Gondolkodás

Most nem arról beszélnék, hogy a gondolatolvasókkal szembeni legjobb technika a többszintű gondolkodás kifejlesztése, mert aki képes rá, annak ennél nincs szüksége több információra. Inkább arról, hogy rendkívüli intelligenciával rendelkező embernek milyen kihívásokkal kell szembenéznie.

Mi a különbség a két szint között? Egyszer volt egy beszélgetésem valakivel, egy cégvezetővel, aki azzal szórakozott, hogy elment fejvadász cégekhez jelentkezni és így mérte le a saját képességeit. Nekem szegezett egy kérdést, amit ő kapott az egyik ilyen helyen. Ha egy lakatlan szigetre kitennének és csak egy dolgot vihetnél oda, mi lenne az? Ha gondolod, görgess le, mert ott folytatom és így van lehetőséged neked is tippelni.

Az emberek ilyenkor két dologra gondolnak, az egyik rossz válasz, ez pedig a kés. A helyes válasz szerintük a gyufa vagy az öngyújtó. Szerintem pedig egy nagyító. A gyufa elfogy, jön egy eső és annyi neki. Az öngyújtó sem tart örökké. Ami viszont örökké tart, az a nagyító és a nyeléből még kést is lehet csinálni. Az általatok okos embereknek tartott figurák, akik az ilyen teszteket írják tényleg okosak, de hiányzik belőlük a stratégiai gondolkodás. Ők azok a taktikusok, akik amikor kifogy az öngyújtó, önmaguk zsenialitásából kiindulva rájönnek a szikrapattintás titkára. 

Senki sem gondolta volna, hogy lemondok az ÉlményParkról, pedig ez a helyzet. Nektek egy ilyen dolog maga lenne a cél, nekem pedig erre volt szükségem, hogy az eredeti célom felé haladjak. Az ÉlményPark egy nyílt forráskódú rendszer, pont olyan, mint a linux. Jól le van paraméterezve az, hogy ki férhet az admin szintjéhez hozzá, ha nincs ilyen, akkor automatán fut. Ha nagyon kell valami változtatás, pár hónap alatt admin szinten vagyok. De jobb lenne, ha erre nálam jobb emberek lennének erre a feladatra. Ugyanis ahogy befejeztem és rendelkezésemre áll egy saját, ezektől független spirituális platform, annyira már nem érdekel. Olvastam egyszer egy Perelman nevű orosz matematikusról, aki az anyjával és egy orosz lakótelepen. Sikerült bizonyítania egy sejtést, amit kitett a weboldalára, hogy a matematikus kollégái ellenőrizhessék. Ez a sejtés a matematika egyik legnagyobb talánya volt, aminek bizonyításáért 1 millió dollárt ajánlott fel egy szervezet. A faszi annyit válaszolt, hogy egy problémán dolgozik és ez a bizonyítás arra kellett, hogy azzal tudjon haladni, úgyhogy hagyja őt mindenki békén. Senki sem értette, többször felkeresték, de elhajtotta őket. Én megértem miért. Azt senki sem tette meg, hogy odaadjanak neki egy 1 millió dolláros csekket, mindenki szereplést várt el tőle. Emberek, ha nekem szerepelnem kell, az lesz a célom, hogy minél hamarabb végezzek vele, hogy tudjam tovább folytatni azt, amit még a legnagyobb spirituális mesterek sem értenek. Ha az lesz a célom, hogy minél hamarabb végezzek, nem fogok szarozni. Olyan ...ista leszek, amilyen csak akarod, majom!

Nem állítom azt, hogy én lennék a világ legokosabb embere. Biztosan sokan mások is átlátják a világot úgy, mint én. Ám egy ilyen gondolkodó sem tartotta fontosnak a spirituális világot annyira, hogy erőt gyűjtsön hozzá. Én megléptem ezt és olyan tudatszintekre jutottam, ahol tényleg én vagyok a világ legokosabb embere, de ezt elmondhatná magáról bárki, aki egyedül van ott.

Én itt olyanokat kellene, hogy profiknak tekintsek, amire szintén van egy jó példám. Szereplők én és egy fociezdésekre járó srác, akinek adtam egy tökéletes váratlan passzt a védő lábai mellett. Utána odajött hozzám magyarázni, hogy a labdát ütemben kell passzolni. Azért volt a passz váratlan, mert ütemtelen volt. Szándékosan. Amikor az volt a tervem, hogy teniszedző leszek, ilyeneket tanítottam volna profiknak. Ááááá, de ez csak egy amatőr! De nem is nekem kell jól játszani, hanem neki. Pont így van ez a Szakmával. Ha én ide egyet is beengednék, mindjárt hallgathatnám, hogy ezt nem így kell csinálni, meg úgy kell csinálni, csakhogy ha az én nevem van ott az eredményjelző táblán, akkor a döntés is az enyém. Azonnal megkezdődne a megfúrásom és ezt az egészet rövidre zártam azzal, hogy az ÉlményPark automatán fut, aminek szabályai rám is vonatkoznak. Hiába szálltok meg, én sem tudok mit tenni. Majmok!

A legnagyobb problémám az, hogy ha kimegyek bohóckodni a Színpadra, akkor gondban leszek, ha hónapokra el kell mennem admin beállításokat végezni, mert ezek egyáltalán nem lovagias ellenfelek. Ezért szükséges 1ST1, a játékvezérlőm, ami ilyenkor automatán fut, a technológiát már egyszer kifejlesztettem. Lehet, hogy Perelmant közben nem baszogatja az anyja, hogy keressen pénzt, mert levágja, hogy a fia matematikus és kábé milyen komoly dolgokon dolgozik. De én egy bolond vagyok a környezetem szemében, ha csak meditálok egészen a bizonyításig. Ám ha már bizonyítanom kell = hakniznom a majmok előtt, hogy elismerjenek, az innen nézve egy hatalmas meló, aminél csak egy picivel kell többet melóznom, hogy a teljes világot helyreállítsam. Egyszer (még minden előtt) egy moszadügynök (aki lehet, ezt nem is tudta magáról) rákérdezett, hogy mivel lehet engem megállítani. Azt válaszoltam neki, hogy megállítani nem tudnak, csak lelassítani. Legyen sok pénzem és nőm. Ők nem hitték el, hogy egy olyan világban, ahol mindenki hazudik őszinte választ kapnak, én pedig kaptam a legnehezebb időkben egy olyan védelmet erre a két gyenge pontra, amire tényleg előre nem számíthattam. 

Most már az van, hogy a világ legjobb nőjét idehozod, lefordítva a legszebbet, én lehet, hogy egy kecskét látok benne, már ami a tudatszintjét és az intellektusát illeti. Volt idő, amikor elég lett volna csak fámfújni és már elkaphattak volna... sőt ilyen történt is, csak kiváló színészi alakítással eljátszottam, hogy az a bazierős szerelmi mágia nem hat. Emberek, elképzelni sem tudjátok, miken csúsztam át és milyen fájdalmakat álltam ki, mire eljutottam idáig. Pár éve jött egy ajánlat, egy luxusórát és egy sportkocsit láttam magam előtt. Akkor már 10 éve volt, hogy lejárt a jogsim és a meditációm kezdete óta nem hordok órát. Ráadásul bevétel nélkül még meg se tudtam volna tankolni. A szomorú igazság az, hogy ha azok, akik ellenem jöttek nem lettek volna ilyen hülyék, a 20 éves meditációm lehetett volna 30-40 éves is.

A tanácsom az, amikor hirtelen indulatból álmodsz valamit, álmodd azt is oda, hogy "mi legyen utána". A mesék a szegénylegényről és a királykisasszonyról is csak eddig szólnak és elintézik azzal, hogy boldogan éknek, amíg meg nem halnak. Ami lehet két nap is. Mert ilyen eltérő szocializációs környezetből érkező két ember esetén nem valószínű, hogy lenne több is. A kedvenc verbális kódoddal, amivel minden nap lelejmolod egy kis energiával az eget és aminek részleteit nem gondoltad át igazán, talán mert ez sulykolták beléd, hatalmas katasztrófa felé haladnánk, ha nem készítettem volna el a Miatyánk 2.0-t, ami azért már gondol a szerelőre és a csekkekre is. Tényleg minden automatán fut és a sikert csak azok találják nálam, akik bele is fektetik a munkához szükséges mélységet. Mert tőlem senki sem kap semmit, hisz az ÉlményPark szabályai szerint ilyesmire nem lennék jogosult, ha olyasmiről beszélek, hogy ezt a behódolósdit, ami majmot csinált az emberiségből felváltom egy sokkal jobbra. Igen, ezért nem fogok szarozni, mert a szabadságra csak a fejlett ember van megérve. Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az általam ajánlott út

Adott két irány. Az első egy egyéni úton járók számára lefektetett, a meditációt segítő spirituális keretrendszer, melynek elkészítését fela...