Ezóceleb

Ismét felmerült a klasszikus dilemma, azaz olyan erős szándékokat érzek, hogy kezdje el szerepelni. Azaz miért nem tartok előadásokat és miért nincsenek videóim, amin ezekről beszélek. Amikor az angol nyelv esetében felmerült, hogy milyen szinten beszélem, az volt rá a válaszom, hogy annyira tudok angolul amennyire kell, de annyira nem, hogy beszippantson a média.

Én a két világ határán mozgok. Az egyik szerint az a menő, ha minél több ember ismer és sokan néznek sok like-kal. A másik szerint eszembe se jusson ilyesmi és maradjak csak a teljes ismeretlenségben. A két világ határán egyrészről az ismeretlenségben vagyok úgy is, ha blogolok Psi néven és ismert is vagyok Psi néven úgy, hogy aki nagyon akarja, megtudhatja a földi ember nevemet. Mindkettő azt mondja, hogy hülye vagyok, mert csak a másikat látja bennem. Ugyanez van, ha Oldalak között vagy Középen. Mindkettő ellenségnek lát, mert nem értesz vele mindenben egyet és ha a másik oldal felé néz, téged lát meg először. Itt csak azt tudod tenni, hogy bármelyikkel is kommunikálsz, a másikat játszod előtte. Eleinte ide-oda fognak dobálni, aztán előbb utóbb megtalálod azt a pontot, amit a középállásnak lehet nevezni. Ez a technika például a természetes határvonalak kijelölésére kiváló.

Emberek, ott az impersonal.elmenypark.net weboldal, ami elég olvasnivalót jelent bárki számára, aki ezt komolyan gondolja. De ott az elmenypark.com annak, aki szintén úgy gondolja, de annyira mégse gondolja. Azaz mindent elmondtam, amit elmondhattam és ha olvasod, a saját tempódban tudsz vele haladni. De hogy vlogot vezessek? Miért tenném? Aki vlogot vezet miért teszi? Na az engem nem nagyon érdekel. Csináltam amúgy egy youtube csatornát saját tartalmaknak, de azok egészen mások lesznek, mint amire mindenki számítana. Részletek később, majd ha lesz erre alkalmas kamerám, megfelelő szoftvereim és a szükséges szaktudásom a tőlem elvárható minőségi tartalomhoz.

Előadások. Amikor olyat látok, hogy cégvezetők ujjongó közönség előtt szerepelnek, mint az énekesek, mindig furcsán nézek (hogy milyen, amikor furcsán nézek, azt képzelje el mindenki maga), hogy ez egy cég, ami profitot termel és érdekes látni, hogy vannak rajongói. Ennek tükrében az ÉlményParkkal kapcsolatos poénomat is át kell gondolnom, mert Amerikában bármi lehetséges. A poén arról szólt, hogy elkerüljem, hogy bárki is vallást lásson az ÉlményParkban, hogy ha nagyon akarod imádd az én holovállalkozásomat az Ég felé. Itt az van, hogy ti megszoktátok, hogy itt mindenki dumál valamiről, ami az ő beetető dumája valami máshoz. Én viszont arról dumálok, amit meg is valósítottam és le is programoztam úgy, hogy még én sem tudom felülbírálni mondjuk szívmegszállás esetén. Nem azt mondom nektek, hogy elhozom nektek a kánaánt, pedig elhozom, csak előbb lesz egy kis ungabunga, mert azt a kánaánt nem mindenki érdemli. Mivel erre az ungabungára sokan sokféle váddal fognak reagálni, tök felesleges celebeskednem, mert nagyon sokan fognak engem utálni. Sok félelemalapú vád fog érni, ami a tudatlanságból gyökerezik, mert egy ilyen vádaskodó sem fog utána olvasni a dolgoknak, sem elképzelni a helyzetemet, mert erre azon a látószögön amúgy se lenne képes. Föntről megint elindult a hülyézés, ami akkor szokott megtörténni, ha igazat mondok és nem kezdek beetető ködösítésekbe.

Ha elkezdenék a tömegnépszerűségre hajtani, elvonnék egy csomó időt és kapacitást ennél sokkal fontosabb dolgoktól. Nem célom az ilyesmi és amúgy sem vagyok médiaképes, mert mindent alárendeltem ennek, amit csinálok és rámentek a fogaim. Már egy ideje tervben van, hogy megcsináltatom, de azt elfújta a koronavírus stop és ahogy nézem a következőt is elfújja. Szar ügy, de meg lehet szokni. Általában könnyebb lenne, ha valaki ezeket szervezné, ám az ilyen valakiket még azonnal megszállják, hogy közvetlen közelről támadhassanak, ezért is lényeges a fönti zónák általam történő megszállása, ami amúgy már megtörtént és én is veletek együtt nézem, ez hogyan alakul a 3D idővonalán. Ami az eddigi tapasztalataim szerint nem szokott szélvészgyorsan bekövetkezni és akkor is vissza-visszahullámzik, amire ki kell találnom a megoldást, hogy stabilizáljam. Sok melóm van, amiket nehéz még szakmabelieknek is elmondani, mert ezeket a szakmabeliek elintézik azzal, hogy ez a segítők dolga, szerintem viszont a segítők abszolút dilettánsok ebben, ezért nekem kell csinálni. A szakmabeli erre azt mondja, hogy "mi van, istent játszol?", amire én csak azt tudom mondani, hogy bárcsak játszanám.

Sóval ha véletlenül nem érnék rá, ott van minden a neten és mint tudjuk véletlenek nincsenek. Szóval nem tervezem, hogy képernyő elé állok, de van információm arról, hogy ilyesmi megtörtént egy kis skandináv kábelcsatornán valamelyik valóságban, ahol nem féltek kiírni a nevem alá azt, hogy "ateista vallási szekértő". De hogy ezt Magyarországon, vagy a világ bármely részén meg merné bárki csinálni, azt kétlem.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése