Mobiltelefon

Mivel 20 éve kezdtem bele a meditációba, a mai okostelefonok témába is csak 1 éve csatlakoztam vissza. Mai szemmel rémisztő lehet, mi lehetett előtte, de én éltem még az internet előtti világban és képzeljétek, az emberek megoldották. Tehát ha én 20 éve kezdtem, akkor pont beértem még az elé, amikor ez az egész IT szektor berobbant. Ma az emberek reflexszerűen a mobiljukhoz nyúlnak a legkisebb uncsisugárra, ami már inkább egy telefonálásra is alkalmas számítógép, mint okostelefon.

Leszögezhető tehát, hogy ha bárki, aki a 2000-es évektől szocializálódott, tehát ekkor vagy ez után érték el a tinédzserkort, egy olyan képzeletbeli határ túloldalán vannak, amit a technológia húzott. Ha azt mondanám, hogy tedd le a mobilodat vagy cseréld le butatelefonra, képes lennél rá? De az is tény, hogy a technológia kitermeli az új módszereket, hisz valakik szemében én is a technológia gyermeke vagyok, aki ott ül a TV előtt és rájöttem arra, hogy a fehér ember így meditál. Mármint az a fehér ember, aki nem hisz az ilyesmiben. 

Az otthon egyedül meditálás azért nehéz dolog, mert kurva unalmas egyedül otthon ülni és várni arra, hogy kinyíljon a belső világ. Ha ott a kezedben a minicomputered telefonod, még nehezebb. Szerintem annyival nehezebb, hogy úttörőnek, felfedezőnek nevezhetem azokat, akik így is rájönnek arra, hogyan forduljanak befelé. Akiknek a határán túl én vagyok, aki rájöttem a TV mágiára és hogy hogyan tudok a TV előtt transzba esni. Ez működik a neten is, úgyhogy egyáltalán nem vagyok ilyen értelemben lemaradva. 

Még valami a végére. Mi az a 4 dolog, ami képes téged bármikor megijeszteni? Mármint a lehetséges hiánya mindig, amikor indulsz valahova vagy érkezel valahonnan.

- pémz
- kulcs
- személyi
- mobiltelefon

Ha erre ilyen könnyen rájöttem, lehet, hogy más is rájött. Arra jó, hogy gyakorolsz. Először tegyél itt rendet a fejedben és kábé így kell a többit is.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az általam ajánlott út

Adott két irány. Az első egy egyéni úton járók számára lefektetett, a meditációt segítő spirituális keretrendszer, melynek elkészítését fela...