Szándék megvalósulás

Az egy tévhit, hogy minél nagyobb varázsló vagy, annál könnyebb a dolgod. Ugyanis minél több erőd van, a veled kapcsolatban álló ügyek, dolgok és emberek ereje is hozzád igazodik. Sőt, olyan is előfordul, hogy te, aki nem hiszel ebben eresztesz el egy komoly erejű szándékvarázslatot, ami aztán valahogy megvalósul és mindenki véletlennek látja.

Emberek élik le úgy az életüket, hogy soha nem tudják meg, milyen különleges képességeik vannak, mert ezek a képességek nem a látható világban működnek. Amit mi a látható világban érzékelhető különleges képességeknek nevezünk, az csak a jéghegy csúcsa, kb. 15%-a a teljességnek. Mivel az ember csak a látható világban hisz, nem is tulajdonít jelentőséget annak, ami nem látható és sosem jön rá arra, hogy az újságban olvasott nagy erejű történések forrása lehet, hogy pont ő. 

Még ismerkedtem az ezotériával a rendszerváltás környékén, amikor olyasmiket hallottam, hogy oroszok figyelik a magyar teret és olyanról is, hogy az izraeliek sem véletlenül részesítik ilyen kiemelt figyelemmel az országunkat. Amikor Uri Geller itt járt, már benne voltam ebben a világban és ilyen szemmel nem volt nehéz rájönnöm arra, hogy mire megy ki a játék. Amikor mindenkit bevont abba a játékba, hogy próbáljon meg kanalat hajlítani, meg órát elindítani, arra gondoltam, hogy figyelik a teljes magyar teret különleges képességek után kutatva. A bizonyíték- és adatgyűjtéseim során amikor megfordultam pár ilyen csoportban már konkrét dolgokat is hallottam, hogy ezeket el lehet lopni és magam is áldozatául váltam ilyen machinációknak. Ekkor kerültek képbe az idegenek, akikről az a véleményem, hogy konkrétan kitermelnek minket és pont úgy erősödnek, ahogy a harmadik világbeli erőforrásokat kisajátító multik. Miközben a nép hülyének néz mindenkit, aki ilyesmikről beszél.

Rájöttem arra is, hogy azokat a beavatásokat, amiket az ilyen körökben az ember szerezhet és amiért hűséggel tartozik másoknak, azokat nem másoktól kapja, hanem azt kapja, ami amúgy is az övé lenne, csak hamarabb. Ha már ismertté váltál, azaz megláttak, előbb utóbb egy ilyen közegben találod magad, ahol gondoskodnak az energiáid megszerzéséről így vagy úgy. A rendszer felállt, te aki kezdő vagy, kénytelen vagy bizalommal fordulni másokhoz, akik aztán részei ennek a rendszernek akár tudnak róla akár nem. Ha én annak idején behódolok, ma gazdag ember lennék és része ennek a rendszernek. Persze így sem tudtam elkerülni, ám tükörbe tudok azzal nézni, hogy soha nem fogadtam el ezek hatalmát, persze amíg még van tükröm és nem kell eladnom, hogy legyen pénzem és itt is van a nagy vízválasztó ember és ember közt. És válik sok hatalmat kapott és behódolt ember azok ellenségeivé, akik mindezt tisztességesen csinálnák.

Amikor elhatároztam, hogy én ennek véget vetek, a tudatom körüli térben maximum 5% esélyt adtak nekem a sikerre. Én azonban nem az 5%-kal foglalkoztam, hanem azzal, hogy van esély a sikerre. Ám ha az ember ilyesmit elhatároz, azt nagyon körültekintően kell csinálnia, mert az egy dolog, hogy megdöntöd ezt a rendszert, de nem lenne jó, ha egy még rosszabbnak adnád meg így a lehetőséget. Kérdezem, mennyivel lenne jobb, ha az idegeneket lecserélnéd egy téged ugyanúgy lenéző, kizsákmányoló és megvető amerikaira? Aki aztán a profitért rátámad idegen fajokra, a felelősséget azonban neked kell viselned ezért fölfelé. Szóval amikor elhatároztam, hogy én ennek véget vetek, komplex rendszerben kellett gondolkodnom. Ám ahhoz, hogy ezt sikerre vigyem, tisztában kellett lennem a saját adottságaimmal és képességeimmel, nem beszélve arról, hogy engem mások hogyan látnak. Mivel törekedtem egész életemben a tisztességre, kiderült, hogy ehhez a lúzer és a balek szavak állnak a legközelebb, mert sosem voltam hajlandó a pénzért olyasmiket megtenni, amiket más emberek simán. Újabb vízválasztó ember és ember közt.

Régebben már tanulmányoztam egy témakört, mégpedig azt, hogy létezik-e abszolút hatalom és ha igen, az hogyan működik. Arra jutottam, hogy ez egy összetett rendszer, aminek vetületei jócskán túlmutatnak azokon, akik az ilyen hatalmat gyakorolják. Ha létezik olyan ember, akinél ott van ez a hatalom, vajon biztos lehet-e abban, hogy a gondolatai az ő gondolatai és a szándékai vajon az ő szándékai-e. Hisz én is komoly hatalommal rendelkezem, mégsem lehetek biztos abban, hogy azt én irányítom. Ha én lennék a Föld ura és kipattanna a fejemből egy gondolat, az simán lehetne egy hajléktalan szándékának következménye, ami az összetett rendszernek köszönhetően számomra sugallatként jelentkezne. Azért jó ezzel tisztában lenni, mert a legnagyobb bábfigurák azok, akik meg vannak arról győződve, hogy őket nem irányítja senki.

A beavatkozó idegenek esetében mindig jelzem, hogy alapvetően két dolgot hiányolok belőlük és ezek a szakértelem és a felelősségtudat. Ami nem meglepő, ha annyi bennük a ráció, amennyi benned az intuíció. A világképük valami olyasmin alapszik, hogy van egy szándék, ami aztán valahogy megtörténik. Na ez a valahogy egy kicsit szúrja azok szemét, akik racionálisan tekintenek erre, mert tisztán látszik, hogy ezeknél létezne sokkal jobb megoldás is, amit dogmával söpörnek le. Erre a legjobb a billiárd példa, amiről annyit érdemes tudni, hogy nem mindegy, a dákóval hol találod el a fehér golyót. Ha középen alul, akkor a golyód egyenesen visszafelé fog pörögni, ha balra alul, akkor balra visszafelé, ha a tetején felül, akkor előre fog gurulni. Azaz meg lehet saccolni, ha ilyen erővel ütöd meg és itt találod el, akkor a lökés után hova fog gurulni a fehér golyód és így előre ki tudod jelölni az ideális pozícióját a következő lökés előtt. Amire azt fogják mondani, hogy ez isten döntése, azaz hagyni kellene a golyódat oda gurulni, ahova gurul és ha nem sikerül a következő lökésed, az isten akarata. Tehát azzal, hogy én irányítani akarom a játékomat, a szemükben sátánistává válok, aki szembe megy istennel. Miközben én az ÉlményParkkal gyakorlatilag fejlettebbé tettem az isteni teremtést, hogy kiküszöböltem egy csomó dolgot, amit ezek vakon elfogadtak. Azért nem nevezem hibának, amiért az első világháborús vadászgépeket sem nevezem annak, pedig mennyivel jobbak a mai repülők. 

A hologram kísérleteket, amiket végeztem mások biztosan isteni kísérleteknek neveznék. Ezek a kísérletek akkor indultak, amikor nagyon feszült helyzetben voltam a bevétel nélküliség miatt úgy, hogy a fönti szférák is ellenem fordultak. Teljesen reális lehetősége volt annak, hogy az utcára kerülök, mégis valami mindig történt, amivel tovább tudtam élni és haladni. Ezt kezdtem el kutatni, de olyan szinten, hogy már szándékosan hoztam magamat nehéz helyzetekbe és mivel az "angyalokra" ugye nem számíthattam, azt figyeltem, hogy ki vagy mi lép ilyenkor közbe. Egy vallásos ember lezárta volna ezt azzal, hogy isteni segítség, de én nem vagyok vallásos. Arra jutottam, hogy alapvetően egy szándékra reagáltam (helyreállítani a világot) és ha belekezdtem ezekbe a meditációkba, akkor menet közben nem igazán eshetek ki belőle. Ha hajléktalanná válnék, akkor nem tudnám igénybe venni mondjuk a kristályaimat, nem tudnék beülni a kádba, amikor hirtelen kell és nélkülözném a szükséges nyugalmat is. Arra jutottam, ha egy ilyen szintű meditációba kezdek, akkor a hologram automatizmusa felülír minden olyan ellenem irányuló szándékot, ami megakadályozná azt, hogy azt befejezzem azzal a kitétellel, hogy akárki nem is kezdhet ilyen meditációkba, azaz rendelkeznem kell olyan belső tulajdonságokkal, amik garantálják azt, hogy azon az úton is maradok, amivel ezt elkezdtem. Ha eladtam volna magam a nehéz időkben a pénz miatt, akkor minden bizonnyal valaki más vette volna át a helyemet, ami csak egyéni tudatban értelmezhető, mert a kollektív tudat önmagaként tekint minden általa megszállt emberre. 

Paradox módon az ÉlményPark tulajdonképp egy fejlettebb isteni teremtésnek nevezhető, mivel objektív paraméterek alapján lett megalkotva, aminek szabályai rám is vonatkoznak. Sosem tekintettem rá úgy, hogy ez az enyém és amikor arról beszélek, hogy én vagyok az ÉlményPark tulajdonosa, az egy egyáltalán nem megfogható kategória és könnyen lehet, hogy ez nem is az én szándékom, hanem a jövőből érkezett jel, amikor rájönnek arra, hogy senki más nem ért hozzá rajtam kívül. Pontosítok, van aki nálam is sokkal jobban ért hozzá (vagy érteni fog), ám ha ő egy bizonyos tudatszint plafonnal rendelkezik, akkor az annál magasabb dimenziók számára ő értelmezhetetlen, hiszen ők nem értik az egyéni tudatot. Ez amúgy egy komoly probléma, hogy egy olyan határra kerültünk, ahol a két világ inkompatibilis egymással, az ilyen problémák áthidalása és megoldása pedig mindig kiüti a biztosítékot a vallásokhoz kötődő lényekben. 

A hologram kísérletek amúgy frankón összecsengenek az idegenekkel történő vitám lényegével. Azaz egy szándék azért valósul meg durván, mert senki sem törődik azzal, hogy létrehozzon egy olyan keretrendszert, amiben ezek a megvalósulások tekintettel vannak a kulturális és civilizációs sajátosságokra. Ha bárki az idegenek világaiban ezzel foglalkozna, azt azonnal kiközösítenék és kiátkoznák, amire akár azt is mondhatnám, hogy a hülyék létrehoztak egy olyan dogmatikus blokkot, amit csak egy földi ember tud feloldani és itt jöhetne egy hosszabb lista a paraméterekről, aminek az első pontja az, hogy ne legyen megkeresztelve. 

De ez az egész kinek a szándéka? Lehet, hogy a tiéd... lesz holnap. De ahhoz, hogy megvalósuljon, az eseményeknek már időben el kellett hozzá indulni, hisz ha te ezt holnap megfogalmazod, hogy azonnal legyen ott a megoldás, ahhoz egy ilyen embernek mint én 20 évvel ezelőtt el kellett kezdenie ezen dolgozni. Az idegeneknél te lennél a menő, aki a szándékot sikeresen elküldte és a szolgái megvalósították, a Földön azonban nincsenek szolgák és az a menő, aki ezt ténylegesen megvalósította. Újabb blokk megkerülve.ui: Hogy valakinek nem elég menő az, hogy a weboldalaim a google bloggeren futnak, azzal nem tudok mit kezdeni. Nekem ez rendkívül megfelel, mert a meditációk közben nem érek rá programozókkal balhézni, vagy wordpresst frissítgetni, meg https-t fizetni és állandóan azon kattogni, hogy mi lesz, ha rám támadnak, ahogy az a html verziónál megtörtént. Aki ezen nem tudja magát túltenni, az kiesett ebből a játékból. Minden információ kinn van és még azt sem mondhatnám, hogy nem esztétikus. Hogy elég menő-e, azt a wordpress és a html időszak után leszarom! Nekem az.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az általam ajánlott út

Adott két irány. Az első egy egyéni úton járók számára lefektetett, a meditációt segítő spirituális keretrendszer, melynek elkészítését fela...