Komolyabban erről

Az előző írás kapcsán felmerült a kérdés, hogy miért nem ilyesmikkel foglalkozom ezen a blogon. Azért, mert van egy ilyen weboldalam is töredék látogatóval, mint ez, amin ezt a balhémarketinget nyomatom. Amiről bebizonyosodott amúgy, hogy sok értelme nincs, mert aki erre fogékony, azt nem érdeklik a komolyabb dolgok.

Ezért le is álltam vele azzal a megjegyzéssel, hogy mindent elmondtam, amit elmondhattam és csak akkor jelentkezem itt, ha valami mondandóm van.

Amúgy a helyzet mostanában változik gyökeresen, mert fönn szélesebb körben kezdenek rájönni arra, hogy amit én ÉlményParknak nevezek, azt ők másképp ismerik és ahogy ismerik, arra épül a vallásuk. Egészen eddig romboltak, hazudoztak, igyekeztek félrevezetni, megölni, a hatalmamat a saját embereiknek juttatni és el is kezdték tönkretenni a világomat, ám közben befejeztem azokat a feladataimat, amik miatt mindezeket tétlenül kellett néznem. Úgyhogy nagy változásokra kell felkészülnötök, amiben csak azok kapnak szerepet, akik komolyan vették ezt és nem csak a duma szintjén.

Előre szólok (és ezt igyekszem sűrűn kihangsúlyozni), hogy az utólagos ellenállók bekaphatják a f*mat! Nálam hízelgéssel semmire sem mentek. Pont azért készítettem el így a rendszert, hogy mindenki a saját teljesítményével tud csak lépni és hogy nekem mi a személyes véleményem, az másodlagos. Én sem tudom ezt felülbírálni, így csináltam meg, hogy ne legyen értelme a sok köcsögnek engem körülvenni és ne kelljen azokkal foglalkoznom, akik az előnyök reményében próbálnának nálam helyezkedni.

Akikkel eddig ilyen minőségben személyesen találkoztam, azok közül csak egy ember volt, aki ezt levágta és ki is vette a részét a legnehezebb időkben. A többi mind megsértődött, amikor leesett nekik, hogy tőlem személyes felkészítést kapni nem egyenlő azzal, hogy azonnal hatalmat kapnak és megússzák a munkát önmagukkal. A föntiek tele vannak ilyen mesterségesen felemelt semmirekellő emberekkel, akiknek nagy a pofájuk, ha ott van fölöttük az erős haver, de szart se érnek a csatamezőn. 3D-ben nehéz előre időpontokat meghatározni, de akik mondjuk a civil szervezeteket vádolják azzal, hogy külföldről pénzelik őket, miközben elfojtják kötülöttük a bevételeket, már most külföldre rohangásznak energiákért és még nem gondolnak abba bele, hogy mi lesz később, amikor kiderül, hogy az erős haverok nincsenek többé. Én azonban igen.

Már elértük azt az időbeni határt, ami még elég lett volna arra, hogy ha valaki gyorsan belehúz, még bekerülhet. Ezért nincs sok értelme már itt a napi szintű blogolásnak, mert eltűnt a cél, amiért ezt csináltam. Nem akarlak benneteket megsérteni, de nem célom, hogy produkáljam magam egy rakás majom előtt, akiket csak a balhé érdekel és mielőtt kiakadnátok, pontosan tudom mindenkiről, hogy miket terjeszt a hátam mögött, mert az emberi tudathálózatok szakértője vagyok, aki holo operációs rendszert telepített oda. Komolyabban írjak erről? Itt? Kinek?Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése