Egyenlőtlenség

Tégy az egyenlőtlenség ellen! Nem a rasszizmusra! Ilyen kampányok futnak. Ezekkel minden fejlett ember egyet is ért. Ám mi egyéni tudatban gondolkodunk. Akik érdekében ezek a kampányok mennek, azok viszont nem. Pláne ha idegen beavatkozás zajlik, ahol a demokrácia és az egyenlőség szavaknak nincs sok esélyük egy szigorú hierarchiában.

Sőt, ezek a fogalmak komoly veszélyt is jelentenek az idegenek fennálló rendjére. Meg minden fennálló rendre a "harmadik világban". Ezt nem érti meg a csak a jelenben gondolkodó, utólag azért imádkozó ember, amit a jelenben undorodva elutasít.

Pedig csak azt kellene megérteni, hogy te olyanok egyenlőségéért lépsz fel, amit azok elfogadnak, mert érdekükben áll, ám nekik ezeket eszük ágában sem lenne megadni. Te fellépsz a rasszizumssal szemben, ők nem! Te tüntetsz a ő jogaikért a sajátjaidnál, ők sosem tennének ilyet. Persze van kivétel, de ők már alkalmazkodtak és árulóknak is tekintik őket. Angyali nyelvezetben bukottakká váltak.

Röviden te az egyéni tudatok fejlett együttélésében gondolkodsz, ők a kollektív együttélés rendjében, ahol te csak szolga lehetsz, feltéve ha az életedért cserébe  behódolsz. De mivel ma még mi vagyunk a katonailag erősebbek, őzikeszemük van. Azok a Nyugat-Európában rendőrautót borogató, rajtunk röhögő magukat menekülteknek álcázó muszlimok is őzikeszemekkel érkeztek és ezt kellene megértened. Hogy a látószögedet érdemes tágítanod a rövidtávú gondolkodás felől a hosszabb távra. Bizonyítékok, esetpéldák csak erre vannak, amikről beszélek, azokra nem nagyon, amik az ellenoldal érvei. Mondom ezt úgy, hogy én is oda tartoznék, ha nem lenne ez a felismerésem. Mert hiába vagy te demokrata, ha a másik nem az és a szabadságban csak a fölötted történő uralom könnyű megszerzését látja.

Mondok még ilyeneket. Nem értem például, miért tölt fel valaki olyan videókat a pornóoldalakra, ahol fekete faszik dugnak fehér csajokat. Ki nézi ezeket? Kinek izgalmasak ezek és miért? Gondolkozz egy afrikai szemével. Amikor mondjuk egy európai luxusórareklámban gazdag és boldog feketéket látnak, te mire gondolnál a helyükben? Ostoba majmok!
Valakik erről döntöttek. Akinek pedig ez nem tetszik, azonnal fasisztának bélyegzik. Tudod mit? Akkor leszek fasiszta. Ti jártok vele rosszul! Aztán amikor csalódom a fasizmusban, visszaállítom a demokráciát. A fasizmus áldozatai között pedig azok is ott lesznek, akik erről az európaiak megkérdezése nélkül döntöttek és tolják a reklámokban ezt az ellenvéleményt elnyomó médiataktikát.

Aztán majd leszünk egyenlőek azokkal, akik (életben) maradnak. Ja csak szólok, hogy ezért az írásért a "szabad" Nyugaton azonnal bevinne engem a rendőrség. 80% eséllyel úgy, hogy rám törnék az ajtót. De azt sem látom be, mitől lenne fasizmus az, hogy inkább ne zsákmányoljátok ki őket és teremtsetek nekik otthon olyan körülményeket, hogy ne induljanak nagy tömegben ide? Ja, hogy az ottani hadurak és politikai gengszterek zsebrevágnák? Akkor ez a probléma túlnőtt rajtatok és bekerült az én kompetenciámba. Lefordítva innentől ez nem nemzeti belügy, hanem összeurópai probléma.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése