Hit és Tudás

Van pár megfigyelésem a témában. Az egyik az, hogy az ember azon, amit nem ért azt érti, amit érteni akar. A másik az, hogy ez az élet nevű játék egy bonyolult viszonyrendszer, amiben az elemek pozícióját az határozza meg, ki mit tud és hisz a világról. Vagyis ha elhiszed mások rólad alkotott hitét, az egyben rögzít is téged a rendszerbe.

Ezért olyan nehéz ebből kitörni, mert a földi családtól kezdve a baráti körökön át a munkahelyig olyan mini-hierarchiákban veszel részt, amik pozicionálnak is téged a világba. Amikor elkezdesz meditálni, akkor te látószöget és személyes erőt is gyűjtesz, hogy ezt a pozíciót módosíthasd. Ezek a hierarchikus pozíciók láthatatlan energiaszálak és amikor változol, mindenki valahogy lereagálja a dolgot. Nem véletlen, hogy a magány értékes állapota a meditáció mellett arra is jó, hogy kivond magad ezekből a mini-hierarchiákból és elszigetelődj, amiben esélyed lesz megalapozni a tekintélyed. Mert előbb belül kell ezeket elvégezned, hogy kívül megjelenhessenek.

Ha valaki a weboldalaimon járva elhatározza, hogy ezen változtat, hiába lesz tudása, ha az a hitet nem befolyásolja. Amikor kutattam a hologramot, arra jutottam, hogy bár az agy a vezérlés szerve, alapvetően a hit határozza meg a veled történő dolgok kimenetelét. Mintha a játék vezérlési elve lenne az, hogy a hitedet tükrözi vissza neked a valóságba. Azaz ha az angyalok léteznek, létezhetnek úgy is, hogy te a hiteden át kivetíted őket és amikor keresed őket, rájuk is találhatsz. Egyáltalán nem mindegy, ki miben hisz és bár a hétköznapok szintjén ez nem látszik, a mélyben alapjaiban határozza meg a helyed. Ezen pedig gyorsan nem lehet változtatni, hagyományos úton legalábbis biztos nem, mert ilyen az idő természete. Sok dologra meg kell érni és ezt az idő teszi nekünk lehetővé. Azaz hiába hiszel el itt mindent, az csak arra lesz elég, hogy komolyan elkezdj ezzel foglalkozni, hogy legyen minek a mélybe érnie.

Felvetődik a kérdés, hogy egy ilyen tudást mire lehet használni a mindennapi életben. Ez a mindennapi élet nyelvén úgy szól, hogyan lehet vele pénzt keresni. Ha én kihasználnám a kettőnk különbségét, amit a témáról tudunk, arra te azt mondanád, hogy szélhámosság. Ki is használom, amit manipulációnak hív a szakzsargon. Ez a szélhámosság azonban olyan manipuláció, ami a hiteden át teremt. Ezért nem érdemes azzal foglalkozni, hogy ki a teremtő, mert az az építőmunkástól kezdve az ötletgazdáig bárki lehet és csak nézőpont kérdése a dolog. Ha a kérdésre válaszolnom kellene, akkor azt mondanám, hogy ezen a tudatszinten komoly álmodó-munka zajlik, ami annyira komoly, hogy nem lehet beárazni a hétköznapi valóság szintjén. Ám mivel a hétköznapi valóság a bizonyítékokra épül, szélhámosságnak fogja látni az álmodást, mert nem feltételezi a tudatos álmodást/mágiát mögötte. 

A sok feladatom mellett elindult egy fura kísérlet. A Megtorlás Hadművelet indította el, aminek lényege az volt, hogy keress egy jó ütős nevet, amitől betojik mindenki és így le is kopnak, te meg tudsz foglalkozni a meditációiddal. Hitelesen kellett csak előadni, ami nálam a gondolataim szintjén meg is történt. Ekkor derült amúgy ki egy bámulatos képességem, amire azt mondaná egy külső szemlélő, hogy ezzel át lehet verni az Eget. Na ami ez után jött olyan volt, mint a penicillin feltalálása, ami a modern öndiagnózis technika alapja. Ugyanis ha nincs semmi, amitől félned kellene, te mégis félsz valamitől, azt a hologram kérésnek fogja értelmezni és megalkotja neked a félelmed tárgyát. Diagnosztikai értelemben amit a placebo-ba félsz, láthatóvá teszed vele a problémád. Az első győzelmemet lényegében fapuskákkal értem el, mert előtte sikeresen elhitettem velük egy Szun-Ce idézettel azt, hogy csak akkor bocsátkozom harcba, ha biztosan tudom, hogy azt megnyerem. 

A kísérlet igénye akkor jelentkezett fönn, amikor elkezdett terjedni a hírem és azt vettem észre, hogy sok helyen eleve különleges hatalmam van, amit a pályán lévők hite generált. Ahogy haladtam ezeken a hiteken, nyilvánvalóvá vált, hogy a kísérletet csak akkor tudom végezni, ha nem használok semmilyen erőt. Paradox módon itt rémültek meg tőlem a legjobban és ennek oka az, hogy nem látnak, vagyis csak a képzeletükben jelenek meg. Nem értik, hogy egy ilyen hatalmú lény miért nem jön elő vele. Hamarosan ez is megtörténik, mert a kísérletnek vége. Arra jutottunk, hogy a hatás exponenciálisan nő, volt ahol bolygókat evakuáltak anélkül, hogy bárki látott volna egy darab ellenséget is. Persze a földi ember más, ő nem hagyatkozik csak a spirituális csatornáira, de a földi ember világában más is a tudás fontossága, aki mielőtt elmenekülne, azért szeretné látni is, hogy mi elől.

A holomédia magja akkor indult be, amikor rájöttem, ha összehangolom a különböző látó csoportoknál a sztorikat, akkor egymást fogják erősíteni a több forrásból származó információkkal. Már csak azt kellett kitalálnom, hogy mi legyen a fősztori és technikailag hogyan valósítom meg azt, hogy minden automatán menjen, mert ugye közben én főképp a mélytransz felé meditáltam. Ti azt hiszitek, hogy ha valaki eléri a 42. dimenziót, akkor hatalmas úrként tér vissza? Dehogy tér vissza úrként, az csak a belétek táplált vallásos hitprogram eredménye. De mivel ezt hiszitek, nekem hatalmas úrrá kell válnom, ami csak akkor sikerülhet, ha ügyes vagyok, mert a 3D-ben feldughatom a seggembe a 42. dimenziót. Az csak a végcél szempontjából a nyerő lap, de az itt és most még nincs a végcélban. 

- Ezzel azt mondod, hogy eddig semmilyen erőt nem használtál?
- Lényegében azt. Ezt az egészet a ti hitetekből építettem fel.
- Akkor neked nincs semmilyen hatalmad?
- Dehogynem, mert a hitetek biztosítja. A mérések szerint nagyobb hatalmat, mint bárhol, ahol erőt használok. Ezzel pénzt nem tudom, hogy lehet-e keresni, mert elvonja a figyelmemet a világhatalom, vagyis a kérdésre számotokra biztosan váratlan irányból tekintek.
- Mit akarsz a világhatalommal?
- Mivel én vagyok az ÉlményPark tulajdonosa, a világhatalom számomra olyan lenne, mintha egy kalandjátékokat fejlesztő szoftvercég arra törekedne, hogy a játékot is ők uralják. De az a játékosok dolga. Egy admin ilyesmit csak akkor csinál, ha jó oka van rá és csak addig, amíg az okot orvosolja. 

- Akkor ha az ÉlményPark szolgáltatásai nálam működnek, az is az én hitem?
- Igen, de itt már elmosódnak a határok, mert a hited szerint egy tökéletes rendszer van mögötte. Azt pedig meg kellett csinálni.

- Ez nem emberi kompetenciaszint, de szerintünk egy hülye vagy. Ezt sokkal egyszerűbben is meg lehetett volna csinálni.
- Egyszer láttam egy hetest dobó skandináv kézilabdázócsajt, akin látszott, hogy nem meri elllőni egyenebe... majd az utolsó pillanatban megcsinált egy sokkal nehezebb ejtést.
- Mit nem mertél te?
- Én nem az utcán nőttem fel, ráadásul aszfixiásan születtem. Kívülről nézve rengeteg dolgot megmondok csak abból, ha látok két embert egymással beszélgetni, de belülről a legelemibb metakommunikációs jelek se mennek. Azaz, hogy mit merek vagy nem merek, az nem mérhető egy átlagemberhez. 
- Az átlagember szintjén mit nem mertél eddig?
- Úgy hívják, hogy házasság. Ti nagyon bátrak vagytok a szememben mindannyian. De szerencsére ez megoldódott, mert a nők kollektív tudat-szintje fölé emelkedtem. 
- Ez mit jelent?
- Nehéz erről beszélni, mert a tudomány még az alapjainál sem tart. 
- Miért nem fekteted te le?
- Ha körbenézek, nem látom ennek feltételeit. Meg aztán az ilyen lefektetések csak az utókor szemében menők, a jelenben harcolni kell egy rakás érdekeit védő majommal.

- Azt mondod, mindent a hit és a tudás határoz meg?
- Ám ezek egymásra épülő rendszert alkotnak, amik a gyerekkorodból erednek. Azaz nem könnyű ezen változtatni. Amikor fellép valaki a különleges képességeivel és ott állnak körülötte a csillogó szemű barátai, akik mindig is tudták, hogy van benne valami, azok a csillogó szemek addig bolondnak tartották. A valóságban csak a siker garantálja a felemelkedést. 
- Mi van akkor, ha én holnapra mindent elhiszek, amit a weboldalaidon olvasok?
- Az csak egy feltételes hit lenne a bizonyításig, ami viszont a fejedben történik, tehát dokumentálhatatlan. Lehet, hogy azt hinnéd, hogy mindent elhiszel, de a mélyben csak akkor történne meg, ha azt tényleg elhinnéd. Ilyesmit pedig mindenkinél a bizonyítás indít be.
- Akkor te itt mindent arra alapozol, hogy én elhiszem vagy sem?
- Ez az ezotéria.
- Akkor másoknak honnan van hatalmuk? 
- A félelem egy olyan vicces élethelyzet, amiben másokra ruházod a hatalmad. Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az általam ajánlott út

Adott két irány. Az első egy egyéni úton járók számára lefektetett, a meditációt segítő spirituális keretrendszer, melynek elkészítését fela...