Idegen megszállás

A tudathálózaton erről jött a legtöbb kérdés, amit most a jól ismert párbeszédes formába ültetek át.

- Mi a véleményed az amerikaiakról?

- Nagyon régi és szeretetteljes emlékeim fűződnek hozzá, ennyiért nem adom oda.

- Ez mi?

- Az amerikaiak esszenciája.

- Az idegenek hogy állnak az amerikai megszállással?

- Stratégiailag 98%, számszerűen 31%.

- Neked mi ezzel kapcsolatban az álláspontod?

- Megértem őket, de nem örülök neki.

- Miért?

- Ha két dolog igen távol áll egymástól, az az idegenek és Amerika. Már az sem tetszik, amit Magyarországon művelnek, de Amerikában konkrétan lejáratják az egyetlen utat, ami az igazi Amerikához vezet.

- Te mit tudsz tenni egyedül?

- Bármit. Két kérdés utána. Egy, hogy mikor. Kettő, hogy egy-egy tettnek milyen következményei vannak. Mert ez utóbbi az idegenek gondolkodásából teljesen hiányzik. Nem végeznek hatástanulmányokat.

- Miért nem?

- Nehéz elhinnem, most a válasz előtt zajlott egy kis diskurzus és így a mi meghatározásunk szerint egy agyféltekéjük van. Azaz nem gondolkodnak.

- Akkor hogyan van civilizációjuk?

- Nem nekik van, hanem az isteneiknek. Ez így van a Földön is, csak a földi istenek kevés emberi alakja tud arról, hogy ő amúgy egy isten lenne. De mivel itt egyéni tudatban élünk és az szerveződik kollektívába, a kollektív tudat semmit sem ért az egészből. Amikor elmész a munkahelyedre (=egyik kollektíva), majd utána a haverokkal sörözni (=másik kollektíva), ők ebből valami olyasmit vágnak le, hogy kénytelen vagy ellenséges emberekkel ezeket csinálni.

- Ellenséges emberekkel?

- Hát ez az. Amíg csak sima ember vagy, addig mindegy. A gond akkor keletkezik, ha emelkedsz, mert egyre inkább az egyik istenné válsz, akinek konfliktusa van egy másikkal.

- De mi van akkor, ha erről az ember semmit sem tud?

- Na ez az. Ugye nyomatom ezt az ÉlményParkot, amiből a menőmágus csak annyit lát, hogy pénz és hatalom, de nem véletlen szükséges egy gyors (szakmai) megszállás, amit viszont 1ST1 tud csak végezni. Ugyanis az ÉlményPark már a keretrendszer, aminek szabályai rám is vonatkoznak. Szóval kurva gyorsan kellett egy saját élménypark, ami tulajdonképp egy célprogram a keretrendszer alatt. 1ST1 megoldással az a probléma, hogy azt arra tettem félre, ha ezt az egészet egyedül kell megoldanom. Soha ki nem próbált, de elméletben tökéletesen működő intelligens vezérlőprogram, aminek fő funkciója, hogy 1200 ezoterikus oldal elolvasása hiányában is sikerre vigye a műveleteit olyanokkal szemben, akik rendelkeznek a tudás bizonyos szintjeivel. Totál kezdőket velük szembe állítva. Ám ha ezek a kezdők szakértő megszállás alá kerülnek egy dimenziószintjét elárulni nem kívánó lény által, akkor a kollektív irányítás mellett használni tudják az eszüket. Nagy előny ezen a harctéren.

- El tudod magyarázni ezt másképp is?

- A rövid verzió a kollektív tudat megértéséhez az ha a Pinát imádod, az számtalan nő képében jelenik meg. Kicsit hosszabb a sakk hasonlat, amit a halálkutatás területén szoktam magyarázni. Ennek lényege az, hogy te egy báb vagy egy játékasztalon, aki egyben a játékos is. De a játékos az összes bábu is, míg te csak az egyik szemszögéből érzékeled magadat. Ha meghalsz, tovább élsz a többiben és tök jó is lenne, ha ilyen egyszerű lenne, de nem az, mert bejönnek a párhuzamos valóságok, ahol vígan élsz, miközben itt meghaltál. És persze ha itt meghalsz és továbbra is egyedülálló módon az egyéni tudat szemszögéből beszélek, szóval ha itt meghalsz, felmerül a kérdés, hogy ha a másik valóságban ébredsz reggel az ágyadban, akkor tényleg meghaltál-e. De még itt sincs vége, mert nem véletlen kezdtem halálkutatásba, szóval ha meghalsz és nem oldalra, hanem felfelé emelkedsz, akkor te ebből a halálból nem veszel észre semmit, ellenben nyitottál egy fizikai világot az Égben és mindjárt érthető, honnan bukkant fel ez a sok megszálló.

- Kivel állsz kapcsolatban a szakmából, akivel ezeket meg tudod vitatni?

- Ezekkel már csak megvitatni tudom, nem véletlen váltottam inkább a teljesen kezdőkre.

- Ha ezek a kezdők megjelennek, mire számítsunk?

- Én evolúciós szintugrásnak nevezném a spirituális technológia terén.

- Az idegenek mire számítsanak?

- Ugyanerre. Azzal szoktam őket ijesztgetni, hogy itt a fehér ember fegyverrel.

- Szóval ha jól értem ha te ezeket innen elzavarod, el se tudod kerülni, hogy átvedd a helyüket?

- Az amerikai középosztály helyében én ettől nem tojnék be.

- Akkor te Trumppal vagy?

- Miért lennék én bármelyik majommal is? Hiába mondom, hogy én nem vagyok semmilyen ...-ista, mindenki nyomatja a magáét. Ezért most mindenista vagyok. Kedvencem a szexista-rasszista-és-homofób, mostanában ezt szoktam használni.

- És mire jó ez?

- A nyugalomra. Kiváló majomtávoltartó.

- Komolyabban kellene ezt venned.

- Ahhoz csökkentenem kellene a látószögemet, hogy nagy embereknek lássam azokat, akiket ti.

- Mi az a szexista?

- Még nem tudom pontosan, de minap láttam egy műsort az egyik TV csatornán, ahol egy játékra, ami úgy gondolkodik, mint egy férfi azt mondták, hogy az szexista. Jobb, ha az ember inkább felvállalja az ilyet és később se kerül emiatt bajba.

- Rasszista is vagy?

- Mégpedig ultrarasszista. Homfóbnak meg annyira, hogy azért az ember ne reklámozza már buziságát, de egyszer lekeveredtünk egy Capella nevű helyre bulizni és ott nem éreztem azt a szart, amit az ilyen szórakozóhelyek árasztanak. Sehol addig nem buliztam ilyen felszabadultan. De ettől ne tegyünk már függővé karriereket.

- Az idegenek is valami ilyesmit akarnak, nem?

- Csak ők egy középkor egyszerűségű világot ismernek és fogalmuk sincs arról, mi az a szakértelem. Nekem pedig még humorom is van mellé.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az általam ajánlott út

Adott két irány. Az első egy egyéni úton járók számára lefektetett, a meditációt segítő spirituális keretrendszer, melynek elkészítését fela...