számára lefektetett, a meditációt segítő spirituális keretrendszer, melynek elkészítését fela...