Mindenki a helyére beállítás

Már vannak olyan tapasztalataim, hogy sokan támadásnak látnak olyan dolgokat, amiket én rendszerbeállításoknak nevezek.

Ezek a beállítások fokozatosan frissülnek egy külön erre a célra készült holoprogram segítségével, aminek célja, hogy biztosítsa a folyamatosságot és elkerülje az összeomlást. Megjegyzem most olyan dologról beszélek, ami messze meghaladja a fölöttünk lévő szintek szaktudását, akik számára ezek a változások olyan éreztet keltenek, mintha egy magasabb erő jelenne meg. Amúgy ebben igazuk is van, csak nagyon nehéz nekik ezt belátni.

Eddig nekem is az volt a problémám, ami az összes olyan ezós weboldalnak, akik híreket és előrejelzéseket közvetítenek, hogy ezek soha nem következnek be. Ennek elsődleges oka az, hogy ezek magasabb dimenziós információk, vagyis ezek bekövetkeznek, pont úgy, ahogy a világvége, ám közben az események haladnak tovább azok számára, akiknél nem következtek be. Értelemszerű, ha olvasol dolgokat, amik nem következtek be, akkor azt fogod gondolni, hogy rossz a hírforrás. Pedig csak annyi történik, hogy egy csomó ember világában bekövetkeztek, a tiédban viszont nem. Baromi nehéz amúgy 3D-ben úgy beszélni, hogy egyszerre van jelen több dimenzió és tudatszint úgy, hogy az mindenkire érvényes legyen. Évekig zajlott nálam is olyasmi, hogy megjött az információ, hogy SIKERÜLT és itt még semmi sem történik, amit nálam még az is nehezített, hogy közben föntről is érkezem felfelé. Az ember tud örülni ennek, ám az ötvenedik olyan siker után, ami mondjuk a 15. dimenziószinten tart, én pedig a harmadikban ülök, egy kicsit inkább a megszokás felé visz. Egészen addig, amíg az események végre itt is érezhetőek lesznek.

Ha az a fő gond, hogy a beavatkozó idegenek nem rendelkeznek a beavatkozáshoz szükséges szaktudással, az embereik sem fognak. A szaktudás helyett az idegenek azt találták ki, hogy idemásolják a saját hierarchiájukat ahelyett, hogy ezt a civilizációt igyekeznének átformálni az új tudatszint paramétereihez. Elkezdtek klientúrát építeni (amúgy ez a Bibliában is benne van, amikor isten szövetséget ajánl Ábrahámnak, de itt istenről nem beszélhetünk, mert egy mindenható lénynek nincs szüksége szövetségesekre) és akinek van szeme, észre is vehette azokat a megmagyarázhatatlan és gyors változásokat, amik történnek a világban. Az idegenek sem olyat nem ismernek, hogy hatástanulmány, sem olyat, hogy személyzeti politika. Ráadásul abban a rációban látnak ellenséget, ami viszont rendelkezik a szaktudással. Mivel náluk nincs demokrácia, mindenkiben riválist látnak, akik nem lépnek önként a hierarchiájukba, pláne a náluk okosabbakat, ami egyáltalán nem egy nehéz dolog, mivel az egyének szintjén nem rendelkeznek a gondolkodás képességével a kollektív irányítás sajátosságai miatt. Az embereik pedig olyan - itteni szemmel nézve - másod- és harmadvonalbeli köcsögök figurák, akik ebben meglátták a karrier lehetőségét, amit az idegen spirituális infrastruktúra biztosít is nekik.

Aki régebb óta olvas, emlékezhet arra az elméletemre, miszerint a létező szocializmus nem volt más, mint egy égi kísérlet a saját mintájuk idemásolására és ezt tulajdonképp igazolják a jelen eseményei is. A létező szocializmust az USA omlasztotta össze úgy, hogy olyan gazdasági kihívás elé állította, amit az nem volt képes teljesíteni. Ez meggyengítette fönn azt a csoportot, akik ezt menedzselték és meg is erősödött egy másik idegen csoport, akik egy másik elképzeléssel erősödtek meg, ezt látjuk mi az iszlám térhódításának. Bár ezek könnyen érthetőek, azért nem megy könnyen a befogadásuk, mert alapjaiban kérdőjelezik meg azt, amit eddig hittetek és tudtatok a világról és az agyatok védekezni kezd. Amikor én arról beszélek, hogy közel 20 évig ültem egy lakásban, az az emberi időlépték szerint elképesztően hosszú idő, ám idegen időmértékkel nézve semmi és szélvészgyors műveletnek hat. A nagy választóvonal az emberiség esetében a modern ember és az általam szellemi őslakosnak nevezett két szint között húzódik. A modern ember ezekre értelmes módon reagál, a szellemi őslakost pedig a hiedelmei mozgatják, amik mögött gyakran rejtett félelmek húzódnak. Ezért védekezik az agyuk is, mert ha összeomlik a világ, amit eddig hittek, hogy isten majd gondoskodik róluk, az után az ismeretlen van. A pánikot pedig az okozza, hogy tudják, hogy meg lett volna a lehetőségük időben felkészülni és ez most neki túl sok egyszerre.

Pedig a történet egyszerű. Megtörtént a dimenzióváltás és a Föld felemelkedett oda, ahol ők vannak. Ez a dimenzióváltás tulajdonképp egy másolatot emelt ide, ám tudjuk az informatikából, hogy ha lemásolsz egy file-t, a másolat egyenértékű. A halálkutatási meidtációim során jöttem arra rá, hogy a halálát alig veszi észre valaki. Ugyanis minden megy tovább, az agyatok ugyanazt a világot vetíti tovább. Ám ez csak a külvilágra igaz, mert az új szint elindítja azokat a belső változásokat, amik egy új tudatszinthez igazodnak. Ám a gond ezzel az, hogy mi ezt visszalépésnek, hanyatlásnak látjuk, ami nem fér össze azzal a hitünkkel, hogy ennek óhatatlanul fejlődésnek kell lennie. Érdekesség, hogy a cigányokat kinn fejlett embereknek tekintik, mert a kinti fejlettségi normáknak ők megfelelnek, ugyanis a fejlettséget ugyanolyan részrehajlóan határozzák meg, ahogy a Nyugat. A Nyugat a technológiai fejlettséget tekinti első számú alapnak, amihez a demokrácia társul, mint társadalmi feljettségi mutató. Érdekes példa Szaúd-Arbáia, ami az olaj miatt úgy meggazdagodott, hogy 70 éve még a teveszart lapátolták, ma meg bármilyen csúcstechnológiát megengedhetnek maguknak, ám a társadalmuk maradt az égi középkori szinten és a technológia sem a sajátjuk. Az Egyesült Arab Emírségek már űrprogramot is indított a Marsra. Mindezt úgy, hogy technológiai értelemben átugrottak 3 fejlődési lépcsőfokot, amin a Nyugat végigment. Amikor a Nyugat a demokráciát várja el tőlük, az szintén 3 lépcsőfokot jelent nekik, amire a világ legnagyobb demokráciája táblát a határaira kitevő India is jó példa lehet.

A maga fejlettségére oly büszke Nyugatot azonban fönn egyáltalán nem látják fejlettnek. Gondoljunk csak az indiánokra, bár ez sok torzításon esik át, ha a hírekhez a győztestől jutunk. Mondok egy példát. A skalpolásra mindenki azt hiszi, hogy ez az indián vademberek szokása, pedig ezt a fehérektől vették át, akik így bizonyították a fejpénzre való jogosultságot. A dél-amerikai civilizációk romba döntése sem szólt másról, mint az aranyról és ezüstről egy olyan világban, ami földrajzilag elkülönült, így azt tehettek, amit csak akartak. Vannak (altervatív) hírek olyan spanyol akciókról, amik a keresztény hitre áttérített, a földeken dolgozó indiánok tömegmészárlásáról szólnak. Ha mai példát hoznék fel, ott van Franciaország, ami úgy jut az afrikai nyersanyagokhoz, hogy ha az nem lenne, az ország a fejlődő országok szintjére zuhanna. Tulajdonképp minket, vagyis a fehér embert díszcsomagolt vadembereknek látnak és ez azért jó példa, mert cserébe mi is így látjuk őket a fejlett technológiájukkal, ami amúgy a régi időkből maradt rájuk és fogalmuk sincs a működésükről.

Amikor én a komplex rendezést megalkottam az emberi agyammal, nem álltam meg a Földnél, hanem mertem nagyot álmodni. Első körben univerzum szinten csináltam, ami azért ment ilyen könnyen, mert tudtam, hogy az emberi agyam mire képes és mire nem. Ezért inkább alapelvekben, filozófiákban és paraméterekben gondolkodtam, amiknek mindegy, milyen szinten történik a végrehajtásuk és ezt igazolta az ÉlményPark multiverzum szintre emelése. Technikailag úgy volt a legkönnyebb, hogy a világot elképzeltem úgy, mintha az egy holografikus játékprogram lenne és innentől már nem volt nehéz egy vírusfertőzött, meghibásodott játékprogramot helyreállítani. Ám ha a helyreállítást ha szó szerint vettem volna, akkor eltűnne ez a világ, amiben élünk, mert ez is az anomália következménye. Minden ilyen felismerés éveket jelentett, ugyanis úgy megoldani ezt, hogy egyrészről állítsuk helyre a régit és tartsuk is meg ezt, egyszerre csak úgy lehetséges, ha átállok a multiplex vetítésre és mivel a másolat egyenértékű, teljes értékű valóságokat oszthatok ki önálló pályákra.

Az idegenek azt találták ki, hogy transzdimenzionális kapukon bejutnak ebbe a világba és megakadályozzák a terveimet, amire én úgy reagáltam, hogy újabb pályák születtek, amik között a halállal lehet mozogni. Ám a saját világomban nem halhatok meg, ezért elkerülhetetlen az összecsapás, mert az ő általuk rám erőszakolni kívánt világ nekem túl egyszerű és unalmas. Akinek sikerült felvenni a hangulatot, biztosan arra a kettősségre gondol, hogy itt ülök egy lakásban fogak és tervezhető bevételek nélkül szemben ezekkel a luxusban élő nagy emberekkel, fölöttük a mindenható idegenekkel, miközben ha érti, ami ide le van írva, ugyanezt a kettősséget fordítva is látja. Nekem ehhez nincs szükségem szövetségesekre. A paramétereket kell csak élesítenem és minden úgy történik, ahogy történnie kell. A modern amerikai vallásalapító arra hivatkozik, hogy leszállt hozzá az Úr, hogy lediktálja törvényeit. Én pedig azt mondom, hogy velem nem történt ilyesmi, de szívesen odaszállok bárkihez törvényeket diktálni.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése