Nők és pasik

Van előnye és hátránya is, ha az ember érzékeli a felé áramló gondolati- és véleménymintákat. Ha blogot vezet, akkor ennek az az előnye, hogy ha sokan gondolnak valamire, abból külön írás is kijöhet, amiben részletesen ki lehet fejteni a témát. Az előző írásban elejtettem egy gondolatot, hogy a nőkkel való kapcsolat minden esetben egy kollektív kapcsolódást jelent. Igyekszem ezt kifejteni, de a téma olyan tág, hogy nem biztos, hogy elsőre sikerül, még nekem sem.

Biztos volt már a félrelépő férfiaknak olyan érzése, hogy a feleségük-barátnőjük azonnal megérezte ezt. Szándékosan nem mondtam, hogy megtudta, de ez a nőknél ugyanazt jelenti. A nők ugyanis elsősorban kollektív tudatú emberek, azaz az intuíciót tekintik elsődlegesnek és itt jegyezném meg, hogy a döntéseik viszont racionálisak ellentétben a férfiakkal, akik elsősorban racionális emberek, a döntéseiket mégis intuitív alapon hozzák. Ennek az az oka, hogy belénk van kódolva a felemelkedés, ami az agyféltekék egyidejű használatát jelentik.

A tudatos kollektív kapcsolódás felé vezető utat más szóval ezotériának is nevezik. Értelemszerűen akkor ez a nőknél az egyéni tudat erősödésével jár, vagyis leszögezhető, hogy az értelmes nők előrébb tartanak ezen az úton. Ám nem csak ez határozza meg, ki hol tart, hanem a tisztasága is. Van ennek még egy kollektív zónája is, ahol egy nemzet vagy rassz szintjén zajlik. Még régebben, amikor arról írtam, hogy a pornóoldalakra feltöltött olyan videókat, amin fekete férfiak dugnak fehér csajokat spirituális katonai bűncselekménynek minősítem és eszerint is járok el, azt nem rasszizmusból mondtam, hanem valami más oka van. Ha megnézitek, hogy milyenek voltak a pornófilmek 30 éve, milyenek voltak 20 éve, milyenek voltak 10 éve és milyenek most, döbbenetes különbséget láttok. Én például amikor felmegyek egy ilyen weboldalra, már oldalakat lapozgatok, mire találok egyet, amit érdemes megnézni. A szex ugyanis közvetlen energiatöltést jelent és nagyon meg kell nézni, az ember kivel teszi. Nem véletlen módosítottam a Tízparancsolat egyik pontját (amúgy egy holografikus konzol  segítségével) arra, hogy "paráználkodhatsz, ha önmagadhoz méred a minőséget". Most szólok, hogy aki összevissza dug mindenkivel, azt nagyon nehéz lesz felemelni, mert az energiarendszerét olyan szinten vágta gallyra, hogy külön feladat volt ennek a helyzetnek a rendezése.

Nem beszélve arról, hogy mások, akik ebben jobban képben vannak, hogyan intéznek civilizációs támadásokat a másikkal szemben. Ha a feketék energiái bejutnak, a gyakorlatban onnantól nagyon nehéz nekik ellenállni. Képesek akár a rendőrség működésére is hatást gyakorolni, hogy őket védjék és ne a helyieket. Amikor divat lett a dubajozás, annak az volt a hátterében, hogy ha az arabok olyan nőket dugnak, akik celebek, tehát egy ország vagy földrész felnéz rájuk, akkor ők ezzel az egy művelettel komoly spirituális befolyást szereznek az adott ország/földrész életében. Persze ez egy kétélű fegyver, de ha szakemberek használják laikusok ellen, az pont úgy fog kinézni, ahogy a tükörben, ahol az arab népléleknek a '80-as évek szovjet haditechnikája sokkal jobban bejön, mint az amerikai csúcstechnológia. Megspékelve azzal, hogy a nyugati titkos társaságok a szabadkőműves mágián építkeznek, ami nem más, mint keresztény ruhába csomagolt iszlám mágia. Ugyanis amikor Európában kiirtották az európai mágiát, akkor a Szentföldre érkező lovagok ott láttak először ilyesmit, amit át is vettek. De az arabok is európai fegyverekkel harcolnak, azaz a tükör tökéletesen működik.

Amikor valaki elkezd ezzel komolyan foglalkozni, az első lépés önmaga letisztítása. Ez azt jelenti, hogy évekre van szükség szexmentes környezetben. A kollektív zóna sajátosságai miatt az én energiarendszerem folyamatos fertőzéseken esik át úgy, hogy lassan 20 éve nem szexeltem, hiszen közel 20 éve meditálok. De már elkészültek azok a katonai megoldások, amikkel teljes hálózatokat vagyok képes megtisztítani, ám ezek bevetése a kellő hatástanulmányok hiányában kiszámíthatatlan. Ha be kell vetnem ezeket úgy, hogy előtte nem volt lehetőségem a tesztelésre, az olyan más területekre is kihathat, amiknek látszólag semmi közük ehhez. Biztos eljön egyszer az ideje ennek is, mondjuk végszükség esetén és ha ez bekövetkezik, akkor abban lehet bízni, hogy az ÉlményParkot stabil és jól működő rendszer formájában készítettem el, hogy kellő kontrollt képes az események felett.

A másik gondolatom az volt, hogy a nőket előszeretettel használják az energiáim megcsapolására. Ehhez azért tudni kell azt, hogy én ebbe teljesen kezdőként fogtam bele és az első dolgom az volt, hogy bizonyítékokat gyűjtsek a spirituális világ létezésére. Az ilyen bizonyítékok leginkább az ezzel foglalkozó csoportokban találhatók, ahol az ember a saját szemével látja, mi történik. Arra jutottam, hogy létezik ez a világ és sokkal valóságosabb, mint azt sokan hiszik. A mágia olyan láthatatlan fegyverként is alkalmazható, ahol a másiknak semmi esélye ellene. Úgy meg lehet valakit energiákkal kötni, hogy maga se tudja, miért nem mozdul és úgy is el lehet egy nagyvárosnyi magyart zavarni az országból, hogy maguk se tudják, miért indultak el. A spirituális hadviselést úgy tanultam ki, hogy tartottam magam a saját utamhoz, ami ellentétes volt a mester szándékaival. Ekkor jöttem rá egy csomó mindenre és arra is, hogy spirituális mutációm lehet, amivel szemben tehetetlenek. Ugyanis újabb és újabb ellenfelek érkeztek, akik mind megpróbáltak velem valamit és elérkeztünk egy patthelyzethez, amit ők úgy láttak, hogy beszorítottak, én pedig úgy, hogy amíg itt ücsörgök, addig a tudatom az ő tudatszintjük fölé emelkedett, tehát nem látták, miket is csinálok. Ők megelégedtek azzal, hogy csapolják az energiáimat, én pedig tudtam, hogy egyszer visszatérek.

Abban a helyzeti előnyben voltak, hogy egészséges egyedülálló férfiként működött rajtam egy mindenkire ható előre kódolt program, ami a párválasztással kapcsolatos. Vagyis volt egy állandóan nyitva lévő portom a nők felé. Azért csak volt, mert ahogy elértem az 50. életévemet, a rációm ezt lezárta. Logikus, ha 50 éves vagyok és holnap összejövök egy nővel, aki gyereket szül, én 71 éves leszek, mikor a gyerek eléri a 20-at. Tehát a hagyományos értelemben vett család már nem működik. Ha pedig a meditációimat nézem és azokat az információkat is figyelembe veszem, amik érkeznek és a fizikai testem legalább 300-400 évig élni fog, akkor sem beszélhetünk hagyományos értelemben vett családról. Lényegében egyik napról a másikra változás állt be nálam, ahogy te a dobozos tejen meglátod a szavatossági időt. Ez egy olyan világban, ahol a dolgok lassan történnek és mindent egy olyan kollektíva dönt el, akinek a végpontjain az emberek nem gondolkoznak, csak végrehajtanak, derült égből villámcsapást jelentett. Ez a hirtelen villámcsapás amúgy egy 2-3 éves időszakot jelent, ebből is látható, miért nem veszik komolyan az egyént, ugyanis az emberélet ilyen értelemben nagyon rövid. Ők ezt úgy oldják meg, hogy nem az embert nézik, hanem a pozíciót, ahol az emberek dolga az utód kiképzése és Így föntről a műveletek folyamatosak. Azzal, hogy ti ilyen gyors tempóban élitek az életeteket, ez amolyan védelmet is képez a közvetlen behatásokkal szemben, ám a hosszabb időléptékű támadásokkal szemben vakká is tesz benneteket. 

Az az előtti előéletemben volt két barátnőm, a harmadikat utólag visszaminősítettem, mint a csillagászok a Plútót és hasonló okokból. Nem felelt meg ugyanis a párkapcsolat feltételeinek, bár úgy nézett ki. Ugye a Hold is nagyobb a Plútónál, nálam is volt olyan szexmentes kapcsolat, ami erősebb volt nála. Mivel mindig is fiatalabbnak néztem ki a koromnál, ez nem jött annyira jól a középiskolában, sem a húszas éveimben. Azaz csajozás szintjén a harmincas éveim lettek volna a nyerők, nem beszélve a negyvenesről és most tippeljetek, melyik két évtized volt, amiben teljesen a meditációk felé fordultam. Van a közelben egy középiskola, ahol időnként megnézegettek a csajok, de ma már nem nézegetnek és ennek elsősorban az a pár éve hirtelen megnőtt hasam lehet az oka, ami már nem zavar. A fogaim is rámentek erre, azaz a nőkről való leállás döntését pár egyéb olyan tényező is erősítette, amikre ellenfeleim nem gondoltak időben. Ők ott romboltak engem, ahol tudtak és "nem hitték el szavaim", hogy ebből még baj lesz és a baj be is ütött, mikor kiderült, hogy én lennék mégis a legfelsőbb lény, akitől undorodik a főnöknő és már csak idő kérdése, hogy rájöjjön miért. Na ezt védjétek ki, köcsögök!

Amikor az embernek nyitva vannak a portjai, az nagyon kellemetlen akkor, ha mondjuk az utcán megláttam egy jó nőt és éreztem, hogy azonnal "hozzám adják". Ám ilyenkor nem az a nő érkezik, hanem valaki más a kollektívából. Elkezdtem a témát tanulmányozni és rájöttem, hogy ezt már nagyban csinálják a bolygót uraló erők az ébredezők elkapására és begyűjtésére. Nem is kell már ehhez a szex sem, elég csak rajongani egy celebért. Vagy meglátni egy jó nőt az utcán. Aztán érkezik valaki más, akiről nem is gondolnád, hogy miért és hogyan érkezett az életedbe. Nekem már elég fejlett védelmi- és távoltartó rendszereim voltak, amikor jött egy lakótárs és láttam fönn, hogy elképzelni nem tudják, hogy valaki úgy élhet évekig együtt valakivel, hogy eszébe sem jut a szex, sem a párkapcsolat. Hát együtt tudtam. Ezeket a barmokat mögötte, akiket mások biztosan nagy tekintélyű mágusoknak és mestereknek nevezne csak az energialopás érdekelte, ugyanis az én energiáimmal szereztek maguknak olyan pozíciókat egy olyan rendszerben, ahol biztosan nagy kellemetlenségekre számíthatnak, ha ezeket az energiákat nem tudják szállítani. Figyelem! Ebben a műfajban sokszor kell önmagad ellen tenni és megmagyarázhatatlan hülyeségeket csinálni, amik majd később kapnak értelmet, ahol kiderül, hogy milyen jó voltam akkor, amikor mondjuk mindenki hülyének nézett.

Ha a port bezáródik és ők nem jutnak energiához, abból nagy balhé lesz. Komolyan mondom, hogy politikai rendszerek dőlhetnek be, hisz ha Trump nem jut hozzá az eddigi energiái feléhez, azt máshonnan kell beszereznie. Ott vannak rá az oroszok és Kína. Orbán kisugárzása is olyan lehet, mint a Viagrához szokott, de ahhoz hozzá nem jutó pénisz. Én pedig erősödöm, logikus, hogy közel sem barátaimként tekintek ezekre az emberekre és akkor csak pár példát ragadtam ki a sokból. Mindannyiótoknak ugyanígy lopják az energiáit, ez egy bolygószintű spirituális maffia, akiket más szóval háttérhatalomnak is szokás nevezni. Csak én nem vagyok megkeresztelve, nem is hódoltam be nekik, nem tudtak úgy megfogni a nőkkel és amikor kilőtték a tudatomat az ismeretlenbe, én azt megismertem. Most tértem vissza egy olyan testbe, akivel finoman szólva sem jártak el korrekt módon és az a magyarázat, hogy "jót akartak", valahogy nem passzol a történésekhez.

Amúgy engem csak a nők érdekelnek, de annyira sosem érdekeltek. Lehet, hogy önmagukba kellene mélyebben nézni, hogy rájöjjenek miért. Az pedig, hogy a házasságok ebben az országban nagyrészt boldogtalanok egy idegen ország műve, egészen pontosan három ország műve, akikkel nagy haverságban van a magát nemzetinek nevező kormányunk.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése