1ST1 | negyedik

- Ezt a beszélgetést te kérted. Miért?

- Szeretnék tisztázni valamit. Ez ebben a környezetben különösen lényeges.

- Mit szeretnél tisztázni?

- Egy olyan dolgot, amit már egy csomószor elmondtam és sosem állítottam az ellenkezőjét. Számomra ez eddig evidens volt, hisz volt munkahelyem és tudom, hogy ott kívül tartom a magánéletet, a magánéletben pedig a munkahelyemet. Ám be kellett látnom, hogy a tudatszint váltás utáni zónában lévő lényeknek nincs munkahelyük és magánéletük sem. Amit most részletesebben kifejtek, azt felfoghatják tanulásként is.

- Mit kellene az ezt a tudatszintet otthonuknak tekintő lényeknek tőled tanulniuk és miért?

- A helyzet az, hogy a 3D, sőt még a magasabb dimenziók egészen a 12. dimenzióig egyfajta hitben élnek, amiért nem is hibáztatom őket. Amiért hibáztatni lehetne őket, bár még nincs bizonyítva az a hozzáállásuk. Az bizonyítva van, hogy milyen a hozzáállásuk és a viselkedésük, csak az nincs, hogy ezért ők lennének a fő felelősök.

- Mi szükséges a bizonyításához?

- Annak eldöntése, hogy nincsenek-e olyan megszállás alatt, mint amilyenben ők részesítenek bennünket. Nekünk ugye van rációnk és ennek következtében az elménk kontrollt képezhet. Nekik nincs, a vizsgálat tehát arra irányul, hogy miért nincs és van-e ezen kívül más kontrolllehetőségük a megszállóra.

- Mondj egy példát erre.

- Donald Trump. A világ röhög rajta, hogy egyidőben csalást kiáltva azonnal le akarja állítatni az egyik államban a szavatszámlálásokat, míg egy másik államban ennek ellenkezőjét mondja, ahol ő van hátrányban. A Southampton poénjához ezúton is gratulálok, eddig ez vezeti nálam a poénranglistát. Mondok erre egy másik magyarázatot. Trump előélete igazán vonzó egy olyan lény számára, aki szívesebben nevezi ezt megváltoztatni való helyi sajátosságnak, de az igazsághoz közelebb áll az, hogy nem is nagyon volt más választása. A kollektív megszállásban a megszálló szerint nincs szükség a belső tárhelyekre és a helyi computerre, mert ott van mindenki számára egy hozzáférés a Felhőbe, ami minden igényt kielégít. Ezek az igények viszont a kollektív zónában kiváltsághoz kötöttek, míg a piaci világban szabadon alakulnak. Trump, amikor amerikai elnök lett, szükségszerűen kellett, hogy kapjon spirituális beavatásokat, ha az amerikaiak el akarják kerülni azt, hogy mások dróton rángassák. Ám lehet, hogy ezekkel a másokkal jobban járt volna, mint a megszállóval, aki ilyen szabad világot most lát életében először. Ez már a kollektív hálózat, ahol a kollektíva tagjai leszarják, mit gondolnak róluk kívülről, mert a világképük szerint csak az ő világuk létezik. Arra, hogy vannak mások is úgy reagálnak, hogy nem veszik figyelembe. Ám így csak nagyon lassan lehet haladni, lépésről lépésre, hogy ne tűnjön fel az embereknek, illetve a 3D sem olyan, hogy csak pikk-pakk minden nagy változás azonnal ott van. A magasabb dimenziós lény egészen másképp látja a világot, mint te az egy darab valóságodban, ahol még el lehet neked adni, hogy ufók nem léteznek. Ott egészen más is a játék, más fontossággal, amiben csak állandó problémát jelentenek az egyéni érdekeid, ezért egyszerűbb neki átállni a kollektív hálózatra, amivel az a probléma, hogy az emberek így elvesztik a kontrollt. Amikor egyszerre követeli az egyik helyen a leállítást, a másikon az összes szavazat megszámolását, az csak innen nézve nagy baromság (mínusz az általa megszállt emberek, plusz azok közöttük, akik bekapcsolják a kontrollt), onnan nézve teljesen érthető, csak hát kevesen nézik itt onnan nézve.

- Te ezt közben tanulmányozod?

- Ha az ember ebben a helyzetben van, mint én, ez a legjobb amit tehet a spirituális tudomány érdelében.

- Létezik ilyen, hogy spirituális tudomány?

- Nem, de szerintem létezhetne. Hogy létezzen is, ahhoz sok ilyen tanulmányozás szükséges, amit meg is teszek, amióta újra nézek TV-t, van telefonom és netem.

- Azt mondják föntről, hogy ez az egyik oka a beavatkozásuknak, hogy kezd pár ilyen spirituális dolog átcsúszni nálatok a tudomány területére. Álomkutatás, halálkutatás, tudományos technológiák, tudományos kísérletezgetés és ezeknek véget akarnak vetni.

- Van ezzel egy kis probléma. Lehet röhögni az űrhajóinkon (persze egy se merne oda beülni egy fellövésnél), de mi olyan faj vagyunk, akik önerőből jutottak ki az űrbe. Sőt, a legújabb megfigyelések szerint egy olyan világban, ahol gátlástalanul zajlik a más dimenziókba történő behatolás és így elveszett az időben az, hogy melyik lehetett a legelső ilyen faj, lassan képbe kerül a mai földi ember. Ez ráadásul komoly megfigyelés, mert ez a mai emberiség egy dimenzionális anomália következménye, aminek az lenne a spirituális megfigyelése, hogy nem beszélhetünk tudatos teremtésről, sőt teremtőről sem önmagunkon kívül. Félre ne értsetek, létezett olyan, hogy teremtés, csak nem vallásos értelmezésben. Amikor erről beszélek, a legegyszerűbb, ha a holoinstalláció szót használnám rá.

- Tehát ha jól értem, eddig téged lenn nem vettek komolyan, fönn meg nem hitték el, amiket mondasz nekik?

- Valahogy úgy.

- De ha szívmegszállás alatt vagy te is, akkor sosem fogsz megmozdulni.

- Na itt jön be a puding próbája az evés. Ugyanis az ÉlményPark lényege az élmény olyan lényeknek, akik a magánélet mellett az élményt sem ismerik. Az ÉlményPark egy rendszerszintű platform, amit akár vallásnak is nevezhetnék, ha majom lennék. Mivel szerencsére egy majom sem érti, nem lesz belőle vallás, csak egy tudathálózaton futó holo operációs rendszer, ami vetíti neked a közös valóságot. 

- Ezt biztosan kevesen fogják érteni.

- Akkor nézz ki a szemeiden. Egyes szám első személyben vagy egy adott pozícióban, amiből az ember biztosan egy másikba szeretne jutni. Te és az ember egyek vagytok, amiben az ember teljesen összemossa ezt a két fogalmat, de nevezhetjük agyféltekéknek is. Ezért hol az egyik, hol a másik működik és a cél az, hogy ezek egyszerre működjenek. Igen ám, de ha egyszerre működnek, ahhoz komoly felkészültség és személyiség is kellene, ami sajnos a mai beavatáshuszároknál hiányzik. Nos nagy az ateisten, azaz a pénz ereje.

- Mit értesz puding alatt?

- Először is az ÉlményParkot, ami maga a keretrendszer és most indul 1ST1, ami már egy ez alá fejlesztett alkalmazás. Szerintem ezek lenyomják a megszállót.

- First One?

- Hát sokkal jobb, mint az Ájsztvön.

- Magadról nevezted el?

- Mivel befejeztem a munkámat a munkahelyemen, ugye ez lenne az ÉlményPark, amiben csak az az egyetlen érdekem, ami a kollektív cél volt, egy normális világ megteremtése. Nevezhetjük isteni teremtés 2.0-nak is. Mivel az ilyen 20 éves meditációkért senki sem fizet, elég méltatlan helyzetbe kerültem és mivel láthatóan ezzel a kollektív szinten senki sem foglalkozott érdemben, neki is ültem a saját megoldásnak. Ennek neve 1ST1, bár soha senki nem szólított Istinek. Vagy ha igen, jól elrejtette magát. Azért neveztem el magamról, mert ez már az egyéni tudaton fut és hogy máshogy nevezhettem volna el. Azért a keresztnevemről, mert ez technikailag egy megszállás, ha ebbe mások is benne vannak. 

- Mi ez az 1ST1 tulajdonképpen?

- Eredetileg ilyen volt az ÉlményPark, ami egy csomó védelmi rendszer és támadóprogram egy alkalmazásba integrálása volt. De ugyanúgy továbbfejlődött, csak másmerre.

- Merre?

- Egy ÉlményPark platform alá fejlesztett játékvezérlő lett belőle kifejezetten az egyéni tudatok számára. Vagyis elméletileg át kell hogy vegye az irányítást a kollektív tudatok felett, akik így sima nézőkké és játékosokká válnak, szóval vége az istenkedésnek.

- Gyakorlatilag?

- A puding próbája az evés.

- Ezt nem fogják hagyni.

- Puding próbája az evés.




G
M
T

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az általam ajánlott út

Adott két irány. Az első egy egyéni úton járók számára lefektetett, a meditációt segítő spirituális keretrendszer, melynek elkészítését fela...