Hal és Háló

Ha az embereknek nem halat adsz, hanem hálót, azonnal elkezdenek profitért túlhalászni. Tulajdonképp ez az a témakör, ami ennek az egész problémakörnek az alapja. Ez az, ami miatt az emberiség ilyen fenyegetést jelent.

Jelenleg az van, hogy kinn bízniuk kellene bennem, hogy én ezt a problémát megoldom. Ám nem akarom, hogy elfelejtsék, hogy a kialakult helyzetben nekik is komoly felelősségük van. Attól függetlenül, hogy nem ismerik a felelősség fogalmát egy olyan világban, ahol a kollektív hit szerint az istenüktől ered minden, azaz ha felelősséget akarsz megállapítani, akkor szembe találnád magad isten helyi képviselőjével. Mivel én meg akarom szüntetni az élő isten(ek) imádatát, logikus, hogy kinn nem állhatok szövetségben a hivatalos szervekkel. Ha itt a Földön egy idegen nem állhat hasonló okokból szövetségben a földi hivatalos szervekkel, akkor kik maradnak? Olyan figurák, akik idővel meg is szerezték a politikai hatalmat és elkezdtek profitért túlhalászni.

Remélem tudtok követni, mert ez volt a belépő. Ha egy idegen nem akar a földi hivatalos szervekkel szövetségbe kerülni, az a feltételezés merülne fel, hogy akkor a kinti hivatalos szervekkel sem akar szövetségbe kerülni. Ugyanis az idegenek úgy tervezik rövidre zárni a problémát, hogy megszállják az emberiséget, amibe már jócskán bele is kezdtek. Ha az idegen nem akar kapcsolatba kerülni a hivatalos szervekkel, ám az emberei elárulták lejáratták őt, mert eladták magukat egy általuk hatalmasabbnak vélt másik játékosnak, akkor ki marad neki? Mit akar az a másik játékos? Mit akarnak a földi kormányok és mit akarnak az idegenek? Mit akar az idegen, aki nem szövetkezik a hivatalos szervekkel és mit akarok én, aki beléptem ebbe a játékba? Bár erről megoszlanak a vélemények.

Amikor az idegenek nem akarnak egy agresszívan terjeszkedő emberiséget, beleesnek abba a hibájukba, hogy a kérdést nem vizsgálják visszafelé, mert magukra ismernének. Én sem akarok agresszíven terjeszkedő idegeneket, sőt agresszíven terjeszkedő emberiséget sem. A terjeszkedésnek vannak kevésbé rövidlátó módjai is, ám a földi termékek kereskedelmét nagyon meg kell fontolni, szintén kevésbé rövidlátó célból. Ám a kevésbé rövidlátás sosem jelent azonnali extraprofitot, ezért természetes ellenségemmé válik mindenki, aki mindent azonnal akar a négyzeten. 

Miért érdekes egy agresszíven terjeszkedő emberiség és kinek? Bárkinek, aki a Föld katonai erejét használni akarja. Eddig az volt a leosztás, hogy vannak a békés világok, akik közé alacsonyabb dimenzióból emelkedik a Föld. Ez úgy néz ki, hogy él a Földön egy nép, akik megfelelnek az idegeneknek alacsonyabb dimenzióban + egy csomó más nép, akik már egy még magasabb dimenziós művelet során kerültek oda. Az idegenek közötti játék alapvetően arról szól, hogy kinek sikerül behúzni a Földet és átvenni a hatalmat a bolygón. Megjegyezném, hogy ha megnézzük az elmúlt 20 év történéseit, akkor én a muszlim világra tippelnék a koszovói terjeszkedéstől a karabahiig. Emiatt került ennyi muszlim Európába, emiatt lehetett Szaúd-Arábia az ENSZ emberi jogi bizottságaiba. Előtte is volt már ilyen, például az európaiak (no és az afrikaiak, akikről mindig mindenki elfejtkezik) megjelenése Amerikában. Ez a játék már régóta zajlik és ilyen nézőpontból az idegenek beavatkozása egyáltalán nem tűnik egy gonosz szándéknak. Ám a még magasabb dimenziós beavatkozásnak köszönhetően sokan elkezdtek érdeklődni a Föld iránt és megjelentek olyanok is, akik szarnak nagy ívben a békés megoldásokra. Ha kinn egy békés idegen faj háta mögött megjelenik egy kevésbé békés, az változásokat fog hozni a játékba úgy, hogy innen nézve vannak ugye az ufók.

A fehér ember ebben a játékba ki van nevezve a gonosznak, ám csak felületes ránézésre. Ami miatt ezt csak kevesen értenék, az az idő okán érthetetlenné teszi a dolgot, mert magasabb dimenziókból az idő áthidalható. Ráadásul annak megértése, hogy valaminek az oka így lehet a jövőben is, ami a jelenben mindig ismeretlen tényező, kiüti a logikát is. Hogy ezt az ember rendszerbe rakja és megértse, az egy tök jó dolog, ám ha ennél többet írnék erről, annak semmi de semmi értelme nem lenne. Több kapacitást vonna el a helyzet megértetése, mint a megoldása. De aki régóta olvas engem, biztosan több információja van a kelleténél.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az általam ajánlott út

Adott két irány. Az első egy egyéni úton járók számára lefektetett, a meditációt segítő spirituális keretrendszer, melynek elkészítését fela...