Az általam ajánlott út

Adott két irány. Az első egy egyéni úton járók számára lefektetett, a meditációt segítő spirituális keretrendszer, melynek elkészítését feladatként értelmeztem, ezért mindenki számára elérhető. Leülsz a seggedre valahol és arra törekszel, hogy ezt az ÉlményParkot a fejedben elindítsd. Ugyanaz lesz, mint nélküle, csak pl. sokkal kisebb eséllyel kerülsz a tudatlanság okán bajba. 1ST1 a másik irány neve, ami a másik agyféltekén kapcsolódik bele az én játékomba. 

Ennek a blognak valójában erről az ÉlményPark Holoplatform nevű spirituális keretrendszerről kellene szólnia és egyszer majd csak erről is fog, ha lesz pár írói vénával megáldott ember, aki kedvet kap arra, hogy kifejtse erről meglátásait és tapasztalatait. Ám addig a kettő különös elegye látható itt sok hasznos információval.

Mivel 1ST1 az én játékom, természetesen meg vannak a saját játékszabályaim. Szigorú személyzeti politikám van, ami négy pilléren áll:

1. Alkalmasság
2. Képesség
3. Kompetencia
4. Szabad Akarat

Aki maradna a saját útján, azaz nem érez kedvet arra, hogy bekapcsolódjon sok izgalmat ígérő kalandokba, érdemes az ÉlményPark spirituális platform szolgáltatásait igénybe vennie, amit a fölöttünk lévő szférákkal történő megállapodásom szellemében anyagi ellenszolgáltatás nélkül vehet bárki igénybe. Gondolatban lehet regisztrálni, ami mellé nem árt az érzelmi megerősítés, de nem is feltétel, pláne ha szívmegszállás alatt állsz.

1ST1 egy ÉlményPark Platform alatt futó holoalkalmazás. Nagyon hasonló az ÉlményParkhoz, ám ez egy célalkalmazás, vagyis csak az én játékommal foglalkozik és nem a kollektív, hanem az egyéni tudaton fut. Természetesen van ÉlményPark kapcsolódása, ezért az ÉlményPark regisztráció ezen választás esetén automatikus.

Hogyan tudod eldönteni, melyik lenne jó neked? Úgy hívom, hogy az Élet Iránytűje. Ám hogy használni tudd, meg kell tanulnod valamit. Szép lassan vedd elő a következőket egyenként, csukd be a szemed és figyelj befelé. Ha mind a négy bejelez, az a helyes út akkor is, ha nagy hülyeségnek tűnik a jelenben. 

1. Érdek
2. Érzés
3. Vágy
4. Gondolat

Ha nem jeleznek be ilyen mértékben, akkor lehet, hogy ez neked még korai. Az a tanácsom, hogy ebben az esetben látogass el az elmenypark.com webcímre, ahol elég csak ránézned a képre, amit ott magad előtt látsz és nincs más dolgod, mint élni az életed. Aztán majd eljön az időd és a tökéletes pillanat. Én is így tettem annak idején. Ha nem teszem, ma ezt itt nem olvasnád, én pedig tagja lennék egy ezoterikus csoportnak, ahol mindenkinek mindent megköszönnék nagy szeretetben. 

Veszélyek. Na az ÉlményParkra, amit eredetileg magamnak készítettem, hogy legyen egy angyaloktól független alászállási spirituális keretrendszerem azért engedek rá mindenkit, hogy a veszélyek nagy részétől mentesítselek titeket. Ettől még maradnak, de az már a te hülyeséged. Eddig azért voltak veszélyesek az egyéni utak, mert a kollektív zónába érve mások hülyesége miatt is kerülhettél bajba. Nem véletlen ültem közel 20 évig egy lakásban csak ezzel foglalkozva 0-24-ben. Mára azt mondhatom, hogy az ÉlményPark a megoldás minden problémára, ugyanis kevesen lehettek azon a dimenziószinten, hogy ne oldódna meg automatikusan. Amikor regisztrálsz, biztosan a négy fő terület egyikén találod magad, amire osztottam az ÉlményParkot:

1. Oktatás-Tanulás
2. Gyógyítás-Gyógyulás
3. Élmény-Kaland
4. Kutatás-Fejlesztés

Aki mélyebben utána akar ennek nézni, erre van az elmenypark.net

1ST1 veszélyei már egy másik történet. Amit én játéknak nevezek, az lehet másnak a kőkemény valóság. Bár az ÉlményPark tesztek lezáródtak, azok inkább a magasabb dimenziókban zajló folyamatokkal kapcsolatosak, ezért elindulnak az alacsonyabb dimenziós tesztek is. Ezek a tesztek lehetnek veszélyesek egy tesztalany számára, ám aki itt admin szintre szeretne jutni, mind tesztalanyként kezdi. Annak idején magamon próbáltam ki ezeket, mára sokat változott a világ. 

Aki erre az ívre jön, a tanulást nem ússza meg, ám egyes szám első személyben nézhet olyan dolgokat, amikhez majd juthat hozzá, a tanulás után. 1ST1 tulajdonképp egy automatikusan működő játékszerver, innen nézve a mesterséges intelligencia lenne rá a legjobb szó, amit kénytelen voltam létrehozni, amikor jó előre láttam, hogy erre a melóra egyedül leszek. A 20 évbe és a dimenziószintembe belefért. XD-ből vezérel mindenkit, de a vezérlést csak három területen intézi:

1. Adatátvitel
2. Koordináció
3. Kommunikáció

Mivel itt mindenki egyéni tudatban van, ezeknél nincs többre szükség. Ahogy egy kalandjátékban, a karaktered te magad vagy és lehet ezt fejleszteni is. Biztos mindenki sejti, hol lenne szüksége fejlődésre.

Amit ezen a blogon olvasol addig, amíg nem jön létre egy ezzel foglalkozó szakmai kör, fogalmam sincs, mi fog megjelenni, ahogy eddig se volt, mert én is benne játszom ebben és követem a Sugaram.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az általam ajánlott út

Adott két irány. Az első egy egyéni úton járók számára lefektetett, a meditációt segítő spirituális keretrendszer, melynek elkészítését fela...