Vizsgálat

Voltál már úgy, hogy bejöttek tiszta, világos gondolatok egy témáról, és mire odakerültél, hogy le tudnád őket írni, azon kapod magad, hogy elfelejtetted, nem jut eszedbe a megfelelő szó, nem emlékszel, milyen kifejezést használt az agyad stb.?


Folyamatosan megfigyelem ezt magamon, és mondhatom, igen bosszantó. Vagy pl. olyan, hogy egy írás kapcsán megfogalmazódnak észrevételek, kérdések, és a hozzászólást elkezdve totál elillannak, és sehogy sem tudod őket visszahozni...

Nah, ez a dolog vált nekem nagyon gyanússá, mert mióta a holoinstall-okat és mandalákat nézegetem, szinte "percek alatt" megszűnt a blokkolás.

Régen könnyen rámondtam én is, hogy "biztos hülyülök", de mivel a valaha pengeéles logikám mostanság már csak nyomokban (mondhatni homeopátiásan) volt felfedezhető, plusz minden ún. éles helyzetben (amikor szükség lett volna rá) mintha egy szürke köd ereszkedett volna az agyamra, szinte kómába estem.
Azt, hogy újra működik minden szituban, semmi máshoz nem tudom kapcsolni, csak ezekhez az ábrákhoz. Számomra ez egy hiteles visszaigazolás (a sok-sok előnyét most nem említve), hogy a rendszer, amit Psi felállított, abszolút működik. 

Ez is a vizsgálat része.
Mindent, aminek köze lehet ehhez az (nekem) új 'Élménypark-halmaz'-hoz, alaposan ki kell elemezni, többféle szempont szerint keresni kapcsolódási pontokat, és vizsgálni a hitelességet.
Mert úgy gondolom, csak egy "beszűkült agyú" valaki állíthatja erről, hogy ez egy őrült vagy elmebeteg kitalációi, bár sztem nagyjából ez szokott történni minden esetben, amikor az illető pusztán 1 cikket olvas el, és hisz az első benyomásának.

Először nekem is pont ez ugrott be, csak nálam még melléjött az is, hogy vagy egy totál nagyképű bolond, vagy tényleg az van, amit leír.

Ha meghagyod Magadnak a lehetőséget, hogy megvizsgáld, akkor van esélyed megérteni, és ahogy egyre haladsz az oldalak használatában, úgy nyílik, bomlik ki egyre mélyebben az a sztem le sem írható, eszméletlen, szinte végtelenül táguló tartalom, olyan összefüggés-rendszereket sejtetve, melyeket már valóban nem lehet szavakkal megfogalmazni.
De nem is kell, az agyad - ha működik - képes felfogni, még ha a nappali tudatodig nem is ér el (ez most így nem tudományos, de legalább közérthető). 

Folyt.köv.

 
                                                                                                                                         

4 megjegyzés:

 1. Ezekkel a hirtelen eltűnt információkkal és is rendszeresen találkoztam. Ugyanis föntről könnyű kiütni ezeket a fejből, ha sikerült téged azonosítaniuk. Az én technikám erre az volt, hogy nem estem kétségbe, hanem nyugodt maradtam és vártam. Az esetek 70%-ában aztán ezek az információk visszaugrottak. Így működik amúgy az ötletlopás is, hogy az információ hozzád jön, aztán meglátod, hogy amerikai világcég lett belőle. Ezek a tapasztalatok aztán megjelennek ezekben a holoinstall és mandala képekben, amik nem célirányosan erre készülnek, ám mivel az információk biztosítása szükséges dolog a többihez, biztosan tartalmazzák. A tőlem független tesztelések kiemelkedően értékessé tesznek téged, hisz olyan megfigyeléseket tehetsz, amikre én nem is jönnék rá.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, ez lett gyanús nekem is. És igen, folyamatosan, sok ideje dolgoztam azon, hogy nyugodt tudjak maradni ilyen esetekben, és folyton próbáltam analizálni, hogy mi lehet a háttérben. Szeretnék erről is majd írni. Amit Te létrehoztál, az sztem sokkal több, mint amit az egyes ábrákba programoztál. Főleg, ha komplexen kezdi valaki használni, nem pusztán 1-2-t kiragadva. Sok ideje foglalkozom önmagam megfigyelésével, így azt is elég pontosan nyomon tudom követni, mikor történik változás, és akkor alapos vizsgálatnak vetem alá, hogy megtaláljam, mihez kapcsolható..

   Törlés
 2. Már egy ideje azon gondolkodom,hogy az agyi kapacitásommal vagy a memóriámmal vannak komoly gondok. Mintha az idő mindent elmosna. Feledèsbe merülnek fontos gondolatok,felismerèsek,megfejtett pèldák. Sokszor abban a pillanatban sajnálom mert tudom,hogy eltűnik aztán kapálózom èrtük a feszültsèg miatt mègkevesebb esèllyel. Nem tudom melyik irányból közelítsem meg ès,hogyan korrigáljam.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia, pontosan értem, mire gondolsz, és csak javasolni tudom, próbáld ki az ábrákat. A tapasztalataim szerint érdemes végigmenni majd mindegyiken, egyenként legalább 15-20 percet rászánva. Aztán meg jöhet az ismétlés :) Nálam még elkezdett működni az is, hogy leírom vagy rámondom telefonos rögzítőre lehetőleg abban a pillanatban, amikor beugrik, és aztán egy mappában rögzítem a gépemen, amikor van rá időm. A feszültség, amit érzel közben, ohh, én pont ugyanígy éreztem... írok majd erről is, addig is örülnék, ha megosztanád, amit a keletkezett feszültséggel kapcsolatban érzel, hogy mi miatt lehet, mikor jön a gondolat, hogy el fog tűnni, mi gerjesztheti ezt?

   Törlés

Az általam ajánlott út

Adott két irány. Az első egy egyéni úton járók számára lefektetett, a meditációt segítő spirituális keretrendszer, melynek elkészítését fela...