Víruselemzés

Azt lehet tudni a vírusokról, hogy a baktériumokkal ellentétben nem tekinthetők élőlényeknek. Ha meg kellene állapítani, hogy akkor mik, a programok lenne ehhez a legközelebbi szó. Az már a gépeknél kiderült, hogy az emberek szeretik megszemélyesíteni őket, ám nem tudják, ilyenkor milyen katást keletkeztetnek a spirituális síkokon. Ha adtál nevet a mobiltelefonodnak, könnyen lehet, hogy teremtettél egy szellemi lényt és itt is van az a kérdés, ami miatt nem vagyok hajlandó áhitattal átadni magam a szellemi lényeknek. Előtte még utána kellene ennek járni, úgy hiszem.

Bár sokat tudunk a vírusokról, megjelenésük okát biztosan nem és ez vonatkozik a spirituális kapcsolatra is. Hogy mire gondolok, azt az a példa mutatja jól, amik az átkokkal védett ókori kincsekre vonatkozik. Vagyis az átok (=holografikus szintre helyezett célprogram) megvalósul mondjuk egy olyan vírus által, ami előtte sosem létezett. Sok azért nem valósult meg, mert akik az átkot rátették, elképzelni sem tudták, hogy egy bizonyos tudatszint alatt is hozzáférhet valaki ilyesmihez. Ha valami előtte sosem létezett és egyszer csak megjelenik, azt kifejlődésnek neveznénk, ha ezek élőlények lennének. Kérdés, egy fáraó-főpap szintű átokvédelem képes-e vírust teremteni. Mert az idegen technológia képes.

Sőt képes az ember is, akinek a hiedelmei kiépíthettek komplex szellemi világokat. A víruskutatók, amikor ellenszert fejlesztenek szintén programozók egy olyan genetikus környezetben, ahol a programkódok mutációval is változhatnak. Aki a vírust isten akarataként magyarázza, tulajdonképp nincs is rossz nyomon. Mert is ilyesmiről beszélek, hogy a szellemi szintek szándékát kevés dolog segíti és fejezi ki jobban, mint egy szabad szemmel nem látható, de irányítható dolog. Csak ugye isten egy jóságos lényt feltételez, a szellemi szintek pedig ilyenek és olyanok. Ha ezt egy tudós olvassa, igaza van abban, hogy ez így csak egy elmélet, ám ez nem annyira elméletnek, mint inkább szikrának készült. Ha így nézzük, akkor én egy olyan még nem létező tudomány kutatója vagyok, aminek sikerült definiálnia a spiritualitást. A dokumentálásával és a bizonyítással vagyok adós. Márpedig aki nem dokumentál és nem bizonyít, addig csak elméleteket fogalmazhat meg.

A vírussal szemben a legjobb védelem egy fejlettebb világkép, ami figyelembe veszi a párhuzamos valóságok létezését. Ez eltüntetheti a legtöbb félelem gyökérokát, a halálfélelmet. A cél az, hogy egyáltalán nem félj tőle. Ettől még húzhatsz maszkot és betarthatod a szabályokat, de félni semmiképp sem félsz tőle. Ha nem félsz tőle, akkor így nem is vonzod be magadhoz. A gond itt az, hogy ott még nem jár a main stream tudomány, hogy összefüggéseket keressen a szándék és a megvalósulás között. De ezzel foglalkozik a spiritizmus. A kettő határán aztán mindkét oldal a másik tagjának lát. Amúgy bizonyos tudatszint fölött a vírus egyáltalán nem hathat rád, mert magasabban vagy, mint a vírus.

Ha tapasztalt meditáló vagy, akkor tulajdonképp mindent megtettél a magad részéről. Mivel nem ismerjük a vírus spirituális természetét, nem is láthatunk bele abba, mi alapján dönti el a dolgokat. Ugye a gyerekeket nem szereti (talán túl tiszták), a dohányosokat se (te se mennél be szívesen a sivatagba), viszont kedveli az időseket (modern orvostudomány által létrehozott spirituális probléma, hogy bárki lehet öreg) és hogy még kit, az lehet, hogy programozható.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az általam ajánlott út

Adott két irány. Az első egy egyéni úton járók számára lefektetett, a meditációt segítő spirituális keretrendszer, melynek elkészítését fela...