Jó-e nekünk az idegen világrend?

Ismét fellángolt a vita a spirituális csatornán erről. Persze ehhez kellettek a (katonai) sikereim is, különben soha nem történne ezek világában ilyesmi. Magát a vitát se itteni szemmel érdemes nézni egy kritika és ellenvélemény nélküli világban. Náluk ez inkább úgy csapódik le, hogy épp kinek a hite (és ezzel világértelmezése) kerül fölénybe. Az meg se fordul a fejükben, ahogy mi látjuk mondjuk a függetlenség szemszögéből, mert olyasmit nem tudnak figyelembe venni, amit egyáltalán nem ismernek. A kérdés: ki határozza meg a Föld ezen dimenziószintjének világrendjét és milyen szempontok alapján?

Ha példálóznom kellene, Hong Kong lenne rá az egyik és az amazonasi indiántörzsek a második. Itt élünk egy Föld nevű bolygón, ami politikailag most került vissza a Szíriusz Csillagrendszerhez. Akik meg is kezdték a rendszerátalakítást egy számunkra középkorinak tűnő világra, ami rendkívül hasonlít a mi létező szocializmusunkra. A helyzet az, hogy közben a globalizálódó világot egy másik csapat intézi és mindenre ezek úgy tekintenek, mint a másik világra, amit teljesen el akarnak törölni. De mit akarnak helyette? Mert erről senki sem beszél, csak a fátyolos szemű emberek beszélnek földi mennyországról. Ami mögött ott van az a tapasztalatom, hogy ezeknél sosem az történik, amiről beszélnek. Itt az ideje kivesézni ezt a témát.

Kezdjük ott, milyen problémával néznek szembe az idegenek. Alapvetően két ilyen van. Az egyik spirituális, az oka én vagyok, aki itt emelkedtem náluk is magasabb dimenziókba. Ez azért komoly probléma nekik, mert közben szívmegszállás alatt vagyok és fogalmam sincs hogyan kezelik le azt, amikor föléjük emelkedem. Ugyanis ez beleszól a hatalmi viszonyaikba, amiatt a főnöknek kell megtennie, ám a főnök közel sincs erre felkészülve. Annyira nem, hogy szó szerint mindenki halott lenne, aki mást gondol, mint ő és nem azért, mert ez egy gonosz lény, hanem azért, mert az ő kollektív tudatuk nyugodt áramlása után támadásnak vélné azt, amit itt tapasztalna. Hogy engem szállt meg, az nagy szerencse az emberiségnek, mert nekem van ilyen tapasztalatom és rendelkezem a szükséges szaktudással.

A másik probléma az emberiség státusza. Ha Hitler nem gyúr rá a V2 rakétára, ami amúgy véletlenül lépett ki a világűrbe, akkor ebben az új világban a státuszunkat mi biztosan rabszolgafajnak látnánk. A rabszolgát sem úgy kell érteni, hogy láncra leszünk verve, ez egyfajta emberarcú szocializmus lenne, amiben senkinek nincs, de mindenki boldog lenne. Az égi technológia is megérkezne, amiről csak annyit, hogy amikor kicsit jobban megismertem őket, kizártnak tartottam, hogy ezeket ők találnák fel és meg is jöttek olyan képek, hogy ez egy egykoron itt létezett galaktikus birodalomról szólnak. Halvány fogalmuk sincs, ezek hogy működnek, csak használják őket, időnként millió éves cuccokat. Itt egy kicsit felrémlett bennem, ha nem ők határoznák meg az emberiség jövőjét, hanem mondjuk valaki a Földről (személyét szerénységből eltitkolom), akkor egészen pontosan is körvonalazódhat az emberiség helye ebben a világban. 

Most épp az van ebben a témában, hogy én már ennél tovább gondolkodom, ami még az amúgy velem szövetséges lényeket is kicsit megrémíti, mert tényleg kockázatos. De meg lehet csinálni. A fogadtatásáról annyit, mintha szabadszex orgiát akarnék rendezni a Vatikánban, olyan hatása van annak az ötletemnek, hogy földi hadihajókkal szeretném ellepni a galaxist. Most nem mennék részletekbe, mindenféle ellenzéki csoportokkal már kapcsolatban állva körvonalazódik egy Föld Szövetség (most ez a neve, mert a Föld végzi az érdemi munkát), aminek bolygóira nem ártana katonai helyőrségeket telepíteni. Mondjuk 10 ember nem lenne sok, de már két ember is elfoglalhatna egy olyan békés bolygót, mint amilyenekkel tele van a galaxis. Az idegenek veszélyérzetét némileg csökkentette az emberiség épp zajló megszállása (és növelte a szerepem megerősödése), de a helyzet az, hogy akik most a Földet képviselik nem azok, akik engem is képviselhetnének. Pár éve még ott volt a rés, hogy ezt konfliktus nélkül megoldjuk, de ugye pár éve még egy őrült voltam a bevétel nélküli jelentéktelenségben. Jól látszik, hogy ebben a helyzetben ellenségnek fog mindenki látni mindenkit, aki nem azt akarja, amit ő és egy rendezési folyamatban biztosan lesznek ellenérdekű felek, akik mind teljhatalmat akarnak. Mindenki rendezni akarja a helyzetet a maga módján és itt az a nyerő, aki rendszerben gondolkodik és nem csak önmagában. Mert aki lépéseinél mindenkire gondol, nem halad olyan gyorsan előre, ám egyszer eljut oda, ahol már csak ő marad.

A V2 rakéta űrbe lépése viszont azonnal betette az emberiséget egy univerzum szintű elitklubba, amiről ezek nem is álmodhatnának. Ezt a világot úgy képzeljétek el, hogy voltak egykoron igen nagy háborúk és a galaktikus birodalom összeomlásával olyan világok alakultak ki, akik vallássá tették a békét. Számukra a földi fegyverek leszerelése egy megkerülhetetlen feltétel, ám vannak a galaxisban olyan helyek, amik káoszba süllyedtek és mindennapos a kalózkodás. Itt madárcsicsergéssel, napsütéssel és virágokkal semmire sem mész, ők az ilyen helyekre bemenni se mernek, de fogadjunk hogy már van legalább három olyan földi tábornok, aki már holnap elindulna, ha tehetné. De ehhez először itthon kell rendet tenni elsősorban olyanoknál, akik rendnek látják a jelenlegi helyzetet is. Amiben tök normális, hogy Mars Társaságok alakulnak egy olyan bolygó kolonizálásra, ahol két idegen faj is él. De sajnos azt kell mondanom, hogy a földi ember a szemükben olyan, mintha keltákat látnál lézerfegyverekkel. A magyar bolygók (mert ilyenek is vannak, de kinn turulnak nevezik őket) például az észak-amerikai indiánokra hasonlítanak a legjobban csúcstechnológiával. A helyzet az, hogy az emberiséget így, ebben a formában nem lehet abba az elitklubba beléptetni, de kaptam rá 400 évet. Már az kiütötte a biztosítékot, hogy a V2 egy fegyver volt, ám mind a mai napig ezt a technológiát reszelgetik a NASA-nál is. 

Az idegenek világrendjének bevezetése a megszállás miatt a szemem előtt még zajlik, ám én tudom, mi zajlik fönn. Nem mondom, hogy nincs jó abban, amit kínálnak nekünk, ám nem egyedül élünk ezen a bolygón. Szerintem meg lehet csinálni azt, hogy ezt az anomáliát, amit mi a természetes világunknak látunk normális világként rögzítsük és ezt emeljük az isteni rezgésszintre. 400 év alatt biztosan meg lehet csinálni. Az én tervem az élhető technikai civilizáció zöld környezetben, de mivel van multiplex vetítés, neked létrejöhet akár az indián világ is.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az általam ajánlott út

Adott két irány. Az első egy egyéni úton járók számára lefektetett, a meditációt segítő spirituális keretrendszer, melynek elkészítését fela...