Megszállások kezelése

Gyakorlati szemmel. De technikailag hogyan csinálja a megszálló és mi a célja?

Az egészet harcos úton, más szóval kivédeni úgy lehet, ha az elején lefektetett elveid mellett végig kitartasz. Ezekben az időkben mondjuk úgy normális esetben az történik, hogy egy ember megszállása egyáltalán nem jelent olyan nagy gondot, mert az emberek sűrűn változtatják álláspontjukat és mivel egy megszállás is pont egy ilyen esemény, gyakorlatilag észrevétlen. Akkor viszont, ha ragaszkodsz az elveidhez, észre fogod venni.

Hogy hogyan, azt nehéz szavakban leírni. Mintha egy réteget vennél észre magadon, aminek önálló mintái vannak. Minél nagyobb az egyet nem értés, annál jobban feszül egyfajta láthatatlan energiakötél. Mivel kevés ember tudásában-hitében szerepel a láthatatlan kötél, sűrű hát és fejfájások képében jelentkezik, aminek nincs orvosi magyarázata. Ez a fájdalom olyan, hogy nem a fejed fáj, hanem az fáj, ami fájna akkor, ha gumikötelek lennének rád feszítve és ez szorulna. 

Minden ember belső gondolatkommunikációt folytat magában, a megszálló ebbe keveri bele a sajátját, aztán az a végcélja, hogy csak a sajátjai maradjanak. Aztán lassan átlényegül az ember úgy, hogy a személyisége is megváltozik. Végeztem ilyen kísérleteket, a személyiség programozható. Ha programozható, akkor lehet, hogy ők ezt áthangolásnak nevezik. Az elveid azonban megakadályozhatják, mert nem tapadnak meg rajtad a tőled idegen minták és ez nagyon nehéz egy vallásos környezetben, amit lehet, hogy ők találtak ki. 

Felhívnám a figyelmet arra, hogy nem minden megszálló rossz és nem minden megszálló törekszik a teljes dominanciára, ám minket most egy olyan fenyeget, aki szarik mindenre önmagán kívül. Olyan, hogy az eddig megszokott lények kötelesek behódolni neki. Azt mondják, nem egy rossz lény, ám hiába jó, ha felkészületlen és nem tűr ellentmondást. Így csak két rossz választásunk marad, amik mellé én (galaktikus értelemben) gyorsan, olyan 20 év alatt odatettem egy harmadikat.

Minden közeg fejlettségét mutatja, hogy ezekre a harmadik utakra mennyi ember talál rá és mi az általános vélemény a másik kettő felől. Vannak olyan pontjai az időnek, amikor olyan érzésem van, hogy végre elindult az életem, aztán mintha visszatérne a tudatom a jövőből kiakadva és nagy elkeseredettséggel, hogy korrigáljam az Ég által nyújtott alternatívát, aminek sosem volt erőssége a személyzeti politika. A harmadik út megnyitásával mindenki számára megnyílik a maga harmadik útja, hisz az agyunk holografikus.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az általam ajánlott út

Adott két irány. Az első egy egyéni úton járók számára lefektetett, a meditációt segítő spirituális keretrendszer, melynek elkészítését fela...