Az idegen támadás

Lassan elérkezünk oda, hogy amikről lassan 10 éve beszélek, megjelenik másoktól is. Igyekszem részletesen kimeríteni ezt a témát úgy megírva, hogy aki most először találkozik ilyen információkkal is megértse.

Amikor mi idegen jelenlétről beszélünk, akkor először csak egy jelenlétet értünk ez alatt. Aztán kiderült, hogy több ilyen faj is létezik, de nem világos ezek kapcsolata egymással és az emberiséggel. Jöttek hírek arról, hogy bizonyos kormányok már kapcsolatban állnak idegen csoportokkal, de a közvélemény előtt még ma is bolondoknak számítanak azok az emberek, akik ezekről tényként beszélnek. Aztán jönnek és jönnek az új információk, amikben egy átlagember már nem nagyon igazodik ki.
Ott van még a másik dolog, mégpedig az, hogy az emberek a külvilágban élnek és csak azok az emberek hitelesek számukra, akik a külvilágban tartanak fenn idegen kapcsolatot. Vagyis senki sem vehető igazán komolyan, csak azok, akik a titkos űrprogramok résztvevői és személyesen találkoznak idegenekkel. Pedig ők ennek a játéknak csak a bábui, bár nem szeretném a jelentőségüket csökkenteni, ám a játék nem ezen a síkon zajlik. A fizikai sík tulajdonképp olyan, mint egy holografikus monitor, ahol láthatóvá válik a láthatatlan.
Nagyjából a következő a kép. Az idegen jelenlétet kutató tudomány azért nem fog rádiójeleket, mert abból indulnak ki, hogy az idegenek ugyanezt a technológiát használják. Ám az idegenek technológiája, akik már régóta jelen vannak a Holdon és figyelik a Földet nem elektromosság alapú, hanem kristálytechnológiát használnak. Ez olyan, mintha egy szigeten kutatnák a szigeten túli világot úgy, hogy állandóan fülelnek kívülről érkező hangok után kutatva, de nem hallják a rádióforgalmat. Az idegeneknek azért nincs szükségük rádiótelefonokra, mert ők belső kommunikációt használnak, amit meg tudnék magyarázni tudományosan is, hogy a holografikus szintre helyezik a tudatukat és így nagy távolságokban is képesek valósidejű kommunikációra. Valahogy így, ahogy ebben a videóban látható.
Azaz azok az emberek, akiket a többség ezós bolondoknak lát, könnyen lehet, hogy sokkal komolyabb szintű kapcsolatot és kommunikációt folytatnak idegenekkel, mint az amerikai kormány, ám nem beszélnek erről, ha meg akarják tartani a társadalomban elfoglalt szerepüket. De nem mindenki ilyen, vannak, akik weboldalakat készítenek. Ők pedig azzal a problémával néznek szembe, hogy a.) az olvasóik is eltérő tudatszinteken vannak b.) hiába mondanak igazat, ha csak egy valóság áll a rendelkezésükre c.) hiába történik meg akár abban az egy valóságban, ha közben nyílik egy másik, ami viszi tovább a jelenvonalat. Mondok egy példát. Ha ma kiírom, hogy itt a világvége és holnap bekövetkezik, akkor holnapután azok számára folytatódik az idővonal, akik számára nem következett be és ezek mind azt fogják hinni, hogy téves információt kaptak. Tehát ezós weboldalakat, pláne híroldalakat nem könnyű üzemeltetni, ezért a többség marad az angyalkás verziónál, ahol a napsütés és a madárcsicsergés témákkal nem tudnak mellélőni.
Ha jön a Föld ellen egy idegen támadás, minden a dimenziószintnél dől el. Mint a kártyában, hogy kinek vannak nagyobb lapjai és azokkal hogyan játszik. Vagyis lesznek olyan valóságok, ahol az idegen támadás célt ér és lesznek, amikben nem. Valamint lesznek olyanok, ahol a jelenlévők eltérnek a 3D lehetőségeitől és korrigálni tudna, de ez hétköznapi tudattal nem lesz könnyen érthető. Ha én visszajövök a tudatommal egy katasztrófát szenvedett jövőből a jelenbe azzal a céllal, hogy eltérítsem az eseményeket, akkor ha sikerrel járok, senki sem fog nekem hinni, hiszen onnantól, hogy sikerült, már az a jövő nem létezik ezen az idősíkon.
Azaz hiába érkezik a Föld ellen idegen támadás, lesznek, akik számára ez vagy teljesen észrevétlen lesz, mert a támadás még az előtt elakad, hogy megindulna. Valamint lesznek olyanok, akik megtapasztalják. Ezek között a valóságok között egy átlagember számára csak a halál után létezik az átjárás. Távol álljon tőlem, hogy a vallást ebbe belekeverjem, de azt nem tudom megakadályozni, hogy a vallás ne keveredjen ezekbe bele. Mert van bennük igazság annak ellenére, hogy minden vallás a tömegmanipulációról és nagyon is kézzelfogható emberi hatalmi törekvésekről szól, tényleg sokat számít, milyen ember vagy és milyen életet élsz.
Akarjátok a helyzetet bonyolítani az agyatokban olyan információk megértésének kísérletével, amik jóval meghaladják a mai tudomány szintjét? A mi világunk, ha körbenéztek és számotokra természetes, egy anomália következtében létezik. Azok idegenek, akik itt békésen megfigyelnek és csigalassúsággal tevékenykednek, ők nem tévesztendők össze azokkal, akik rájuk is megszálló erőként érkeznek. Bár a helyzet az, hogy jóval többen tartanak ide, mint azt mindenki gondolná és ennek elsőszámú oka én vagyok, aki egy olyan meditációba kezdtem 20 évvel ezelőtt, amire még nem volt példa a multiverzum történetében és aminek során eljutott a tudatom a 42. dimenzióig. Hogy érzékeltessem, az általatok istennek tekintett lény 7. dimenziós. Hogy ez lehetséges volt, annak okát az előéletem során többször elszenvedett súlyos fejsérüléseimnek tulajdonítom, ami akkor vált spirituális mutációvá, amikor elért engem az első spirituális beavatás. A fenti videón én vagyok látható jó 10 éve, amikor még nem tudtam semmit a minket körbevevő idegenekről, mert azoknál jóval magasabban volt a tudatom jóval magasabb dimenziós lény-környezetben. Ám épp visszatérek, mert a nagyon magasan zajló meditációmhoz szükségem van a nyugalomra, a 3D idővonalra és egy normális világra körülöttem. A nyugalmamra a földi érdekcsoportok, a 3D idővonalra az idegen érdekcsoportok, a normális világra pedig sokan, többet között a Földre támadni akaró flották jelentenek veszélyt, ezért felfüggesztettem a munkát és megkezdtem a visszatérést, ami mostanában ér a befejező szakaszába. Az idegen vallások középpontjában a Legfelsőbb Lény intézménye áll, aki valamelyik dimenzió képviseletében lehorgonyzott (megszállt) ember/lény személyében élő alakként vesz részt a jelenben. Vagyis ezek élő istenek, pont úgy, ahogy az anomália előtt a Földön is volt. Ám én erre az egészre nem problémaként, hanem lehetőségként tekintek és nem is ragaszkodnék a földi hatalomhoz, ám úgy néz ki, ezt nem tudom elkerülni, ugyanis mindenki érzékeli egy magasabb dimenzió jelenlétét, amire kábé úgy akar pontot tenni, ami krisztusra várna itt a Földön, ezért is akarják a Földet szétlőni. Ám ezzel már elkéstek. Időnként felbukkannak olyan emlékek, amikor a Földet védtem és csak az történhet lenn, ami megtörtént fönn. Sajnálom, hogy itt érzem ennek az írásnak az ideális befejezését, mert lenne még miről mesélnem.

Ja a bonyolítás. Az anomália úgy fejeződik ki, hogy itt mindenki földi embernek néz ki. A támadók is, akik könnyen lehet, hogy ti vagytok. Csak a fő események már lezajlottak (előző globális civilizáció, a Hold megjelenése, a mai globális civilizáció létrejötte, az indiánokat ért külső támadás, stb.) és amilyen támadást most várunk, na az csak egy csavar ezen az anomálián.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése