Elmebeteg

Azért halad az idegen megszállás lassan, mert idő kell annak, hogy ne nézd az embereiket elmebetegnek. De gondoljatok is bele. Ha nekik nincs racionális agyféltekéjük, akkor az elméjük sem a mi világnézetünk szerint működik, azaz elmebetegnek fogod látni az elméjüket kollektív módon használó lények egyedeit. Kivéve ha nem szerzik meg a többséget és/vagy a hatalmat, amit amúgy nagyon szeretnek, majd átformálják a közéletet a maguk normalitása szerint. Na onnantól már te vagy az elmebeteg, libernyák! Még hogy a másik tisztelete, amikor őket mennyi sértés érte.

Tisztázzuk azt, hogy a hétköznapi valóságban élő emberek elmebetegnek tekintenek minden magasabb tudatosságú embert, akik erre kifejlesztették a hétköznapi valóságban járás technikáit. Amikor én magasabb látószögre emelkedtem és elkezdtem látni mindenféléket, a környezetem, akik ezeket nem látták, bolondnak is néztek. Annyi kitétellel, hogy mindenki hitt amit hitt, de a hétköznapi valóságban élők játékcélokért küzdenek és nem tudnak mit kezdeni azzal, ha te ebből kilépsz és erre csak egy logikus magyarázat van. Hogy megbolondultál. Miközben te látod egyre inkább őket bolondnak.

A különbség még annyi, hogy te látod az ő világukat, ők viszont nem látják a tiédet. Azaz a normalitás kérdésében te látod mindkét (amúgy egymással nem nagyon kompatibilis) rendszert, azaz te láthatod normálisnak mindkét világot. Ők azonban csak a saját világukat látják annak, a tiédet nem ismerik el és ez akkor nagy baj, ha a politikai hatalmat megszerezve azok ezzel visszaélnek. Mivel az átlagember szintjéhez ők vannak közelebb, ez után nagy kampányokat indíthatnak ellened, ami galaktikus bűn és csak egyetlen dolog mentheti fel őket, a győzelem. Mivel győzelem csak a saját világodban lehetséges. Ahol közös valóságok vannak, ott kompromisszumoknak hívják a többiekkel való együttélés kulcsát. Amiket a felek be is tartanak.

A keleti rendszerek egyik kedvelt módszere az, hogy a politikai ellenfeleiket elmegyógyintézetbe zárják. A keleti rendszerek fölött sokkal érezhetőbb a kollektív tudat, akinek az energiaáramlás a legfontosabb és aki természeténél fogva nem ismer se kritikát, se ellenvéleményt, se javaslatokat. Azaz ha valaki ellenzéki, az azt jelenti, hogy szembeszáll a Kollektívával, tehát nem lehet más, mint bolond. A nyugati rendszerek az egyéni tudatok együttélési rendjére épülnek, aminek feltétele a szabadság. A szabadság a kollektíva szemében maga a káosz és minden gonoszság forrása. A nyugati rendszer képes megérteni a keletit, ám a keleti nem nagyon a nyugatit és ha ilyen szellemi központok létrejönnek, azt vagy elfoglalja a hatalom, vagy eltapossa.

Tételezzük fel, hogy leülök egy pszichológussal ezekről beszélgetni. A pszichológus biztosan azt a következtetést vonná le, hogy nem vagyok normális (ami igaz is, ha pozitív jelzőt társítunk a szóhoz), ám akkor ilyen értelemben egy olyan vallásos ember sem normális, aki hisz a vallásában, kivéve ha nem képes ott helyben prezentálni Mihály Arkangyalt. A vallás azért is érdekes, mert ha John Doe neve alá felsorolnám pár vallás előírásait egy pszichiátriai kórlapra, senkinek se tűnne fel és biztosak lehetünk abban, hogy tudnák is kezelni. De ha már itt tartunk, az elmegyógyintézetek tele vannak igazi angyalokkal, hisz nincs ép elméjük, ám a szívkapcsolataik élnek. A kutatásaim során, melyben a tudatszinteket és a tudatpozíciókat is váltogattam arra jutottam, hogy van egy határ a két világ között, amin túl mindenki őrültnek látja a másikat.

A meditálás elkezdésének sok akadálya van, ezek egyike az, hogy az emberek félnek attól, ha őrültnek nézik őket. Vagyis azért nem mersz belekezdeni, mert még te is félsz attól, amit odabenn találnál a fejedben. Vagy attól, hogy megbolondulnál attól, amire találnál. A megbolondulás tulajdonképp az agy pánikreakciója, nem véletlen mondom mindig, hogy bármi történik a fejedben, a belső nyugalmad megtartod. Ellenem többször indítottak a Földről olyan támadást, aminek célja az volt, hogy megőrüljek, ám én kutatóként állok ehhez és megbolondulás helyett inkább elkezdtem ezeket tanulmányozni. De abban is biztos vagyok, hogy egy átlagember engem akkor is bolondnak fog tartani, ha a rációjával minden szavamat érti. Ezért nem is nekik szeretnék megfelelni, hanem magamnak és a tevékenységem minőségének.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az általam ajánlott út

Adott két irány. Az első egy egyéni úton járók számára lefektetett, a meditációt segítő spirituális keretrendszer, melynek elkészítését fela...