Hogyan oldottam meg a közöny problémáját

A közöny úgy alakul ki, hogy a megszálló ezt a viselkedési- és jellemmintát sugározza. Mivel a megszállóink hierarchikus berendezkedésű társadalmakban élnek, sokszor kap olyan lény olyan feladatokat, amik egyáltalán nem érdeklik őt és ez meg is jelenik ilyenkor a lánc viselkedésében.


A mi megszállóink láncstruktúrát alkalmaznak, ami hasonlít a soros kapcsoláshoz. Ebből nagy probléma is lehet, ha mondjuk ezt a megszállási láncot nagy munkával hozzák létre és rosszul. Te se szeretnéd kidobni a nagy munkával létrehozott dolgaidat a kukába, inkább toldozod-foltozod, aztán mindent megtennél, hogy a kritikusaidat elnémítsd. Pláne akkor, ha a kudarc egyenlő a parancsmegtagadással, ami nem kimondottan szerencsés dolog egy ilyen társadalomban.

Mindenek előtt lényeges leszögeznem, hogy amivel sűrűn találkoztam ezeknél, az a szaktudás hiánya. Ennek egyszerű okai vannak, elsőnek a racionális agyfélteke kérdését vetném fel. Náluk minden fordítva van, mint nálunk, ezért mondtam azt, hogy ők inkább a mi gyerekeinkre hasonlítanak, mi pedig az övéikre. Amikor itt a Földön egy gyerek megszületik, nyitva van az intuitív agyféltekéje, ezért vannak a gyerekeknek különleges képességeik és nagy spirituális erejük. Aztán ahogy nőnek, először a szüleiktől tanulják a világot, majd elkezdenek iskolába járni, ami úgy néz ki, hogy a súlypont áttolódik az intuícióról a rációra. Szépen be is záródnak agyukban azok a cellák, amiket nem használnak és a sok tanulás például ilyen hatással jár. Mire felnövünk, értelmes emberekké válunk, akik sokat tudnak és amikor a középiskola után főiskolára, egyetemre megyünk, akkor szakosodunk, vagyis az élet egy bizonyos területén az általános tudásnál sokkal mélyebb ismereteket szerzünk. Náluk ez fordítva van. A gyerekeik először gondolkodnak és tele vannak érdekkel. Aztán ahogy nőnek, megismerkednek a világgal, ami esetükben egy kollektív tudatú társadalomba való beilleszkedést jelent, ami tele van varázslattal. Megtanulnak a gondolataikkal kommunikálni és hűségesnek lenni a kollektívához és amikor eljutnak a felnőttkorba, a továbbiakat ez a hűség és ennek mélysége határozza meg. Számít még a kapcsolatrendszer és a szívességi viszonyok, aminek nagy súlya van, hiszen náluk nincs pénz, ami megkönnyítené a dolgokat. Csak szólok, hogy a sok ezós ezektől várja a megoldást a földi problémákra, ám ez a megoldás inkább hasonlít Észak-Koreára, mint arra a földi mennyre, amit ígérnek. Mert ígéretekben tök profik, mint ahogy a vádaskodásban és a panaszkodásban is, de az etikai jellemzőik nem követik ezeket és akkor már érthető, miért hasonlítom őket a cigányokhoz, mert ők gondolkodnak a Földön hasonlóképp. A különbség annyi, hogy a cigányok nem rendelkeznek régi időkről itt maradt csúcstechnológiával, ezek meg igen.

A közöny, amit a földi emberbe tápláltak nagyon is megfelel nekik, mert nyugodtabban tudják végezni a színfalak mögötti terveiket. Amikor visszaérkeztem, bevallom nagyon meglepett a hatékonyságuk, hogy 10 év alatt képesek voltak Magyarországon ilyen középkori viszonyokat teremteni. Persze ezt ők helyreállításnak látják, vagyis egy olyan állapothoz való visszatérést, amit a polgárosodott Nyugat megtört és eszükben sincs egy nyugati irányítású globális civilizáció a hátsó kertjükben. Amit Orbán Viktor csinál, az ennek a tervnek a megvalósítása és azért halmozza a vagyont a legkisebb etikai belső válság nélkül, mert ő már erre helyezkedik. Hogy így elbutult a közélet, az a kollektív megszállás tünete és ez csak rosszabb lesz, de ezt csak kevesen látják a jelenben és őrájuk se hallgat senki. Orbán egy olyan mágiát használ, ami idevetíti az idegenek világát azoknak az izreali erőknek a technikai támogatásával, akik részt vesznek ebben a megszállási láncban. Amúgy ez nem zsidó kérdés, hanem világnézeti és elsőként pont a zsidóknál tört ki egy belharc emiatt. Ám ők nem két oldalra szakadtak, hanem sokra, amiből mi csak az orthodoxokat és a pénzhatalmat megszerző világiakat látjuk, amit tetéz az a probléma, hogy a kazárzsidók csak vallásukban zsidók, ám a világiak úgy zsidók, hogy nem gyakorolják a hitet. Ők most vannak abban a problémában, amin a magyarok már túl vannak, hogy eredetileg a magyar egy minőséget jelentett és nem egy népet.

Először úgy gondoltam, hogy elétek teszek egy könnyen érthető spirituális világlátást, ám ebben a közegben ez már csak nagyon keveseknél működik. A fő probléma az, hogy itt mindenki sokkal bonyolultabb dologra gondol, mint amilyen valójában. Igen, nekem volt nagyon bonyolult ezt megalkotni, hogy neked egyszerű legyen. Ugye említettem a vádasokdást, panaszkodást, na ezzel az a probléma, hogy komolytalan azt feltételezni, hogy a világot úgy a legkönnyebb elképzelni, mintha egy holografikus videojáték lenne, amiben benne élsz és játszol. Mekkora baromság már, nem? Az komolyabb, hogy bemész egy templomba és hallgatod azt a sok baromságot, meg azt, hogy miket írt 2000 évvel ezelőtt egy fuvarozó egy halásznak? Már a kezdetektől a szolgaságra nevelnek. Azt, hogy istenfélő ember, a még magasabb dimenziókban először nem is értették, hogy istentől félni kell. A kereszten feszülő Jézus pedig inkább egy figyelmeztetés, hogy mi vár arra, aki szembe mer fordulni ezzel a rendszerrel. Eltelik vagy száz év és pont úgy válik az emléke a rendszer részévé, ahogy Che vált kommunistává Castro világában. Amúgy nem állítom azt, ami az amerikai liberális álláspont, hogy ez a világ gonosz, mert egyáltalán nem az. Vagy ha az, pont annyira, mint a liberális Amerika. Amikor valaki mondjuk Magyarországon ellenzéki (akik amúgy észre se vették, hogy olyanná váltak, mint a fidesz), akkor kötelező neki mindenben magáénak vallani a központi irányokat, ahogy a kormányoldalon. Felteszek egy kérdést. Ha valaki azt mondaná, hogy én nem akarok ide bevándorlókat, de baloldali vagyok és demokrata, milyen problémákkal nézne szembe? Pedig ezzel választást lehetne nyerni. Ám ahhoz, hogy valaki itt választást nyerjen, már nem elég a kampányolás, itt már a spirituális síkokon is meg kell szabadítania a népet ettől a megszállástól. Mert ez már a birkák népe, akik fontosabbnak tartják a kis világukat, mint a fejlett jövőt. A kis világuk is csak addig marad, amíg mindenbe bele nem pofázik a hatalom, ám még nem tart ott, ezért még a kis világok is léteznek.

Nyilvánvalóvá vált tehát, hogy millióból egy fogja venni a fáradságot, hogy leüljön a gép elé, félretegyen mindent és megértse, hogy a változást fönn kell kezdeni. Leüljön meditálni és átalakítsa a világát. Az én rendszerem azonban rugalmas forgatókönyvre épül, vagyis reagál a pályán lévők lépseire. Ez sokkal modernebb spirituális technológia, mint a statikus tervkövetés, ráadásul a gondolkodó ember a terepen sokkal jobb, mint a kollektív irányítású, ami eddig azért hasított, mert az idegen megszállás spirituális ereje ezt biztosította számára. Ám épp mostanában zajlanak azok a műveleteim, amik kidobnak innen minden idegent a spirituális síkokon és át is veszem a helyüket, azaz megszállom a bolygót. Az idegenek kidobásának elsődleges oka az, hogy vis maiort idézzek elő, ami mentesíti őket a kudarc következményeitől, a megszállással pedig az irányításom alá veszem az eseményeket. Aminek fő oka a közönyötök, ugyanis hiába készítettem el azt a verziót, ami már az utánanézés fáradságától is megkímél benneteket, túl kevesen vették ahhoz igénybe, hogy erre építeni lehessen. A fő probléma az, hogy a tudatszint váltásra fel kellene készíteni az energiarendszereteket, amihez ezek csak egy utat ismernek, mégpedig hazamész és otthon meditálsz évekig. A koronavírus karantén azonban felszínre hozta a hozzá nem értésüket (Venezuela után), mert ugye nincs eszük (illetve az van, csak nem logikai alapú) és így semminek a következményeiről nem készülnek hatástanulmányok. Mondjuk tessék mindenkinek meditálni, ám egyben legyen is ott a boltban a kaja és ne is legyen semmilyen feszültség. A felelősséggel is most találkoznak először, hisz az ő világukban ettől mentesülnek, ezért is nevezik isteninek a világiakat. Ám egy csomó ember halála az ő hibájukból ütközik az élet szentségével, ezért a felelősök biztosan nem ők lesznek és adja magát, hogy az legyen, aki időben felhívta ezekre a figyelmet.

Az ÉlményPark elindulásával a tudatszint váltással járó energiarendszer probléma megoldva. Hogy hogyan? Most kezdjem el magyarázni olyanoknak, akik a legkisebb energiabefektetésre sem hajlandók és mindent a megváltótól várnak? Tessék, itt a megváltás. Úgyse értenétek belőle egy szót sem, amit meg értenétek az lenne, amit érteni akartok, amit egy mondantban is el tudok mondani. Hogy jön ehhez ez a köcsög, aki ha én lennék, az mindjárt más lenne? Szerencsére tudom mondani, hogy mindenki számára már 2015 tavaszától meg volt a lehetőség, hogy ebbe bekapcsolódjon és csakis rajtatok múlt. Persze meg volt már a domain regisztrációm előtt is, de azt nem számítom bele, mert az az előtti időszak a rendkívüli embereké.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése