Új blog

Mostantól annak a 30%-nak szól minden, amit írok, akik nem értik félre és pozitívan fogadják. Általában a téli időszakokban zajlanak a komolyabb munkák, mint például a Pro, a nyáriakban pedig az ilyen blog jellegű, ami eddig itt ment. Akik évek óta követnek tudják, hogy ilyenkor szó szerint be szoktam zárni ezeket, aztán van, hogy ott maradnak, de csöndben és most lesz egy olyan, ami néha működik.

Ugyanis amikor XD folyamatokba kezdek, ezek egyáltalán nem fontosak. Ennek a weboldalnak a bezárását több tényező megakadályozza, de az átalakulását nem tudják megakadályozni. Két dolgot szeretnék leszögezni és kellemes érzés tölt el, hogy csak ennek a 30%-nak írok. Akkor mondom a fő üzenetet. A mai magyar ezós társadalom polarizálódott két szélsőségbe. Az egyik a nyugati mintát követi, a másik a keletit. Sokak számára menekülésként ott az északi skandináv mitológia vagy az Avatar rajongói által is kedvelt dél. Ám ide most beavatkozott a Szíriusz. A Szíriusz ígéretei mögött a következő a lényeg:

"Néhány jobb dologért kapsz egy összességében sokkal rosszabbat, mint ami most van."


Az emberek meg vannak vezetve úgy, hogy mire leesik nekik, már késő és akkor már úgyse tudnak mit tenni. A mostani életünkhöz viszonyítva drasztikus változás az, hogy ők osztják be életetek minden egyes percét, amiből teljesen eltűnik a szabadság. A fidesz a 20%-ánál tart ennek a jövőképnek az útján. Mivel a technológia, ami felváltja a mi elektromosság alapú technológiánkat képes energiából anyagot sűríteni, eltűnik a termelésen alapuló munka és érdektelenné válnak a nyersanyagok. Eltűnik az olaj, a számítógép és a mobiltelefon is. Te pedig időd nagy részét imádsággal fogod tölteni. Kösz, de én ezt nem kérem és az ebben a durva, hogy ha én nem kérem, attól ez neked még eljöhet. Én csak az értéket viszem innen el, ami úgy néz ki azoknak az embereknek a szemszögéből, hogy amit imént leírtam, az nem következik be. Sőt, az én holografikus tárhelyeim biztosítják az imént vázolt jövőképhez a megvalósulást azoknak, akik tanulóvilágokba mennek. Azt hiszem ez már közelebb visz az érthetőséghez.

Ám a probléma nem a Szíriusz, illetve létezik egy másik probléma is, ami a Szíriuszt éri föntről és erre a területre, hogy felvenni a harcot a megszállóink (sokkal rosszabb) megszállóival, ahhoz itt a Földön egy ember se tud hozzászólni, legyen bármekkora ász. Mert ha az ember az Szíriusz előtt leborul, akkor speciális harci tapasztalat szükséges ahhoz, hogy abból kijöjjön. Bár az is tény, hogy ezeket a tapasztalatokat élesben lehet megszerezni, nevezetesen ha a szíriuszi is önmagaként érzékeli a megszállóját, akkor neked a szíriuszival szemben is meg kell küzdened és ő még sokkal rosszabb ilyen esetben, mint amennyi esélyed lenne egy földi embert erről meggyőzni. Ami olyan 5%.

Ha az a két lehetőségem, hogy a.) elkezdem itt kifejteni b.) inkább elindítom azokat a rétegeket, amiket ezekre a helyzetekre készítettem, akkor az első kudarca után a másodikra esik a második választás. A kettő közötti különbség az, hogy az a.) esetén ti csináljátok, a b.) esetén pedig én. Nem gondolom, hogy nagyképű lennék, de ha csak tényszerűen közlök, akkor is nagyképű vagyok a 70% szemében. Akik véleményét immár hivatalosan is leszarom!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az általam ajánlott út

Adott két irány. Az első egy egyéni úton járók számára lefektetett, a meditációt segítő spirituális keretrendszer, melynek elkészítését fela...