Hatalomszervezés

Minden marad így és a változások a megfelelő ütemben valósulnak meg. Különben forrongások lennének és sok helyen összeomlana a gazdaság.

Létezik egy általam kidolgozott rendszer, ami az egyes emberek szintjén állapítja meg mindenki értékét. Attól függ, mi a lekérdezés célja, úgy kapunk mindenki esetében egy számot. Létezik általános lekérdezés, ez a galaktikus sztenderdeket veszi alapul azok esetében, akik erre a szintre jogosultak. Valamint létezik specifikus lekérdezés, ha például egy adott feladatra keressük a megfelelő embereket. Így nem kell ismernem senkit, hogy a hatalomkiosztást megvalósítsam akár bolygószinten is.

Nem célom az, hogy feltétlen része legyek olyan köröknek, amikbe nem szocializálódtam. A megszálló pozíciójának átvétele után azonnal elindul az új elit program, ami sokkal több szempontot vesz figyelembe, mint a jelenlegi rendszer az emberi minőség tekintetében. Bizonyos értelemben a hátrányom, hogy egyedül voltam erre úgy vált előnnyé, hogy az informatikai gondokodással mindent megszerveztem és fel is telepítettem az emberiség tudathálójára.

Első körben a bolygószint fog frissülni és az eltérő civilizációk önszerveződésébe nem szól bele. Ám akik a különféle civilizációkban nincsenek a hatalomban, ám a bolygószintű mérések oda emelik, kiemelt védelmet kapnak, ugyanis vannak olyan civilizációk, ahol a hatalom féltékenyen tekint az ilyesmire. Fontos itt megjegyeznem, hogy ha ezt nem értik meg, a védelem akár ki is ütheti őket a pozíciójukból, érdemes tehát inkább tartózkodni ettől.

A hatalom először a változatlanul hagyott körök esetén belülről kerül módosításra a meghatározott szempontok szerint, ami akár változatlanul is hagyhatja a hatalmi struktúrát, ha az megfelel az új szempontoknak. A tisztességesen létrejött szerveződéseknek tehát nincs mitől tartaniuk, ám ahol nem a fejlett Föld elvei szerint zajlik az élet, ott először belső változások lesznek. Ha ezek a hatalmi strtuktúrák olyan mélyen ágyazódnak vagy tagjai sikerrel akadályozzák a változásokat, életbe lép a B-terv, ami azt jelenti, hogy személyesen foglalkozom az adott üggyel.

Fő irányelv, hogy amilyen a te világod másoknak, azt kapod fentről és ha változtatsz a világodon, fentről is hasonló feléd a változás.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése