A Csavar

Sokan azért hitetlenkednek, mert nem hiszik el, hogy győztem. Akkor figyeljetek, mert megdöbbentő információk jönnek.

Először is, nem áll olyan gépezet mögöttem, amit hisztek. Eddig senki sem gondolkodott Hatalomban az alászállások során és senki nem gondolkodott a saját bőrének megmentésében soha, sehol az Univerzum történetében ilyen esetekben. Vagyis ezt a gépezetet nekem kellett kiépíteni és akkor csináltam jól, ha ebből semmit nem vesztek észre.

A másik, hogy még vannak meditációim, azaz rá sem érek a földi hatalomra. Meg lehet azonban csinálni. Az első dolog, amire ilyenkor egy vízöntő gondol egy rakás a seggét átmenteni akaró köcsög, akik semmiért sem akarnak felelősséget vállalni, ám azonnal elkezdenek a Hatalomhoz dörgölőzni. Hogy úgy mondjam, valaki nagy blöffbe kezdett, hogy ne legyen más választásom, mint az ő elfogadása, különben dühében tönkreteszi a világot. Ha az ember úgy dönt, hogy alászállás közben megelőző megszállásokba kezd, időnként emelkednie is kell. Ezt egy hegymászó is visszaigazolja, hogy fölfelé könnyebb menni, mint lefelé. Ez megint csak egy csomó idő, ami közben inkább ne vállaljon az ember munkát. Közben már azon gondolkodni, hogyan építsek ki úgy földi hatalmat, hogy megmaradjon a meditációs környezet. Csakis másokkal. Ám minden itt dől el, azaz nagyon meg kell nézni, kinek adsz és milyen hatalmat. Engem pont ezzel vádol a Szakma, hogy ezt felelőtlenül intézem. Ó, az igazság ettől nem is lehetne távolabb! Ám így ez a legjobb reklám, ha szépen megvárom, amíg erre a Piac is rájön. Volt, hogy a teljes folyamat 95%-a csak a személyzeti munkával telt. Lefordítva a megfelelő emberek kiválasztásával. Akik még ma sem tudják, hogy ki lettek választva. Senki sem tud semmit.

Én azt tudom, hogy az a halmaz között, amit itt az előbb felvázoltam és az a halmaz között, ami a seggüket átmentő seggfejek köreit jelenti, csoda lenne az átfedés. Vagyis az arcomba nyomulnának azok, akiket el akarok kerülni és el is fogom őket kerülni.

Ehhez csak az kellett, hogy a győzelem után elhíreszteljem a vereségemet. Na ez után aki vissza tud fordulni, abban van tehetség. De az tisztán kiderül(t), kiben működnek az elvek és kiben kerekedik felül a pragmatikus szellem. Gondolom azzal azért ti is egyetértetek, ha létezne egy bolygót védő spirituális hadsereg, az ne legyen tele ilyen lyukakkal. Én sem sem seggnyalókkal veszem magam körbe, hanem a szakmák legjobbjaival. Aminek az is egy ismérve, ha csak elbukni látszik egy harc, annak a harcnak még nincs vége. Aki nem a helyén marad, az idő előtt adja fel a harcot. Kivéve ha nincs egy jó szövege és állja is a próbáját.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése