Megszállók

Vannak köztük jók és vannak rosszak. De miért lesz egy megszálló rossz?

Úgy, hogy te bontod a világot két felé és amikor egy értékben fejezed ki a véleményed, az vagy a jó vagy a rossz lesz.

Alapvetően az van, hogy a blokkok oka az, amiért minden autóban van fékrendszer. Tényleg könnyen meglehet, hogy úgy jutottam el a 42. dimenzióig, hogy egyszerre szedtem le magamról a megszállókat és amikor nem volt rajtam a fék, a tudatom egyszerűen kilőtt a mélytranszba.

De az is lehet, hogy a kísérleteim csúsztak el és mielőtt beszélnék a megszállókról, elmesélnék valamit. Egyszer jött egy olyan kérdés, hogy van-e olyan dolog, amit még én is meredeknek tekintek. Amikor kitaláltam, még nem tűnt annak, csak egy bonyolult probléma egyszerű megoldásának. A helyzet ezzel az, hogy mivel ilyet én csináltam először úgy 20 éve és ki tudja hányan akadtak bele abba, amikor ezen értekezem és csinálták utánam. Ide is teszem a táblát:


Figyelem!

A műsorban látott technikákat gyakorlott szakemberek végzik.

Senki se csinálja otthon utánuk!

Persze szakembereink is úgy lettek gyakorlottak, hogy túlélték és már nem volt más választásuk.Szóval volt az a bonyolult probléma, de mivel én egy saját platformon vagyok, saját technikáim is vannak mindenre. Ezen a platformon, melynek az informatika a közös nyelve úgy lehetett könnyen, egyszerűen és gyorsan megoldani ezt a problémát, hogy ezt az usb kábelt kihúzom innen és bedugom oda. Feltételezhetően ezt isteni erőnek értelmezték azok, akik bemerevedett világában ilyen folyamatok csak úgy nem játszódnak le. Maguk se tudják az okát, mert miért is tudnák, ha tiltják a weboldalaim látogatását.

Szóval a megszállók. Vannak, akik ilyenkor remegve tördelik a kezeiket, hogy nincs mit tenni. Dehogynincs! Fel kell venni a kesztyűt, mert neked is szép repertoárod lenne, ha nem lenne az default értéked az, hogy leborulsz előttük. A szakmai énem azt mondja, hogy ennyi elég is lenne egy erre született tehetségnek. A szigorúan szakmai énem viszont azt mondja, ha már úgyis megtanultad a gondolatnélküliség technikáját, akkor effektíve láthatatlan vagy számára. A megszálló nem az egyes embereket szállja meg, hanem embercsoportokat és mivel kollektív nézőpontú, kábé annyira vagytok számára különbözőek, mint neked két tehén a sok közül. Van, hogy lesznek kedvencei, mint ahogy neked is lehetnek kedvenc teheneid, akiknek extra füvet adsz.

A megszállók két fő típusa létezik. Az első típus sehogy máshogy nem tudja elképzelni a világot, minthogy még azt is ő mondja meg, hány tépés wc papírral töröld ki a segged. A második meg totál szarik rád egészen addig, amíg meg nem látja benned az érdekeit. Az első típus azt mondja magáról, hogy ő szerető és gondoskodó, ám azonnal árulóvá válsz, ahogy kritikát fogalmazol meg vagy csak fejleszteni akarod a világát. A második típus azt mondja, hogy a te világod a te világod és tessék felnőni a feladathoz. Az én megszállásom a kettőt mindenkinél ideális arányban tartalmazza, hisz volt időm fejleszteni az egyik világ dutyijában abban a meditációs élethelyzetben, amíg azok meg nem értik a dolgokat, ami amúgy egy hosszadalmas folyamat. Természetesen figyelembe veszem (de csak egyszer kellett, amikor a holoprogramot elkészítettem) azt, hogy ez egy fékrendszer, de nézek Autókereskedőket és tudom, hogy a tárcsaféket ma már azonnal le kell cserélni dobfékre (attól függ persze, az időt honnan nézed). Így a megszállási környezet is megváltozik és sokkal jobb lesz, az emberi szintre lecsapódva nem lesz annyi spirituális meló, ami miatt a szabadságérzet erősödik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése