Az amerikaiak problémája

Az amerikaiak nem ismerik annyira a spirituális világot, sem annak törvényeit. A dollár fedezettől való szétválasztásával kezdve elérték azt, hogy egyedül állítanak elő ingyen pénzt és ezzel a hatalommal lényegében leuralták a világot. Kizártak mindenki mást a lényegi kérdésekből és most szembe találták magukat egy olyan problémával, amihez szükségük lenne mások segítségére. Igen ám, de ezek a mások inkább olyan világot akarnak, ami a Függetlenségi Nyilatkozatban áll és amitől a mai Amerika jelentősen eltávolodott.

Emberek, az amerikaiak által vizionált vállalati uralom, vagyis az a jövőkép, amiben a tőkeerős multinacionális vállalatok veszik át a politikai hatalmat, az nagyon távol áll a demokráciától! De ez ma is így van. Csak próbáld meg kritika alá vonni a cégvezetőd döntéseit. Azért élünk demokráciában, mert ma még az van, hogy amikor vége a munkaidődnek, akkor hazamész és azt csinálsz, amit akarsz. A vállalatokat csak egyetlen dolog érdekli és ez a profit. Az, hogy valaki közülük demokrata-e vagy sem, az se nem átlátható, se nem kiszámítható. Szerintetek ebben a jövőképben mi várható, ha ők veszik át a politikai hatalmat és így meghatározhatják a munkaidőt?

Az idegenek által vizionált jövőképnek az az alapja, hogy a Föld dimenziószint váltása után a bolygónk az ő világaikba emelkedik és ennek a világnak vannak szabályai és törvényei, ami mindenki számára kötelező. Ilyesmi megtörtént már a magyar történelemben, amikor hasonló események következtek be, csak fordítva. Erre az volt a reakció, hogy egy válogatott csoport egy olyan világból, ahol a föld nem képezte magántulajdon tárgyát gyorsan odatelepül arra a kulcsfontosságú területre, amit ma Kárpát-medencének nevezünk, hogy amikor rögzülnek az akkor bekövetkező új világ határai, ez a terület a régi világ kezén maradjon. Ennek tükrében már jól érthető a trianoni békeszerződésben megtörténtek háttere. Ám a helyzet ismét változott és ez nemrég kezdődött a 3D-ben, ami egy kicsit morbid, mert ez már nem a 3D, csak a fizikai környezet nem képes más alakot ölteni. Történt tehát már egyszer ilyen, a magyarok idejöttek, a határok kialakultak és rögzültek és egy új világban ennek a világnak vannak szabályai és törvényei, ami mindenki számára kötelező. A magyarság felvette a kereszténységet, amit körülbelül ahhoz tudok hasonlítani, mintha kiadnám utasításba, hogy holnaptól egy általam kiválasztott mesekönyvben kell hinni. Ma az amerikaiak vannak ugyanebben a helyzetben. Az tehát a precedens, hogy alkalmazkodni kell. Ez a folyamat jól láthatóan a Kennedy gyilkossággal kezdődött és a napjainkban kezd felgyorsulni, ahogy az idegenek lényegében áttörést értek el egy olyan harcban, amit most nem kevernék ide.

Itt állnak tehát ezek a valakik, akiknek a segítsége jól jönne az amerikaiaknak, ám ez az Amerika jobban hasonlít az új világra, mint a régire. Az új világ lefordítva az, aminek a fidesz jelenleg 20-25%-ánál tart. Ez nem menne spirituális támogatás nélkül és itt jön képbe az idegen spirituális tudás, ami high-tech tudásnak számít a mi környezetünkben. Ezzel már meg lehet csinálni egy egész bolygó kontrollját. Itt most bevillant a koronavírussal kapcsolatos kérdéskörben taglalt következtetés, hogy az emberi génállományba akarnak juttatni valamit az erre történő reakció is lehet ebben a küzdelemben, aminek nyertese a fejlett emberiség nem lehet. Akár bekövetkezik, akár nem, ez a húzás mindenképp a kollektív irányítás felé viszi az emberiséget, ám az a probléma, hogy itt nincsenek a harcoló felek közt árnyalatok és egy fejlett, gondolkodó lény számára egyik sem jelenti az utat. A nemzetállamok felett akkor is eljár az idő, ha globális paramétereket határozunk meg és nem oldalakban, hanem szintekben gondolkodunk. A nemzetállamok más miatt kellenek, de az meghaladja a harcoló felek látószögét. Mint ahogy sok minden más is. Az amerikaiak nagy problémája az, hogy létrehoztak maguknak egy olyan világot, ahol csak az akcentus nélkül angolul beszélő emberek érvényesülhetnek. Mindenki más számukra láthatatlan, ám ezek a láthatatlan emberek fogják meghatározni a felülírt világot és benne Amerikát. Szerintem ez még akár jól is elsülhet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése