A vízöntő racionalitása

Tök jó ilyeneket olvasni az ezós könyvekben, de hogy néz ez ki a gyakorlatban? Képben vagyok a témában, ugyanis én is vízöntő vagyok. Van egy olyan terület a galaxisban, ahol amúgy tiltott a vízöntő idejében születés.

Más csillagjegyek jellemzői akár jelentősen is eltérhetnek, ezért számukra sokszor nem könnyű egy vízöntő megértése. De most térjünk ki egy kicsit arra, hogy mennyi lehet valós az asztrológiában. Mert ugye ép ésszel senki sem gondolhatja, hogy majd a csillagok állása fogja megmondani a tutit. Az ép ész nagy előnye a racionális gondolkodás és az okosság, hátránya pedig az, hogy csak a rendelkezésére álló információkból főzhet. Ami amúgy arra is képessé teszi, hogy információmorzsákból összeállítson egy olyan képet, amit elméletnek nevezünk annak bizonyításáig.

A helyzet az, hogy rossz a megközelítés. A csillagok és bolygók állása alapvetően nem mond senkinek semmit, hanem tükröznek és mint egy műszerfal, úgy közvetítik az információt és ezekhez az információkhoz lehet az egyes embereket kapcsolni. Megjegyzem nem vagyok asztrológus és alapvetően semmit sem tudok erről, ám tudok valamit erről, amit talán az asztrológusok sem. Ehhez a tudáshoz nem kellett más, mint 20 évig egyhelyben ülni. Ha az ember ennyi ideig ül egyhelyben és tulajdonképp nem történik semmi, akkor is történnek érdekes dolgok, csak olyan apró részletek formájában, amit nagyobb tempó mellett nem lehet észre venni.

Azért mondom, hogy a spirituális fejlődéshez nem kell mester, vagy más ember, mert a beavatások föntről energia formában érkeznek és csak azok képesek ezeket fogadni, akik erre felkészülnek. Erre felkészülni úgy lehet, hogy az ember magányba, nyugalomba vonul és lelassítja a tempóját. Mentesíti magát az ügyektől és csak a belső világára koncentrál, ugyanis csak itt lehet hozzáférni a spirituális valósághoz. Azért terjedt el az a tévhit, hogy ehhez mester kell, mert a racionális ember szakterületekben gondolkodik, amiknél mindig vannak tanárok, akik átadják a tudást a tanulóknak. Ám itt a tudással már rendelkezel, csak elő kellene hívnod. Ehhez pedig szükséges az önmagadba vetett hit és a cél iránti elkötelezettség, ugyanis itt a dolgok nem azonnal történnek és a sikerek sem azonnal jönnek. Akikben ezek nincsenek meg, nekik van szükségük a mesterre. A mester képességeiben és személyiségében alkalmas embert jelent. Az elsőt könnyű megszerezni, ha ezeket mások is képesek biztosítani, ezt hívjuk mások általi beavatásnak. A második már keményebb dió, pláne egy olyan világban, ahol a felhígult mezőnyben a beavatásokat kapók kiszorították az ezeket alanyi jogon szerzőket. De hogy történhetett ez meg?

Úgy, hogy aki meditál, az nem képes önmagáról gondoskodni, ezért sérülékeny azokkal szemben, akiknek ki van szolgáltatva. A keleti társadalmakban ezek nagy tiszteletű emberek, ám ők nem is szólnak bele az anyagi világ hatalmi viszonyaiba. A nyugati társadalmakban azonban bolondoknak tartják azokat, akik felhagynak a PPP hajszolásával (Pénz, Pina/Pénisz, Pozíció) és türelem sincs sok az irányukban egy felgyorsult világban. Egy képességeiben és személyiségében alkalmas mester nem él vissza ezzel a helyzettel, azonban a szabadság által biztosított csábítás olyan erős, hogy csak kevesen maradnak ezen az úton. A többség rááll arra, hogy felkutat olyan embereket, akik ezeket az égből érkező energiákat fogadják és ellopják tőlük. Mit gondoltok, mégis honnan vannak ezek a beavatások? Honnan érkeznek az új beavatások és ki fogadja őket? Amikor az ÉlményParkot elindítottam, gyakorlatilag ezt a rendszert szüntettem meg, amit olyan spirituális maffiának nevezek, amik olyan földi-földönkívüli szövetségeket takarnak, melyek célja ezeknek az energiáknak a megszerzése. A magyarokat szó szerint lerabolják mások, akik a szemetüket is ránk öntik, ezért tartunk ott ahol és Orbán Viktor dolga ennek a rendszernek a biztosítása, ezért tűrnek el neki ennyi mindent. Amikor olyat látok a neten, hogy géniusznak tartják, csak sajnálni tudom ezeket az embereket, milyen mélyre süllyedtek vagy milyen keveset látnak és értenek ebből. Ezért is céljuk az emberek elbutítása és kollektív irányítás alá vonása, mert ez (másoknak) bombaüzlet. Orbán nem más, mint egy piros-fehér-zöldben tündöklő, magyarkodó kommunikációt folytató helytartó, a sleppje pedig mind spirituális bűnöző. Az ÉlményPark véget vet ennek, csak a hogyan a nagy kérdés, mert akik a fejük fölött vannak, képesek bosszúból bármire. Olyan mélyen betonozták be magukat a magyar társadalomba, hogy ez nem megy gyorsan, vagy ha gyorsan kell, akkor fájdalmas lesz.

A helyzet az, hogy a vízöntőt nem érdeklik azok, amik más csillagjegyek szülöttei számára maga a cél. A magam esetében azt tudom mondani, hogy előre látom a tárgyalások értelmetlenségét olyan figurákkal, akik nem csak a saját szavaikra szarnak, de még az aláírt megállapodásaikra is. Ha ott lebeg előttem egy cél, én ezekben az emberekben a felesleges akadályokat látom és biztosan nem fogok leállni velük pöcsölni. Amikor például itt kísérletet teszek arra, hogy embereket készítsek fel, azt azért teszem, mert el akarom kerülni a vérontást és amikor ezek akadályokat képeznek ez elé, a saját végzetükért dolgoznak. Az ÉlményPark amúgy nem igényel egy embert sem, mert bár a legjobbra számítottam, felkészültem a legrosszabbra és ez a közöny az egyike ezeknek. A most sokat szidott liberalizmust azok tették tönkre, akik nem értenek belőle semmit, csak kihasználták a maguk javára az előnyeit. Fel sem foghatom, hogy ép ésszel ki akarna olyan diktatúrát, ahol seggnyaló gátlástalan köcsögök lopják a közpénzt és tartják oda a seggüket náluknál sokkal többre hivatott embereknek és azon élvezkednek, hogy mennyire menők. De a szabadságra is meg kell érni, mert ha nem tudod, hogy miért fogd vissza magad, akkor meg fogod tapasztalni... egy olyan alsóbb világban, ahol ez lesz a tanulnivalód. Mert milyen világ az, ahol a Hableány elsüllyedése után a legnagyobb szakmai elismerést kapták azok a búvárok, akik a mentésben részt vettek, beleértve azokat is, akik csak kávét főztek? Apám egész életében tanult, míg elérte a legmagasabb tudományos fokozatot, egész életében dolgozott, hogy a végén tábornok lehessen, erre beállított hozzá egy szélhámos, aki haveri alapon kapott egy ha jól emlékszem katasztrófavédelmi címet... tábornoki egyenruhában.

Ezt a felelősséget nem ismerő beavatkozó idegenek nagyon elb*ták és egészen addig nem is értették, miről beszélek, amíg rá nem világítottam arra, hogy az emberiket elkapom és még őket is megbombázom a bolygóikon. Amikor röhögve kérdezték, hogy "ugyan hogyan", hisz az űrtechnikánk a vitorláshajók szintjén van, azt válaszoltam, hogy a mélytranszból visszafelé sok olyan fajjal találkoztam, akik isteni szintűnek ismertek engem el és ahogy ideérnek, csak kiadom nekik a parancsot. Emlékszem, amikor Orbán pár éve azt mondta, hogy Magyarországon a helyzet már visszafordíthatatlan (azaz az ő kezében van és lesz is a hatalom) és erre csak annyit mondtam, hogy remélem előre pezsgőt is bontottak rá, mert arra is van egy külön programom.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése