Két rossz választás

Utaltam arra, hogy a Föld két választás elé került, bár az idegen beavatkozás miatt egy társaság van már mindkettő mögött. Feltételezem nem én vagyok az első, aki erre így rájött és biztos nem én vagyok az egyetlen, akinek elképzelése van arról, mit és hogyan kellene tenni. Ám ha magam alá akarnám őket centralizálni, akkor azzal csökkenteném a lehetőségeinket és erős gyanúm lenne arra, hogy én is ennek a megszállásnak a hatása alá kerültem.

Hogy megértsük milyen harc is dúl a színfalak mögött, erre jó példa a zsidók helyzete. Mert ez alapvetően egy világnézeti ellentét. Az egyik oldalon ott vannak a vallásos zsidók, a másikon a pénzemberek. Mondhatná erre egy a dolgokra kisebb rálátással bíró ember, hogy az orthodox zsidóknak semmi esélyük a hatalmas pénzügyi erőforrásokat felhalmozó pénzrendszerrel szemben, ám Magyarország példája mutatja, hogy a spirituális erő képes politikai hatalommá is manifesztálódni. Maga Izrael is így járt és ugyanezek a folyamatok játszódnak le az USA-ban is. A világnézeti ellentét egyik oldalán a liberalizmust kisajátító, annak vadkapitalista színezetet adó és a szabadsággal visszaélő, nagy vagyonokat felhalmozó urak állnak, szemben az égi társadalmi modellt a Földön is bevezetni akaró urakkal.

A fidesz előtt Magyarországon magánügynek tekintettük azt, ki melyik pártra szavaz. Összejártunk és a politika egyáltalán nem jelentett semmit a társadalmi éltünkben a mindennapok szintjén. A fideszről már elmondtam azt, hogy ők gyakorlatilag maga az idegen beavatkozás és olyan 20%-ánál tartanak annak, ami az idegen cél. A spirituális erő abban is segíti őket, hogy végig tudják vinni ezt a pragmatizmusnak nevezett, csak rövidtávú célokat követő politikát. Emlékeztek még a nagy szlogegnekre, Polgárok? Nem? Nem véletlen. A mai Magyarországon már nem nagyon járnak össze vegyes társaságok, mindenki a saját politikai meggyőződése szerinti körökbe jár és ellenségnek tekinti a másikat. Ez körülbelül 30-40 évet jelentő kárt okozott a magyar társadalomban, aminek egyetlen célja volt, hogy az ég jelöltjei szerezzék meg a gazdasági- és politikai hatalmat. Azt azért érdemes tudni, hogy a fölöttük lévő idegenek társadalma a szigorú hierarchián és a benne lévők teljes kiszolgáltatottságán alapul és fő céljuk a pénz megszüntetése. Vagyis egy boldognak nevezett, valójában rabszolgatartó társadalomról beszélünk, amiben a hatalom a teljes privát szférát is uralja. Ide tart a fidesz! A pozitívum, amit ajánlanak egy békés világ, aminek fejlődési ütemét a brezsnyevi Szovjetunióhoz tudná, hasonlítani. A szabadságérzet nulla, de ha jól helyezkezdtél, akkor olyan kiváltságaid lehetnek, amik a tömegek számára elérhetetlenek. Ehhez amúgy jól idomul az iszlám, aminek az a baja, hogy a helyi B-középnek nem megfelelő embereknek adott hatalom teljesen elnyomja a fejlett egyedeit. Egy ilyen világban te nem lehetsz tehetséges, mert eltaposnak a hatalmat kapott tehetségtelen irigyeid. Nem tudhatsz többet náluk, mert az kihívás a főnök hatalmára. Ha nem fogadod el kritika nélkül a főnök álláspontját, az egyenlő az árulással. Itt is ezt vezeti be a fidesz, csak lassan és lépésről lépésre. Ők az egyik választás.

A másik választás azok világa, akikkel szemben ezek "segíteni" jöttek. Azokat csak egy dolog érdekli, a profit, amit magáncégek formájában legalizálnak. Ha már ma sem kérdőjelezheted meg a cégvezetőd döntését, különben kirúgnak, akkor szerinted mennyi demokrácia várható egy vállalati uralom alá került világban? Trump mennyire demokrata? Pont annyira, mint Orbán, vagyis csak ellenzékben. Csak Trump nincs abban a helyzetben, mint Orbán egy kormányváltás esetén, amikor számon lehetne rajta kérni egy rakás BTK paragrafust. Erre azért van szüksége, mert abban a közegben a főnök a legokosabb, legszebb és persze a leggazdagabb, aminek eredeti szövege úgy hangzik, hogy a legnagyobb hatalmú. Ezért kell neki Mészáros Lőrinc, mert még korai lenne 20%-nál kijelenteni, hogy ez az ő vagyona. Van ennek még egy érdekes vetülete is, mégpedig az, hogy ők a "pénz ellen" jöttek ide harcolni, ami komoly ellentmondás egy a szegénységet menőnek tekintő közegben. Azzal, hogy szétverték az újkori magyar demokráciát, komoly lépést tettek arra, hogy meghatározhassák a globalizált világ új arcát. Ami sokkal rosszabb nekünk, mint a vállalati uralom, ami azért hagy némi privát szférát. 

A harmadik út ebben a helyzetben maga az EU és amit az alapelvei meghatároznak. Egy olyan világban, ahol a pénz határoz meg mindent és amit olyan spirituális erők fenyegetnek, amire úgy tűnt nincs felkészülve. A gombamódra kiépült mecsethálózattal gyakorlatilag odatelepítettek maguknak egy ellenséges spirituális infrastruktúrát és úgy tűnik megint a magyarok fogják Európát ettől megmenteni. De nem Orbán, aki nagyon szereti a saját akaratát a "magyar emberek szándékának" nevezni. A gond az, hogy azok, akik a korrekciós szándékot kiadják vagy maguk kezdenek ebbe bele, vagy meg kell elégedniük a szándékra érkező emberek színvonalával. Látjuk a fidesz vezetőinek színvonalát, látjuk Trump és a többi populistának nevezett politikus színvonalát, akik egy olyan lény megszállt emberi alakjai, aki sosem látott még ellenvéleményt és kritikát. Én még magának a lénynek a színvonalát is megkérdőjelezem, mert véletlen hallom sokszor azt föntről, hogy "nem tudjuk megölni". Persze hogy nem, mert a dimenziószintem sokkal magasabb és most nem a szívoldalon történik az alászállás, ahogy eddig és amire már vannak bevált módszerek.

Higgyétek el, ezek még arra is képesek, hogy összefogjanak. Tök mindegy, mire szavazol a választáson. De ha ebbe magunk kezdünk neki, azért mondom, hogy készüljetek 10 szörnyű évre, mert ha az ember bemegy ezek közé, biztosan nem fog leállni velük az ő szintjükön. Talán majd a koronavírus.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az általam ajánlott út

Adott két irány. Az első egy egyéni úton járók számára lefektetett, a meditációt segítő spirituális keretrendszer, melynek elkészítését fela...