1ST1 | első

Az ÉlményPark=Windows/Linux/Android/stb., tehát a keretrendszer és ez alá fejlesztettem egy programot abból az okból, hogy a visszatérésemet segítse. Ilyet magad is tudsz fejleszteni, hisz az ÉlményPark a linux filozófiájával működik vagy igénybe veszed az enyémet. Bárki, aki megfelel a belépés követelményeinek. Technikailag ez egy megszállás, ám akárkit nem szállok meg, mert a személyzeti politikámra nagy hangsúlyt fektetek.

Mit jelent az, hogy a visszatérésemet segítse. Alapból csak egy választásom lenne, azok spirituális csatornáit használni, akikkel van némi nézeteltérésem. Ezért csináltam magamnak egy sajátot. Ennek több előnye is van, mert elég jó vagyok a mélytransz harcokban, ám a normál transztartomány egyfajta sekélyvíz, ami egy teljesen más környezet. Ha fölfelé ezeket kihagytam (=még azt sem tudom, mi a különbség a nagy arkánum és a kicsi közt), akkor visszafelé biztosan hiányozni fog az a tudás, amikor beérek abba a tartományba. De az a helyzet állt elő, hogy ha így nézzük, meg kellene tanulnom a lyukkártyás programozást a PC-k korában. 

Az alapelv a következő volt. Ha annyi mindent meg kellene tanulnom és még így se leszek azok közelében, akik gyerekkoruk óta ezt nyomják, akkor inkább egy teljesen új dologgal állok elő, amiben viszont én vagyok a szakértő. 

- 1ST1 akkor mire készült?
- Harcra. De lehet vele játszani is.
- Ki ellen?
- Még nem tudom ki támad rám.
- Bárki ellen jó?
- Egy modern felszerelésekkel ellátott katonát is el lehet találni fúvócsővel, azaz nincs kőbe vésve a győzelmem, de nagy lépést tettem felé azzal, hogy külön program intézi ezeket.
- Miért?
- Többen is rám támadhatnak egyszerre.
- A mélytransz tudásod itt mit ér?
- Annak eredménye 1ST1.
- Mi ez tulajdonképpen?
- Ez célprogram. De olyan, mint az ÉlményPark. Ami annak idején egy spirituális katonai rendszernek indult, de az a fejlesztés sem került a kukába. 
- Aki ide regisztrál és a rendszer be is engedi, az mire számíthat?
- Az a legjobb, ha nem számít semmire.
- Miért?
- Az az egyik legnagyobb harcosi erény.
- Ez lenne az, amivel vádolnak, hogy ilyen dolgokat adsz kezdők kezébe?
- Csak amikor használják, egyáltalán nem tűnnek kezdőknek. A technológiai leírása viszont jócskán meghaladja a vádlóim témára alkalmasságát, így ettől eltekintek. Lényeg az, hogy még ezeknél is magasabb dimenziós megoldás, amiben a kezdő én ilyenkor csak sima néző egyes szám első személyben. De az önmagával való foglalkozást nem ússza meg, csak előbb kell a jövőbeni tudása. 
- Ez nem galaktikus bűn?
- Nem tudom, olyan bolygón élek, ahol idegen lények csak mikrobák lehetnek.
- Szerintem ez lesz veled szemben a vád.
- Ugyanaz a rendszer, mint a vádlóimé, csak én nagyon megnézem, kinek adok hatalmat. 
- Ettől a vád még vád marad.
- Ekkora méretben már nem hiszem. Ez egy teljesen új rendszer és megdöbbentő módon van etikai kontrollja. Mert ez a lényeg, még az etikátlan lények is ezért menekülnek ide. Ez garantálja, hogy a teljhatalmat birtokló nem csap le bárkire kénye-kedve szerint. 
- Miért nem?
- Árt az üzletnek.
- Milyen üzletnek?
- Na ez az! Kinek milyen. A korrekt üzlet és a tudatszint határozza meg.
- Neked mi ebben az üzlet?
- Gyógyszolgáltatást nyújtok magasabb dimenziók felé.
- Hogyan gyógyítasz?
- Nevetésgyógyítás a pontos neve.
- Kik nevetnek és kin?
- A magasabb dimenziós humor olyan, hogy mindig mások nevetnek.
- Ha az ő szintjükön kellene velük szembeszállnod, mire mennél a mélytransz tudásoddal?
- Gyorsan tanulok. Ami viszont nem mondható el róluk. Ezért egyre több új dologgal jövök elő, aminek működése tőlük teljesen független. Most arról beszélünk, hogy meg kellene tanulnom a kardvívást, ám ott a kezemben a pisztoly. Amivel legalább olyan jól lövök, ahogy az kardozik.
- Mire megy pár ember ezzel?
- Mire ment pár ember a fémkardokkal az obszidián balták ellen az aztékoknál?
- De miért van erre egyáltalán szükséged?
- Nem te mondtad, hogy a világ veszélyes? Egymagam voltam rá.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az általam ajánlott út

Adott két irány. Az első egy egyéni úton járók számára lefektetett, a meditációt segítő spirituális keretrendszer, melynek elkészítését fela...