Drogpolitika

Tökre semmi értelme. Ha azok, akik drogoznak magasabb tudatszintre kerülnek, akkor a vetítésükben mindig benne lesz, hogy legyen drog.

Persze érthető, ha alacsonyabb látószögön lévők politikát fogalmaznak meg vele szemben, de jó, ha tudják, hogy egy olyan világképnek egy szelete az övék, ami ezt a véleményt megfogalmazza.

Ha itt tudatszint emelkedés következik be, de a jelenlévők elutasítják még ennek a tényét is, akkor a világ először alkalmazkodik a hitükhöz, aztán az a világ, ami ebből megmarad hirtelen emeli fel az embereket. Hirtelen felemelni legegyszerűbben a drog tud. A többi drog lenne erre a sok lépcsőfok, ám ha azok is be vannak tiltva, akkor hirtelen fog megjelenni az a Cucc, ami ezt a felemelést a gyakorlatban is megvalósítja.

De lehet, hogy ez utóbbihoz elég egy vírus, de ezt bizonyítanom kellene, hogy felkerüljön az elméletre a korona.

De ha arról beszélünk, hogy drogpolitika és ehhez építő-alkotó szellemet kellene társítanom, azt mondanám, hogy célturisztikai létesítmények repülővel könnyen megközelítve, kreatív megvalósítás és sámáni felügyelet. Dőlne be az országba a bevétel, mindehhez minimális kiadások járnak, csak jól kell megcsinálni.

De ha ránézek ezekre, akik kezében a megvalósítás, akkor olyan 200 évvel érzem magam későbbre az időben és 20 évvel vagyok korábban, mint egy holland.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése