Új politika

A mai politikát két oldal uralja. A velük a gond, hogy olyan párhuzamos világokat hoztak létre, amik egymás mellett élnek és arra különösen figyelnek, nehogy bármiben egyetértsenek. Akik annak idején meghirdették a harmadik utat, mára az egyik oldallá váltak. Én nem hirdetek ilyesmit, viszont felvázolom a lehetséges jövőképeket.

Alapvetően a nagyobb kép arról szól, hogy megtörtént a tudatszint váltás és a bolygó (megjegyzem ebben a valóságban, mert a váltás sok valóságot keletkeztetett fönn és lenn) az egyéni tudat centrikusságból átlépett a kollektív centrikusság állapotába. Lefordítva az egyéni tudatok együttélési rendjéből, vagyis a demokráciából a hatalmi erővonal áttolódott a kollektív együttélési rend, vagyis a diktatúra irányába. Ám a dolog egyáltalán nem zökkenőmentes. Sőt, hanyatlással és összeomlással jár és ezt észlelték a beavatkozó idegenek is, akik között szintén van egy törésvonal azzal kapcsolatban, hogy hagyják-e az emberiséget önmaga sorsában változni, vagy kényszerítsék ránk az ő társadalmi rendszerüket. Először az első verziónál maradtak, ám a vadkapitalizmus idején történtek kiábrándították őket, amikor mindenkit csak a pénz érdekelt és megerősödött a szervezett bűnözés. Most érkeztünk el a második verzió szintén kiábrándító szakaszához, amikor rájöttek, hogy az ő emberieket is csak a pénz érdekli és ők maguk váltak a szervezett bűnözéssé. Aki szokta olvasni az ezen a blogon megjelenő írásokat, jól tudja, hogy már régóta az idegen beavatkozásba beavatkozásról beszélek, aminek célja az összeomlás megakadályozása és a rendszer helyreállítása. Értelemszerűen mindkét oldal azt feltételezi, hogy ez az ő javára dönti el a globális küzdelmet és azonnal ellenséget kiált, ahogy rájönnek, hogy én nem követem az ő gondolatmeneteiket. Miért is követném? Hadd idézzem Richard Rawlingst. A Gas Monkey nem trendkövető műhely, a trendeket mi magunk alakítjuk!

Kezdjük ott, az oldalaknak miben van igazuk és mi tereli őket a korlátaikba. Kezdem a magát demokratának nevező oldallal, akik túltolták a dolgokat. Túltolták a négerimádatot és túltolták a másság elfogadását. A korlátaik pedig megoldhatatlanok, hisz ha ezekben elmozdulnának, az a szemükben egyenlő lenne a fasizálódással. Én (vízöntőként) liberális demokrata vagyok, de ez nem liberalizmus és nem demokrácia. A liberalizmust bizonyos erők összetévesztették a szabadrablással és ott nem beszélhetünk demokráciáról, ahol bárkire rátörheti az ajtót a hatalom a kommentekben elhangzó magánvéleményeiért. Az tiszta, hogy minden bizonnyal megfigyelés alatt állok, ám ezt a blogot nem tudnám a (z elvileg szabad) Németországban vezetni. Elég lenne annyi, hogy nekem nem tetszik ez a nem Európában szocializálódott arab és fekete tömeg és azt sem szeretném, ha a gyerekem az iskolában buzireklámokkal találkozna. Már kész is a baj, szélsőjobbos lettem. A másik oldal persze lecsapott erre és kihasználva az emberek természetes ösztöneit fő kommunikációs panelekké emelte, amire pedig a nyugati mainstream média csapott le, hogy tessék, akinek ez a véleménye, diktatúrát akar. Mi van akkor, ha nem akarok diktatúrát, hanem demokráciát akarok arabok, fekák meg buzik nélkül? Mondom ezt úgy, hogy fiatalkoromban egyszer elkeveredtünk egy Capella nevű helyre, ahol életem legfelhőtlenebb bulija keveredett ki belőle, ahol életemben először éreztem egy szórakozóhelyen azt, hogy itt nincs jelen semmilyen agresszió. Addig is toleráns voltam a mássággal szemben és ma is az vagyok, de a toleranciát nem keverem össze azzal, ha visszaélnek vele. Pont így gondolom a menekültjoggal is. Szerintem nagyon sok demokrata van rajtam kívül, akik ugyanígy gondolják, ám csak a diktatúrapárti kommunikációban látják viszont ezeket. Akik lassan, lépésről lépésre a színfalak mögött haladnak, mert Orbán jól tudja, hogy az a 2/3 mennyi is valójában és most a belarusz események sem tesznek jót a lelkének. Kérdés, mi lenne, ha nem lennénk EU tagok és bármit megtehetne? Amikor a válaszra gondolok, eszembe se jutna ezekre nem hogy szavazni, de akár velük szóba állni is, mert van egy szint, ami alatt lévőkkel teljesen felesleges. Orbán maga jelentette ki, hogy nem tartja magára nézve kötelezőnek a tárgyalóasztalnál elhangzottakat és csak sajnálni tudja azokat, akik betartják vállalásaikat.

A rendszerbe ráadásul olyan elemek vannak kódolva, amit egyrészről a magyar társadalom és gazdaság megszállása okoz, másrészről egy esetleges ellenzéki kormányváltás esetén biztosan módosulnának a lakossági közüzemi díjak, amik elégedetlenséghez vezetnének. Látjuk azt is, hogy kormányon hogyan bánnak az ellenzéki önkormányzatokkal, akkor képzeljétek, mit művelnének ellenzékben úgy, hogy kezükben az ország gazdasági rendszere. Azaz itt hagyományos értelemben vett kormányváltást már nem lehet megvalósítani anélkül, hogy az ország össze ne omlana. Ilyet csak fejlett emberekkel és demokratákkal lehetne megtenni, de ezek se nem fejlett emberek, se nem demokraták. Ennek oka pedig az idegen beavatkozás, amit felelősséget nem ismerő lények végeznek, de biztosítalak benneteket arról, hogy most megismerik a felelősség fogalmát.

Ha már kényszerhelyzetről beszélünk, amit ezek nagyon szeretnek, a napokban megtörtént egy ilyen, vagyis a bolygónk megszállása. Az eddigi tapasztalataim azok, hogy nagyon nem jó ötlet ebbe bárkit is bevonni és felesleges bonyodalmakat okoz a párbeszéd a felekkel. A demokraták úgysem fognak velem szóba állni, a diktatúrapártiakkal meg én nem állok szóba az említett okokból. Az új világot nem lehet felépíteni azt nem értő emberekkel és ez igaz itt mindenkire, pár beavatott kivételével, akik rendelkeznek a megértéshez szükséges információkkal. Mondaná erre bárki, hogy akkor osszam meg ezeket az információkat. Lehetne, ám ezek egymásra épülő információk, amik akár éveket is jelenthetnek és ha ezeket kihagynám, akkor bizonyítanom kellene olyan dolgokkal, amikkel azonnal pánikot is okoznék. Ez pedig azok felelőssége, akik elhallgatták az emberiség elől a valós helyzetet.

Új politikát eddig csak tömegbázisra alapozva lehetett megteremteni, ám a fidesz 10 éve rávilágított arra, hogy ez anélkül is megvalósítható, ha az ember rendelkezik a szükséges spirituális erővel. Ám ez veszélyes terep, mert a rendszer azonnal beindít egy védelmi mechanizmust, ahogy a szakrális és a a világi hatalom egy kézbe kerül. Nézzétek meg Iránt, ahol ezt simán meg lehetett volna tenni, mégsem tették. Ezért nem szerencsés dolog parasztok kezébe ilyen hatalmat adni, mert a tudatlanság egyáltalán nem menő akkor sem, ha elvakítja őket a luxus és emiatt menőnek néznek ki. Itt szervezett elszegényítés zajlik, mert a paraszti agy csak dúsgazdag földesurakban és nincstelenekben képes látni a világot. Ez pedig kedvez a középkori társadalmakban élő idegenek szándékainak, bár ők sem szeretik, ha átverik őket. Az a tény, hogy valaki ravasz, még nem jelenti azt, hogy okos is és az ész mindig győzedelmeskedik. Ezt jó tudnotok és ez az egész arra legalább jó volt, hogy az ember alakítson a személyzeti politikáján és az ilyen időszakokra próbaként tekintsen. Behódoltál ezeknek? Elfogadtad a hatalmukat? Megbuktál.

Itt van a világ vezető hatalma az USA. Két abszolút vállalhatatlan elnökjelölttel. Emberek, tök mindegy, ki nyer, mert egyikük sem kompetens arra, ami ez után jön. Az USA legalább 4 évet veszít. Kína már egy ideje a színfalak mögött megkezdte a világ bekebelezését. Egy olyan szervezett, illegitimnek mondható kör uralja, akik csak európai nézőpontból nyerték meg a polgárháborút, mert valójában elvesztették azt. Nézzetek rá Tajvanra, majd Kínára és megértitek miért. A KKP előre menekült a társadalmi illegitimitás elől és ide jutottak. Most a mesterséges intelligenciát használják a széleskörű megfigyelésre és elnyomásra. Az EU-nak egységet kellene felmutatnia, akkor válna valódi tényezővé a világszínpadon. Ám jelenleg iszlám spirituális támadás alatt áll, amit a belső ellentétek felszításása jellemez. Ráadásul az ilyesmiről egy külvilágban élő világban beszélni nem könnyű, mert azonnal bolondnak nézik az embert, ami tapasztalataim szerint utólag sem szokott változni ha beigazolódik. Akik elkövették a hibákat, azonnal köpönyeget váltanak és ha kimondják azt, amit én már évekkel ezelőtt, ők lesznek azok, akik hitelesek maradnak. Én azonnal megkezdeném a muszlimok és afrikaiak kitoloncolását (azok kivételével, akiket európainak tartanak az európaiak és a bevándorolt muszlimok is), az érkező hajóikat pedig elsüllyeszteném. Megerősíteném a határokat és létrehoznám az európai haderőt párhuzamosan a nemzeti hadseregekkel, mivel azok megszüntetése nem reális egy olyan földrészen, ami igazságtalanságokat hagyott hátra a háborúkat lezáró békeszerződések után. De a Fejlett Föld magja akkor is Európa, még ha ezt az amerikaiak másképp gondolják.

A világ eddigi globalizációja a tudatszint váltással megakadt. Új elképzelések jelentek meg erről, amik között vannak világiak (ezekről volt eddig szó) és vannak szakrálisak. Ilyen a globális iszlám kalifátus álma, amit katonai erővel nem lehet megvalósítani, mert nem rendelkeznek vele. Taktikát is váltottak, amit jelenleg is megfigyelhetünk az első célpont, Európa vonatkozásában. Ezzel pedig érintettük is a világ egyik nagy problémáját, aminek a felvetése is színtiszta fasizmus, maga a megtestesült rasszizmus, ez pedig a túlnépesedés. Hogy India és Afrika milyen népességrobbanás előtt áll, azt nehéz szavakban kifejezni és ugyanez érvényes az arab térségre is. Már most is közel 8 milliárdan élünk ezen a bolygón és ez a szám rohamosan gyorsul. Persze ne én vagyok az egyetlen ember, aki arra a felismerésre jutott, hogy ez mindenképp véget vet a civilizációnak, ám most kivételesen jobb helyzetben vagyok, mint Bill Gates, akiből ki is nézik, hogy tehet valamit ezzel szemben. Bill Gates másik nagy hátránya az, hogy érdekelt az olajdollár fenntartásában, ami a túlnépesedés mellett a másik civilizációt fenyegető probléma. A probléma lényege röviden. Az USA a hetvenes évek elején elválasztotta a dollárt az aranyfedezettől és kötött egy megállapodást Szaúd-Arábiával, hogy olajjal csak dollárban lehet kereskedni. Ezzel biztosítja a mai napig a dollár értékét és már háborút is vívott azzal szemben, aki ezt veszélyeztette. A konstrukció biztosítja az USA számára azt, hogy gyakorlatilag ingyen pénzt nyomtatva és azt hitelezve nagy nyereségre tegyen szert. Ám ebbe a rendszerbe van kódolva az a probléma, amit a mobiltelefonokkal tudok a legjobban példázni. Gondolj arra, milyen mobilod volt 10 éve és milyen 20 éve. Na ebben a technológiai fejlődésben még mindig egy 19. századi technológiát használunk, csak nem gőz hajtja az autóinkat, hanem az olaj. Ez szétfeszíti a rendszert és már látszanak a repedések a szintén nem túl fejlett elektromos motorokkal, amiknek még mindig szükségük van töltésre. Az egész világgazdaság az olajra épül, miközben élhetnénk egy egészen más (vezetékek nélküli) világban, ahol nincs környezetszennyezés, sok számotokra ma még elképzelhetetlen dologgal. De ha megnézed, hogy mi az oroszok három fő exportcikke a fegyvereken kívül (olaj, gáz, atomenergia), mindjárt látható, hogy nem érdekeltek egy olaj utáni világban. Ahogy a norvégok sem és még sok másik ország. Itt változást csak olyan erő érhet el, ami képes érvényesíteni szándékát akár az egész világgal szemben.

Az idegeneknek az a helyzet, hogy mi az olaj rabjai vagyunk, tökéletesen megfelel. Nekem viszont nem. Ahhoz azonban, hogy az idegenek szintjén rám váró feladataimat elvégezhessem, először a Földet kell rendbe tennem. Amivel egy kicsit sietnem is kellene, mivel eredetileg ezt másoknak kellett volna végrehajtaniuk, akik hmmmm finoman fogalmazva félreértették a feladatot. Kevésbé finoman fogalmazva hülyének néznek mindenkit, aki komolyan veszi a megállapodásokban foglaltakat. Ezt viszont nem mikiegerekkel kötötték, bár lehet, hogy ők annak látták. Most nem térek ki arra, amiről már eddig is sokat beszéltem, mint pl. multiplex vetítés, tudatpozíciós utaztatás, de ígérek mindenkinek egy szörnyű 10 évet, mire az események visszaállnak a korrekciós idővonalra.

Alapvetően az lenne a jó, ha erre lenne nálam alkalmasabb ember, de ha nincs, csakis az marad, hogy nekem kell megcsinálnom. A római jog ismer egy olyan intézményt, ami felfüggeszti a demokráciát, ha azt olyan veszély fenyegeti, aminek kezelésére (a sok szavazás idővesztesége, valamint a hatékonyság miatt) az nem alkalmas. Na kábé ez lenne a terv globális szinten és nem vagyok abban biztos, hogy nem én lennék az első, aki ezzel szabad választást nyerne, de sajnos erre most nincs mód. De ahogy szoktam ilyenkor mondani, az ideális jövőmből egy csodálatos világról számolnak be a túlélők.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése