Válasz pár üzenetre

Nem lógok állandóan a Twitteren, elsősorban hírközlésre használom. Most is feltettem egy ilyen hírt és láttam, hogy üzenet érkezett. Érthető okokból nem fogadtam el a beszélgetést, de itt szívesen válaszolok tételesen minden egyes üzenetre.
Áll le Te büdös köcsög, mert geci sokan vagyunk Rátok kihegyezve! Ennyi volt itt a VÉGE! Tudom, hol laksz a dohánybolt előtt basszuk szét a protkódat Te BUZI!!! Anyád hátán baszlak meg Te ELMEBETEG! Vagy Rád rúgjuk az ajtót oszt olyan mélytranszba baszlak Te GECI, hogy az Öreggel fogsz meg Zefével megbaszódni ÖRÖKRE! Most idnultunk el elkapni téged TE retek tolvaj buzi abberált cigány rendőr geci

Ez a geci sok hol volt akkor, amikor arra vártam, hogy megjelenjenek azok, akikkel meg tudom beszélni, hogy mi legyen? Vagyis azokról beszélek, akik az energiáim ellopásában több fantáziát láttak, mint a világ helyreállításában. Akitől az üzenet érkezett, azok ezeknek a kiszolgálói és ahogy nézem az életüket kockáztatják olyan dolgokért, amiket nem is értenek.

Most basztatok ki magatokkal! Mit képzeltek bukott gecik??? Hmm???

Képzeljetek el egy olyan vezetőt, akit inkább egy felelősségérzet nélküli elkényeztetett gyereknek neveznék, de amúgy nem rossz lény. Mivel nincs kellő felkészültsége, ki van szolgáltatva azoknak, akik információiból tájékozódik. Mivel nem erőssége a személyzeti munka, elég sok gazember is került a csapatába. A vezető nem lát bele az emberei egyéni érdekeibe és azt hiszi, hogy az emberei őt tisztességesen tájékoztatják. Ezek alapján kiadja a parancsot, amire érkeznek is olyan lények, akiket ti angyaloknak hisztek. Ideérve látják, hogy a helyzet teljesen más és ez két csapatra osztja őket. Az egyik azt mondja, hogy mindegy mit látnak itt, a parancs az parancs és végre kell hajtani. A másik pedig azt, hogy ismert, mi a lény szándéka és inkább arra kell törekedni. Mivel a rendszerük olyan, hogy kritika nélkül kell elfogadni a főnök utasításait, akik nem így tesznek, ők válnak bukottá.

Anyádnak ültess a tudatallatijába egy faszt oszt szopasd le magadat vele

Ha harcra kerül a sor, szoktam olyat csinálni, hogy az ellenséges női harcosoknak faszt ültetek a tudatalattijukba, de anyámmal ilyet nem teszek. Már elmúlt 80 éves. 

Büdös buzi

Van, hogy olyan meditációim vannak, amik során nem szerencsés, ha víz éri a testemet, mert megszakíthatja az energiaáramlást. Ezért időnként elismerem, hogy büdös vagyok, de hogy buzi lennék, azt annak ellenére kétlem, hogy eddig életem során a nők finoman szólva sem nyűgöztek le, csak esztétikai értelemben.

A Nibirun foglak agyon verni Te retek

Közben meg majd elunom az életem, mire a pofámhoz ér a meglendített kezed. Én biztos találnék jobb helyet rá. Amúgy az is érdekelne, hogy szemtől szemben is ilyen bátor lennél-e. Szakmai értelemben megteheted, de az akkor már nem én leszek, te viszont egy alsóbb világba zuhantál. Tudom, hogy neked évmilliók az semmi, ám ez már egy új iskola, ami odafigyel az oktatás minőségére és nem enged ki senkit sikeres vizsgák nélkül.

Undorító kollaborán betegelméjű fasszopó!

A kollaboránst nem igazán értem, hacsak nem az van, hogy nektek sem voltam hajlandó behódolni. Az undorító egy szubjektív kategória, a betegelméjűre rácáfol az ÉlményPark, a fasszopóval nagyon mellélőttél.

Ez most komoly zsóti isti dodóka! A kurva anyádat te geci

Igen komoly. Nem is vettétek komolyan, erre most beindul a pánik. Azt tudtam, hogy rosszul viselitek az ilyesmit és most láthatja mindenki. Amúgy pont erre szoktam mondani, hogy "jobb a pinák, mint a pánik". Amúgy az anyám ilyen szintű megsértésének még lesznek következményei, ugyanis a rangom már ismert a köreitekben és leszarom, hogy elfogadjátok-e vagy sem. Ti mind behódolt köcsögök vagytok nulla saját teljesítménnyel a hátatok mögött és azért ekkora a pofátok, mert azt hiszitek, megvédenek titeket. Ha betegelméjű lennék, kiélhetném az összes beteg vágyamat rajtatok, ám ennek hiányában marad az Égi Bíróság, ahol nálatok szokatlan módon a vádlottat is meghallgatják és ha igaza van, szempontjait figyelembe is veszik.

Kibaszottul MOST VAN VÉGE

Ebben egyetértek.

Beszoptad te retek

Aki ismeri a munkásságomat, jól tudja, hogy ha nincs megfelelő szakember egy problémára, akkor azt én csinálom meg. Mivel ellenfeleim távol állnak a méltó és etikus jelzőktől, sokszor ér kellemetlenség, amihez már hozzászoktam. Hát te?

AZ elkapott...már, ha tudod, ki az aki itt MINDENT meg teremtett

Teremteni kellő teremtőerővel egy hülye is tud. Egy összefrekventált anomáliát úgy megoldani, hogy a keletkezett értékeit megmentsük, na ahhoz már annál több kell. A Teremtővel kapcsolatos félreértés komoly probléma, aminek megértéshez írtam is egy kisnovellát. Ti azt hiszitek a Teremtő maga a Hatalom, pedig önmagában akár a semmilyen befolyást az eseményekre is jelenheti. A teremtődnek nélkülem nincs is befolyása az eseményekre és attól függetlenül helyreállítom a világát, hogy nem értünk mindenben egyet.

Gondolom fogalmad sincs

Napi kapcsolatban vagyok vele. Hát te?

Te tiszteletlen fasz

Nálam a tiszteletet kiérdemlik és nem kikövetelik maguknak

El kaptunk az öreggel együtt!!!

Na az Öreg most örül először, hogy egy csapatban focizunk. És ezt neked köszönheti.

Gyerekekel teszitek mindezt

De ha azt mondom, hogy felelőtlen cigánygyerekekkel, akik mindenféle szülői kontroll nélkül garázdálkodtak eddig, mindjárt megváltozik a közhangulat. Két megjegyzés még a végére. Az egyik az, hogy a gyerekekre másfajta protokoll él, mint a hozzád hasonló faszfejekre, azaz figyelembe van véve az a tény, hogy ők gyerekek. A másik az, hogy ha elolvasod a Berlint ostromló szovjet katonák visszaemlékezéseit, ők elmondták, hogy gyerekekkel szemben sokkal nehezebb volt a harc. Itt is sokkal nehezebb és úgy hívják a megoldást, hogy Kristálygyerek Óvoda attól függetlenül, hogy nem csak kristálygyerekek számára készült. Mivel ismerlek benneteket, számomra már nem annyira érdekes módon tele vagytok pedofilokkal, míg itt a pedofíliát gyerekekkel (és a világgal) szembeni egyik legnagyobb bűnnek tekintjük és akkor is büntetjük, ha kiderül, hogy aki elkövette, az közülünk való (volt). Lassan eljön az ideje, amikor végletekig tele lesz a faszom az ilyen fenyegető vádaskodókkal, akik vádjai inkább a Tükörbe illenek.


Annyit tennék hozzá a végére, hogy az ilyen reakciókból látni az ÉlményPark erejét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése