Nagyképűség

Nemrég megbarátkoztam azzal, hogy nagyképűnek neveznek az emberek. Amúgy nem tartom magam annak, de el tudom játszani. Mert úgy tűnik, erre van igény.

- Ki részéről?

- Ha kedves, segítőkész és megértő vagyok, akkor nem vagyok menő. Ha nem vagyok menő, akkor előbb utóbb mindenki lelép és csatlakozik a menőkhöz. Lehetőleg belém rúgva, mert milyen jó érzés, hogy egyszer az ember talál valakit, akibe belerúghat és egyszer nem őbelé rúg valaki.

- Azért pár írásodból nem épp a megértő, kedves és segítőkész ember képe rajzolódik ki.

- Ez már az új imidzsem. Bár leszögezném, hogy általában tényeket mondok, amihez időnként a személyes véleményemet is odaszúrom. Ettől lehetek nagyképű.

- De ez az embereknek nem tetszik.

- Ha ez nem szépségverseny, akkor nem is kell, hogy tetsszen.

- Van benned valamilyen sértettség?

- Igen, pláne most, ebben a megszállásban. Könnyű észrevenni, ha amúgy a filozófiám sértődésmentes.

- Miért?

- Rájöttem, hogy komolyan akadályozza az érdemi munkát. Meg az emberi kapcsolatokban sem jön jól. De megjegyzem, ezt senki sem hiszi el, mert amúgy mindenki sértődős. Viszont jól jön az idegenekkel szemben, akik nem tudnak így olvasni.

- Mi kell az ilyen megszállással szembeni eredményességhez?

- Nehéz erről beszélni, mert a megszállót mindenki önmagaként érzékeli. Erre csak rá lehet érezni, de nem lehet tanítani.

- Miért nem?

- Aktív megszállóval a nyakadon? Odáig se jutnál el, hogy ott álljak előtted, mert felháborodottan utasítanád el, ha meg kénytelen lennél ott lenni, egy hülye lennék a szemedben.

- Te az emberekben a megszállót látod?

- Az is, mégpedig több rétegben. Ám nem könnyű, mert sokszor csinálják, hogy lejönnek, de ha sarokba szorulnak, akkor ott állok szemben az emberrel. Ha szólsz neki, hogy ellenséges megszálló van rajta, akkor mind ugyanazt kezdi, ami érthető, hisz ilyen értelemben tényleg ártatatlanok, a megszálló meg röhög.

- Akkor milyen lehetőséged van?

- Meditációban az ő szintjére megyek. Na ez az az szint, ahova igen kevesen érnek el, mert az emberekbe belenevelték a vallást, ők meg szeretnek angyalokként tetszelegni. Ha én azt mondanám, hogy gyere, csapjunk oda az angyaloknak, biztosan bekapcsolna benned jópár ilyen fék. Ha meg azt mondanám, hogy csapjunk oda az idegeneknek, akkor hülyének néznél, mert ugye idegenek nem léteznek.

- Milyen lehetőséged van egy ilyen lénnyel szemben?

- Sok technikát kifejlesztettem, ezek egyike a 3D-be rántás, a másik akkor, amikor ő jön közelebb, hogy rányitok egy csomó egyéni tudatot, amitől összezavarodik és kimenekül.

- Vannak még, de most ez a kettő jutott azonnal eszembe.

- Akkor a nagyképűségednek van alapja?

- Csak amíg Zlatan látványos gólokat lő, az enyémeket nem látja senki.

- Mi lenne, ha láthatóvá tennéd őket?

- Azonnal összeülne az amerikai nemzetbiztonságot fenyegetőkre létrehozott testület.

- Ha ez megtörténik, mihez kezdesz?

- Emelem a tétet.

- Hogyan?

- Olyan fajok istenévé válok, akikre felnéznek. Már hallom, hogy lehülyéznek sokan, egészségükre. Én tudom, miről beszélek és ha az értesüléseim jók, akkor ők is.

- De mire jó, hogy ezeket így elmondod?

- Azt kell megérteni, ha durvulnak az események és az lesz velem szemben a vád, hogy az idegenek bábja vagyok és elárultam az emberiséget, jó ha tudjátok, hogy a dolog fordítva közelebb áll az igazsághoz.

- Minek neked ez?

- Körbenéztem és rájöttem, hogy nincs se hadseregem, se csapásmérő képességem, nekik viszont van. Ha engem elismernek istennek, azért az nem egy rossz dolog, nem?

- Hogy lettél az istenük?

- Még teremtettem is fajokat. Mélytranszban. Másoknál pedig megjelentem, ami nem nehéz, ha az ember mélytranszban meditál. Ha van eszed, nekik meg problémáik, gyorsan népszerűvé válhatsz, ha megoldod ezeket.

- Akárki eljuthat ide?

- Szerintem nem. Különben mindenki ezt csinálná. Én viszont felelősségteljesen végzem akkor is, ha ennek ellenkezőjére gondolna az, akinek mondjuk egy idegen bolygón esne le, hogy valaki a Földről szórakozik.

- Így nehéz lehet az, hogy komolyan vegyenek.

- Kénytelenek lesznek, ha megjelenik itt a flottám a fejük fölött. Valamelyik.

- De miért?

- Ha föntről jövök lefelé, az logikusan azt feltételezné, hogy a fizikai síkon a galaxis szintjéről érkezem a Föld szintjére. Mivel itt a megszállás már olyan stádiumban van, hogy csak a nagy emberek lehetnek menők, nagy emberré kell válnom. Mi lenne erre alkalmasabb, mint egy űrhajókból álló hadiflotta?

- Ugye tudod, hogy innentől az emberek 10%-a fog komolyan venni?

- Ha elég nagyképű leszek, lesz az 20% is.

- Azért az messze áll a 100%-tól.

- Engem az 1% se zavarna.

- Miért?

- Mert nem vagyok a látószögeden, ahol az élet célja a vagyonszerzés. Sőt, az én látószögemet te sosem fogod megérteni és amit megértesz belőle, szinkronban is leszel a megszálló sugallatával. Ha ez változna és hirtelen jó fejjé válnék, az arra utalna, hogy már benn vagyok.

- Akkor mi lesz?

- Élhető technikai civilizáció zöld környezetben. Ez a globális civilizáció 2.0 verzióban.

- Azonnal?

- Nem, lesz előtte egy kis ungabunga.
- Senki sem hiszi el, hogy nem sértődtél meg.

- Régebben azt mondtam erre, hogy ti isten bárányai vagytok, egy bárányra pedig ki haragszik? Ám ez nem volt túl meggyőző. Az igazság az hölgyeim és uraim, hogy ez nem egy sértődékeny vállalkozás.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az általam ajánlott út

Adott két irány. Az első egy egyéni úton járók számára lefektetett, a meditációt segítő spirituális keretrendszer, melynek elkészítését fela...