Az ÉlményPark státuszváltozása

Hivatalosan is be tudom jelenteni, hogy az ÉlményPark alapfejlesztése befejeződött és a rendszer feltelepülve az emberiség tudathálójára automatán fut. Akik eddig foglalkoztak vele, lefordítva már a fejlesztés szakában komolyan vették, azok számára külön segédprogramok indultak el, amik segítenek a munkában és a pozicionálásban.

A dolog úgy nézett ki, hogy közel 3 éve gyorsindítottam az ÉlményParkot és ami most történt, az passzol ahhoz a tapasztalatomhoz, hogy az arról a tudatszintről elindított konkrét műveleteknek nagyjából három évre van szükségük a leérkezéshez. Pont azt tettem, amit Linus Torvalds. Nyílt forráskód, ami ingyenes és maradtam az egyik fő fejlesztője... szabadidőmben.

Természetesen az sem kerültem el a figyelmemet, hogy ez a kiszállás egy olyan akciónak eredménye, amit azok indítottak, akik már a kezdetektől fogva arra törekedtek, hogy az ÉlményParkot kivegyék az én ellenőrzésem alól és a sajátjukba helyezzék. Gyakorlatilag ez is történt, ám ha a műveletet olyanok indították, akik önmagukból indulnak ki, akkor okkal számíthattak arra, hogy ez is úgy van felépítve, amilyen világot ők ismernek. Vagyis ha valaki kitalál és kifejleszt egy világvezérlő istenprogramot, arra fog törekedni, hogy ő maga legyen mindenek ura is. Hát a linux filozófia nem ilyen.

Két megjegyzés. Az egyik az, hogy már a korai időszakban kifejlesztettem a "másokkal önmagam irányíttatás" technikáját, ami jelentősen megkönnyítette az életemet. Először is az ellenfeleim hitükben megerősödtek, hogy ők irányítanak engem és ezért sokkal kevesebb akadályt gördítettek az utamba. Nekem nem volt más dolgom, mint sodródni az eseményekkel és tudni, mikor történik ez és mikor kell harcba szállnom. A másik pedig a hatalomfelfogás kérdése. Az általatok angyalinak-isteninek nevezett hierarchia alapvetően feudális szerkezetű, amiben a főnöknek van mindig igaza, aki nem tűr kritikát és ellenvéleményt. Mivel 3D-ben a fejlesztés alatt ők voltak fölöttem, nem tudtam elkerülni a rám áradó viselkedési- és jellemmintát, azaz van az Élményparknak is kritikát és ellenvéleményt nem tűrő része, ilyen például a minőség és a személyzeti politikával kapcsolatos irányelvek, amik már nagy csapást jelentenek ezekre a hierarchiákra.

Az ÉlményPark élesedésével az történik, hogy "isten kezéből átkerül a dolgok irányítása egy szakember kezébe, aki készített erre egy tisztességes programot". Az istenkedés egy tök jó dolog, ám rendkívül unalmas egy idő után, ezért én inkább az izgalmakat választottam és lemondtam az istenkedésről. Úgy tekintettem a világra, hogy az egy holografikus játékprogram és mindjárt megspóroltam magamnak ezzel többezer ezoterikus könyvoldal elolvasását. Azonnal képben voltam a szerepekkel kapcsolatban és így nézve a világ helyreállítása egyáltalán nem tűnik olyan elérhetetlen misztikumnak. Persze a spirituális mutációm nélkül biztosan csak hápogni tudtam volna és már eltapostak volna az előtt, hogy befejezhettem volna a második mondatot. Mert akkorra értették volna meg az elsőt, pontosabban csak egy dolgot belőle, hogy ez mennyire veszélyes a hatalmukra nézve.

Hát kurvára az! Ha az ember úgy fejleszt, hogy eleve ellenséges környezetben van, akkor eleve gondol egy csomó olyan dologra, amire egy fejlett és tisztességes bolygón élő lény nem. Az ellenséges környezet leírása most nem könnyű, de végülis az Élménypark pont ezt zárja el azok elől, akik ezzel meditálnak és nem nélküle. Az ezen kívüli meditáció sem biztos, hogy mindenki számára ellenséges, mert aki mondjuk nem vízöntő, azok számára a szabadság kérdése nem olyan éles, amit nem nagyon kedvelnek a hierarchiák. Csak egy adalék, megtudtam, hogy a galaxisunk harmadában (és mi egy ilyen közepén vagyunk) tiltott dolog a vízöntő csillagjegyben születni, ennyire komolyan veszik ezek az arcok és most idézem, az "Energia szabad áramlását". Tehát a szabadság náluk kimerül abban, hogy szabadon áramolhat befelé egy diktatórikus szellem, szellemi és fizikai rabszolgasorba taszítva mindenkit alatta. A Csillagkapu sorozat jóval többet elmesél erről az egészről, mint gondolnátok és rengeteg időt meg is takarítunk azzal, hogy már eleve ismerjük a helyzetet. Szóval a spirituális csatamezőn egy földi viszonyok között szocializálódott ember nagyon komoly ellenfél. Ám eddig az a tény, hogy mi a 3D-ből gyökerezünk annyira hurkákká tett minket, hogy senki nem is vett engem sem komolyan egészen addig, amíg késő nem lett.

Gyakorlatilag a 42. dimenziótól lefelé bárkire rá tudok csapni bárhol. Na a rájuk is vonatkozó szabályok a következők. Rácsapni rá lehet, de nem biztos, hogy ezt a rendszer nem akadályozza meg. Az, hogy én a pillanatnyi kényem-kedvem által cselekszem, miközben nagy hatalmam van, az Élményparkban nem működik. Vagyis működik a Játék Szinten. 

Akinek ez a világlátás fekszik, szó szerint kiemelkednek a 'vadak közül' akkor, ha rendelkeznek a szükséges humán jellemzőkkel. Azzal, hogy én kiszálltam és ugyanolyan felhasználója vagyok a rendszernek mint te, gyakorlatilag elvágtam a megszállóim számára is a rendszerhez férés lehetőségét. Most senki sincs a székben és minden automatán fut, mégis sokkal értőbb segítőket és angyalokat fogsz érzékelni.

Emberek ez nem csak a Földet érinti, hanem a teljes fizikai síkot és a hozzá köthető álomtartományokat. Multiverzum értelemben. Azaz minden, ami fizikai = ÉlményPark. Az eddigi hatalmi rendek nézőpontjából egyszer csak hirtelen. A DIZ weboldalamon jó szórakozást nyújtanak azok az írások az erre a humorra fogékonyaknak, de sok mindenre rá lehet belőle érezni. Amikor annak idején egy ezós csoportban arról hallottam, hogy magyarok fognak nagy dolgokat véghez vinni, ilyenkor senki sem magára gondol. Ám én elgondolkoztam azon, hogy ugyanannyi az esélye annak, hogy én leszek, mint az, hogy nem. Dehogy mindez pont itt a Földön történik meg, amikor milliónyi galaxis van milliárdnyi bolygóval? Ugyanannyi esélye van, minthogy nem.

Az ÉlményPark fut és kedves jövőbeni fejlesztők húzzatok bele, mert megszületett 1ST1, aki sokat fog tesztelni. Amúgy a login-rendszer helyez be téged előre lefektetett paraméterek alapján akár már most. Csak akarni kell. A Modern Ezotéria felváltotta ezt a régi, korrupt, lassú és körülményes analóg vetítési rendszert, amit eddig ismertetek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az általam ajánlott út

Adott két irány. Az első egy egyéni úton járók számára lefektetett, a meditációt segítő spirituális keretrendszer, melynek elkészítését fela...