Isteni rezgésszint

Az alapvető és úgy néz ki, hogy az áthidalhatatlan probléma a földi és a kinti világ vallásában az, hogy itt a Földön isten egy láthatatlan alak, aki valahol a mennyekben van, míg az idegeneknél - akiknél a megszálláshoz nem feltétlen társul negatív jelző - pont úgy van, ahogy itt az ősi Egyiptomban volt. Azaz az istenek közöttük járnak. Azért nehéz a két világnézet összeillesztése, mert elkövették azt a hibát, hogy a beavatkozásoknál szövetséget kötöttek meghatározott embercsoportokkal, így itt a Földön elterjedt istenképben ők is jócskán benne vannak.

Erre a bizonyíték az ószövetség és az újszövetség, amire tréfásan azt szoktam mondani, hogy ez akkor, amit most én csinálok, legyen a legeslegeslegeslegújabb szövetség, ha követni akarom az időrendet. Ugyanis ha kint változik a hatalom, annak nyoma kell, hogy legyen és ha már így nézzük, akkor az Úr (akit helyesen így nem istennek neveznek) inkább egy pozíció, mint egy konkrét lény. Ha ez így van, akkor azt is elmondhatjuk, hogy ezt a problémát az idegenek is észrevették és úgy oldották meg, hogy ha változik is az Úr személye, a pozíciója marad.

A régészek ott követik el a nagy világnézeti hibát, hogy mindent úgy igyekeznek magyarázni, hogy a magyarázat logikai alapja a mi mai világnézetünkhöz viszonyítás. Ezért születnek olyan sületlenségek, hogy például a Stonehenge napimádó szekta székhelye volt. Gondoljatok bele, mai szemmel mintha egy 100 ezres stadiont húznának fel azért, hogy legyen hol szektáskodni. Alapvetően a szekta is egy zsidó találmány, mint ahogy a mai kereszténység is egy zsidó értelmezés. Azé a szektáé, amelyik győztesen került ki a többi szektával vívott véres összecsapásokból. Ez van, hiába akadnak ki ezen sokan. A helyzet az, hogy aki előtt ők leborulnak és minden más isten fölé helyezik, az nekem munka, vagyis egy azon feladatim közül, amik a problémamegoldás területére tartoznak. Ez a két eltérő világnézet eddig nekem nem is okozott problémát, amíg rá nem kényszerültem arra, hogy visszatérjek, lefordítva a tudatomat visszahozzam a fizikai testembe úgy, hogy ezt ti is érzékeljétek.

Technikai értelemben ez nem különbözik attól, ami kinn megszokott, hogy itt egy fizikai lény, akiben magasabb szférák testesülnek meg. Az viszont példa nélküli, hogy egy ember voltam, amikor a tudatommal elindultam fölfelé, de annyira fölfelé, hogy még az általuk ismert spirituális tartományokat is elhagytam, ott nagyon fönn komoly rangot szereztem és így térek vissza. Ami amúgy az ő hülyeségük, mert erre gyakorlatilag rá lettem kényszerülve. Ugyanis kiderült, hogy - nevezzük úgy - mindenek felett nagyon örültek egy olyan lénynek, aki logikai alapú rációt használ a gondolkodáshoz és van egy különleges adottsága, hogy képes az eseményeket és elemeket egymás után rendezni, amivel meg tudja menteni a világot. Ehhez szükségem van a fizikai testemre és a 3D idővonalra. Ha a másik kettő is biztosítva lett volna, vagyis a teljes nyugalom és egy normális világ körülöttem, akkor ti sosem tudjátok meg, hogy létezem. Minden úgy volt jó, ahogy volt és amikor az idegenek meglátták a lehetőséget az abszolút teljhatalom megszerzésére, elkezdtünk egyre távolodni a normális világtól, az embereik pedig azóta is a nyugalmam megzavarására törekszenek, így nem volt más választásom, mint felfüggeszteni az XD feladataimat és visszatérni, hogy szembe nézzek velük.

Eredetileg az volt a tervem, hogy ezt úgy kivitelezem, hogy nem török a földi hatalomra, ám ez csak egy normális világban működik, ahol egy ember úgy is elvégezheti dolgát, hogy nem kell a mellét döngetnie a Törzs előtt. Azaz úgy jövök vissza a 42. dimenzióból, hogy teniszedző leszek, mert teniszedzőként is simán elirányítom az univerzumot. Technikailag ez úgy működött volna, hogy a multiplex vetítés tulajdonságait kihasználva a bolygó vezetői olyan vetített hologramok lettek volna, akik dolga a Föld működtetése, míg a mély (vagy más értelmezésben magasabb) tudatszintű emberek élhettek volna úgy, ahogy akarnak. Ám ezek az idegenek, akik gyakorlatilag minden megállapodást megszegtek és eleinte mint segítők szerepeltek, mára a legnagyobb problémák között vannak, mivel nem voltak képesek ellenállni a kísértésnek és ezeket a vetített hologramokat megszállva megpróbálták a saját világukat itt is létrehozni. Mivel a fizikai testem is itt van, most nem akarom érzékeltetni, hogy ez milyen szinten jelent veszélyt a világra, mert ezt ők se tudják, viszont a tudást ki is kiáltották ellenségnek, de ez nem fogja őket mentesíteni a felelősségre vonás alól. Érdekesség, hogy felsőbbrendűként kommunikálják önmagukat, ami úgy történt, hogy van mondjuk 5 kategória, ahol 4-ben mi vagyunk a fejlettebbek, egyben pedig ők és ők csak ezt az egyet veszik figyelembe. A mi nézőpontunkból ezek olyan primitívek, hogy kiváltó okai valami másnak is, ami titeket annyira nem érint ellentétben a galaxis lényeivel és ők ezt azoknak köszönhetik, akik ezt tétlenül nézték, ami itt zajlik azzal, hogy ők csak megfigyelnek. Így elérkeztünk oda, hogy késő az észbekapásuk, mert az eseményeket ez már nem állítja meg. Hogy milyen eseményeket?

Ha elvárják tőlünk azt, hogy csak fejlett embereket engedjünk ki a világűrbe, akkor én is elvárhatom tőlük ugyanezt. Elég régóta csinálom ezt, ami eddig úgy nézett ki, hogy ők sem érzékelték a tudatszintemet és valamiféle furcsaságnak láttak, akit nem tudnak megölni, nem tudnak vele mit tenni, ám mivel jól elvoltam itthon ülve, nem jelentettem számukra különösebb problémát. Mivel a számláimat fizetnem kell, nagyon könnyű dolguk volt az energiáim ellopása (megjegyzem a Nyugattal kapcsolatos hozzáállásom is itt változott alapvetően meg, mert mind a mai napig egy cent sem érkezett onnan) vonatkozásában és ez a helyzet mindenkinek megfelelt... az én kivételemmel, de azt meg ki nem szarta le. Az volt a trükkjük, hogy bizonyos időszakonként bizonyos emberekkel hoztak össze, akik barátként viselkedtek, aztán mintha hirtelen megváltozott volna minden, ellenségessé váltak. Ezzel szemben egy átlagember, de még egy átlag mester sem tudja felvenni a harcot, tényleg olyan érzés, mintha mindenhatóak lennének. Ám ha tényleg azok lennének, nem lenne szükségük emberi szövetségesekre. A gondolkodó ember, akitől a vallás világéletében távol állt képes ezeknek ellenállni, ám ha az embereik megszerzik a politikai-gazdasági hatalmat, akkor egyben harcosoknak is kell lenniük, ami egy ellentmondás, mert kinn a harchoz a primitív jelzőt társítják, ami pont az ellentéte annak, amit a gondolkodó ember képvisel. Azaz nem tudja a gondolkodó ember bizonyítani a fejlettségét, mert el sem jut odáig, hogy szóljon egy olyan környezetben, ahol a vád egyben az ítélet is bizonyítás nélkül.

Az idővonalon a whois.com alapján mérve 2015 tavaszán lett beregisztrálva az elmenypark.net, ami úgy történt, hogy ahogy megtörtént a regisztráció, a nulláról hirtelen estére már ki is került az első verzió úgy, hogy leültem és mint egy gép, megírtam. Addig olyasmi, hogy ÉlményPark konkrétan sosem hangzott el, de találtam nyomait már 10 évvel azelőttről is, ennek oka az, hogy az idővonal csak nekünk folyamatos, egy meditáló ember számára nem annyira. Az előzménye az, hogy rádöbbentem arra, hogy én az idegenektől semmilyen megértésre és támogatásra nem számíthatok, márpedig ha visszatérek, akkor így nem használhatom a spirituális infrastruktúrájukat (vagyis azokat a csatornákat, amiket ti is használtok), azaz létre kell hoznom egy mindenkitől független platformot. Megjegyzem ilyesmire csak isten képes vagy egy isteni szinten lévő lény, aminek az én 42. dimenziószintem megfelel, pláne egy olyan környezetben, ahol a 7. dimenziót tekintik isteninek. Ha már nekikezdtem, akkor irtó precízen meg is csináltam és ez is meglepetés lehetett azoknak, akik ismerték az előéletemet, ám ők nem voltak ott, amikor az idegenek (emberek képében) szó szerint a képembe röhögtek és ez megadta a kellő motivációt ehhez. Mostanában történt, hogy igen magas dimenziókból megjelentek lények azon csodálkozva, hogy valaki ilyen pici aggyal hogyan lehetett képes erre és tájékoztattak arról, hogy most először látják reményét annak, hogy valaki ezt az anomáliát rendezni tudja. Miközben ezek itt lenn az égvilágon semmi jelét nem mutatják annak, hogy leállnának, sőt még rá is gyorsítottak, ám fönn a helyzet elképesztően gyorsan változik. De a bolygót mégsem föntről, hanem lentről szálltam meg abból az okból, hogy az emberiség tekintélyét emeljem, ugyanis nagyon nem mindegy, hogy magad oldod meg vagy vársz a megváltásra. Bár a tudatom az én tudatom, itt van egy láthatatlan verseny is a valóságok között (azok számára láthatatlan, akik az "egy valóság" hitében élnek), ahol gyakorlatilag önmagammal versenyzem egy csomó variációban, ahol minden variáció egy valóság. Cél az, melyik valóság oldja meg a problémát a leggyorsabban, a legszalonképesebben, a leg... és itt sorolhatnám még a paramétereket. Sajnos a gyorsaság a szalonképesség rovására megy, ám ezek egyáltalán nem lovagias ellenfelek, így a szalonképességre amúgy is kevés remény lenne.

Az még jelent némi bonyodalmat, hogyan oldom azt meg, hogy élő isten legyek egy demokrata világban. Viszont érdekes módon nagyobb esélyem van rá, mint azoknak, akik ennek a rendszernek a megteremtésén dolgoznak és már államelnökök, meg miniszterelnökök. Mivel ők állandóan hazudoznak, sok időre van szükségük, mire a dumát az emberek elfelejtik (persze erre mágikusan rá is segítenek, kedves polgárok) és az új dumát nyelik, amit az új helyzetek teremtenek, szóval lassan haladnak. Én azonban sosem mondtam mást, mint amit tenni fogok, ami rövidtávon nem túl előnyös, ám a sok új helyzet megszüli ennek az értékét. Elmondom, most hogy látom és ez a jelenlegi legjobb verzió. Azt tudni kell, hogy ha ajánlatot teszek, az minden esetben a legkedvezőbb ajánlat, de csak a jelenben okos embereknek, mert a többi irtózatosan felháborodik, aztán utólag lesznek okosak. De még akkor sem, mert nem képesek beismerni, hogy csakis rajtuk múlt a dolog, de ennek nagy előnye, hogy egyszer életükben végig kitartanak valami mellet, bár itt inkább a valaki ellen lesz a jó megfogalmazás. Szóval a jelenlegi legjobb verzió az, hogy igazodva a galaktikus viszonyokhoz lesz egy új pozíció, a Bolygó Ura, akiről tudni fogtok, de nem nagyon fogjátok látni. A mindennapi életetek mellett érezni sem nagyon fogjátok a jelenlétét. Amit érezni fogtok az általában csupa olyan dolog, amikkel eddig is egyetértettetek, csak elégtelen tempóban zajlottak vagy arra méltatlan emberekkel (ilyen például a folyók és tengerek megtisztítása és a globális kormányzás felé megtett lépések). A cél ennek a valóságnak alkalmassá tétele az isteni regzésszintre, ami politikailag eleve kiüti a biztosítékot a galaxisban, nem véletlenül nem állítottam le sem a fegyvergyártást, sem a katonai fejlesztéseket. Az, hogy én a Bolygó Uraként liberális demokráciát működtetek, ebben a rendben maga lesz a nyílt lázadás és akkor még nem beszéltem arról, hogy ezek itt olyan matriarchális társadalmakban élnek, ahol a férfiak jobban el vannak nyomva, mint azok a nők, akiket Észak-Koreában láttam. Meg is fognak minket támadni (tulajdonképp már meg is tették, csak a fű alatt), csak van ezzel egy apró probléma, mégpedig a vallásuk. Ami a Legfelsőbb Lény intézményére épül, aki a legmagasabb dimenziós lény... aki én vagyok és nem csak galaxis, hanem multiverzum szinten. Ám ez a szint messze van tőlük és sokára is ér ide, ők viszont az űrflottáikkal gyorsabban ideérnek és úgy gondolom ismét egy olyan helyzetben találja mindenki magát, ami még sosem volt a világ történetében.

Amikor úgy egy éve elkezdtek hisztizni az Élménypark miatt már tudtam, hogy győztem! Csak ennek valahogy meg is kell történnie onnan, hogy itt ülök egy óbudai panellakásban kisemberként. Hogy hogyan fog megtörténni? Senki sem tudja, még én sem. És itt is van a titka annak, hogy mi a legjobb gyógyszer a látókat fenyegető legnagyobb veszély, az Unalom ellen.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése