Most min dolgozom

Ugye már jeleztem többször, hogy én nem blogger vagyok, aki ide naponta posztol, hanem elsősorban meditálok és csak másodsorban posztolgatok ide. Amikor érzem, hogy nagy a várakozás, de nincs időrésem a posztolgatásra, olyankor kaptok valami érdekes videót.

Akkor most jól skubizzatok ide. Amikor az ember kijutott a világűrbe, akkor először állatokat lőtt föl, aztán indultak be az emberes küldetések. Ám mivel ez a világ nem tulajdonít fontosságot a spirituális valóságoknak, senki nem is foglalkozott azzal, vajon ez nem okoz-e problémát. De okozott. De van egy másik szféra, akik hasonlóképp cselekedtek, amikor kapcsolatba kerültek a fizikai világgal. Először más lényeket küldtek be, hogy megnézzék, nem jelent-e rájuk veszélyt egy másik környezet.

Na az történt, hogy azok az állatokat hitték annak a fejlett fajnak, akik először léptek ki innen az űrbe és fordítva is így történt, ami most nagyon nem jó hír azoknak, akik azzal igazolják tetteiket, hogy őket az angyalok vezetik és védik. Akik lepaktáltak az új hatalommal, valójában ennek a másik szférának a kutyáival kerültek kapcsolatba és imádják is őket angyalokként.

Általában a témák nálam gyorsan cserélődnek és sokra rá is ismerek, még régebbről, amikor hasonló problémákba ütköztem a tudatpozíciós utazások során több helyen is. Tehát a helyzetnek van megoldása, de ez a mi idősíkunkon körülbelül 20 éves korrekció.

Lefordítom hétköznapi nyelvezetre. Amikor arról beszélek, hogy másik szféra és fizikai sík, az nálam technikai kérdés, de nálatok a másik szféra=isten, mert nálatok mindenki isten, aki szellemi és föntről jön. Ez az isten úgy lett isten, hogy ennek a másik szférának az állatai kerültek ide, hogy kiderüljön, biztonságos-e az utazás. Itt mindenki azonnal leborult előttük, ők meg elkezdték magukat otthon érezni annyira, hogy meg is kezdték a világunk átalakítását az ottani kutyavilágképre=fidesz!

Én azonban már kapcsolatban vagyok velük és kiderült, hogy ők is ezt hitték a mi állatainkra. Mivel a félreértést már tisztáztuk, most a probléma megoldása van soron, ami jóval komplikáltabb, mint elsőre hiszitek, mert a beavatkozó idegenek is benyelték ezt. Vannak a történetnek még olyan szálai, amikkel felesleges most megzavarni a megértést, mert épp elég ez is.

A megértéshez ajánlom elvonatkoztatni magatokat a 3D idővonalától, ugyanis magasabb dimenzióból egy művelet lehet olyan, hogy az már nekünk több ezer éves tény. Vagyis a következtetések alapjaiban rengethetik meg a világképeiteket. Mindenesetre ide egy pap vagy tudós se jöjjön észt szórni, mert jól tudom kik állnak mögöttük és milyen szándékkal. Mondanám, hogy hagyjatok dolgozni, ám tudom, hogy ezek nem olyan ellenfelek, akik bárkit is engednének bármire, aki nem tőlük függ. A másik szféra már bocsánatot kért, de tudjátok hogy van ez, tök jó meg köszi, de kitörölhetem vele a seggemet, mert más gyakorlati haszna nincs. Ezt nekünk kell megoldani és van egy olyan sejtésem, hogy a többi ránk váró feladatot is. Mert ezek a fejünk fölött erre abszolút alkalmatlanok. Azt találták ki, hogy az ő boldogtalan, szar, középkori világukat ide hozzák nekünk (=fidesz) és ezt azzal igazolják, hogy van pár ember, aki ezt akarja.

Én a világ eddigi legnagyobb háborújára készülök, amit idegenek ellen vívok és benne van a pakliban, hogy az első csatákat a Földön kezdjük az általuk megszállt emberek ellen. A háború célja nem az idegenek leigázása, hanem kábé a fenn vázolt probléma megoldása. Sajnos ezt az idegenekkel nem lehet kivitelezni, mint ahogy a Földön sem lehet senkivel, aki már ennek a rendszernek a része. Ez itt egy kutyavilág! De azt is jól látom, milyen sokan érzik jól magukat benne.- Jó, de tudsz erre valami gyors megoldást?
- Nem csak erre. Ott találod, hogy elmenypark.com. Tegnap 6 látogatója volt, ma 3-nál tart.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése