Ki a menő

Mint említettem, érzékelem az olvasói tömegvéleményeket és ha az feldob egy témát, akkor kijövök vele. Ez a mostani rendbe teszi ezeket a dolgokat a fejekben.

Normális esetben annak kellett volna lennie, amire mindenki gondol, hogy az ilyesmit hogyan kellene csinálni. Jó, akkor kezdjük az elején. Az elején én egy 30 éves ember voltam, aki pontosan azt tette, amit egy fejlett demokrata tenne. Jelezte, hogy hamarosan nála lesz a hatalom és azt is, hogy a kompetens emberekkel szívesen leülne azzal kapcsolatban, hogy mi legyen. Most nem térek ki arra, hogy párhuzamos valóságok, idősíkok, mert elindult azokban is a kavarás. Itt senkinek esze ágában sem volt leülni velem, ám a hatalmamat mindenképp meg akarták szerezni. Sokszor az égi vezetők igen naiv lények, akikhez nem méltó egy csomó dolog, amit meg tudok érteni és amikor elszenvedtem az ez után történteket, egy merőben új helyzet állt elő.

Választhattam, hogy azok uralma alatt akarok-e élni, akik elszedték az erőmet vagy megjátszom az 5%-os esélyemet a sikerre. Mivel az előbbi számomra nem volt opció, olyat léptem, amit ebben az esetben egy ember tett volna meg az egymilliárdból. Azaz a második opciót választottam. Beültem a lakásomba és mindent erre tettem fel. Mivel az ilyen döntéseknek időben visszaható erejük is van, a Rózsadombról előtte Óbudára költöztem egy panellakásba. Meg hidakra cseréltem az amúgy tökéletes fogsorom. Utólag azt mondom, bárki életében bekövetkezhet egy sorserejű döntés, de ezeket a részleteket összerakni csak később tudja. Mert a jelenben nem ismeri a jövőt és a próbák még az előtt lezajlanak, hogy a döntés lehetősége felmerüljön. Mondok egyet közülük. Eljutottam egyszer egy fogorvosnőhöz, aki gyökérkezelést javasolt, soha életemben nem volt ilyen nálam előtte. Felajánlotta azt, hogy minek erre a pár percre beadni a lidokaint, hogy aztán órákra elzsibbadjon a szám, én pedig belementem. Amikor az első fájdalmak megérkeztek, azok olyan mély és intenzív érzések voltak, hogy hirtelen azt találtam ki, hogy poénból úgy fogok ott ülni, mintha mi se történne, még a kezeimet is ellazítottam a karfán és csak háromszor szorítottam rá. Ennek egy lazább próbája a wasabi evés, hogy bekapod az egész golyót és úgy rágod meg, majd nyeled le, hogy ha valaki messziről néz, ne tűnjön fel neki semmi. Ezekhez nagy önuralom kell és egy olyan szellemiség, amit mások a "bolond" jelzővel illetnének. Azok a mások, akik lassan istenként tekintenek majd rám, mert ez van beléjük nevelve. Még ide kívánkozik az orrsövény műtétem, ahol a kórteremben én voltam az utolsó aznap. Míg a többiek már hajnalban fenn voltak és remegtek, engem úgy kellett ébreszteni hozzá. Amikor a műtét közben felnyomtak az orromba egy vésőt és megütötték, felröhögtem, azt hitték fáj. Nem fájt, de soha életemben nem hallottam ilyen tisztán, mondhatnám hi-fi minőségben egy csonttörést, mire az orvos és a nővér összenéztek. Szóval ha te nem vagy olyan, mint egy átlagember, annak nem biztos, hogy a jövőben csak negatív vetületei lesznek, csak tarts ki azon az úton, hogy nem is akarsz átlagember lenni. Ennek sokáig csak a kárát fogod látni, bár ez is nézőpont kérdése, hogy leszarod-e vagy sem, hogy mit fognak szólni hozzá az emberek. Olyan próbák is jönnek, amik a hatalomról szólnak. Megtehettem volna, hogy nem mondok le a beosztásomról, amikor átszervezték a munkahelyemet, de inkább egy érdekesnek látszó feladatkört választottam valami más helyett, ahol bár főnök lettem volna, de nem értettem volna ahhoz, amit csinálok.

Az ilyen kiválasztások úgy működnek, hogy kettővel följebb jelölnek ki a feladatra úgy, hogy eggyel följebb viszont a hülyét vagy a balekot látják benned. Ami a sikeres tisztesség próbák után biztosra vehető. Ugyanis, amibe belekezdtem és 5% esélyem volt rá, arra egy vallásos ember azt mondaná, hogy felvettem a harcot istennel és az angyalaival szemben. Ez egy több valóságon futó olyan műveletsor volt, ahol sokszor elbuktam, sokszor kerültem lehetetlen helyzetekbe, ám a siker azon múlott, lesz-e olyan valóság, ahol ezeket túlélem és elkerülöm. A harcok során olyanok történtek velem, hogy kicserélték a napangyalomat, kilőtték az egyéni tudatomat az ismeretlenbe (ahol amúgy valamilyen égi testület ítélkezett fölöttem) és még a lakásomból is ki akartak dobni az utcára, de ekkor már elkezdett érvényesülni a jövőhatás. Ami egyre erősödött, miközben fölöttem egyre kétségbeesetten próbálták maguknak biztosítani az energiaellátást. Én azonban akkorra már egy új helyzetben voltam, amit természetesen senki sem akart elismerni, mert akkor azt kellett volna elismerniük, hogy hibáztak. A pszichológiája valami olyasmi, hogy ha rengeteg erőforrást és hitványságot áldoztál valamire, amivel már átléptél egy határt, akkor már nem fogsz leállni, inkább mindent egy lapra teszel fel és ez a föntről amúgy rám sugárzó minta biztosította nekem is a szükséges kitartást a nehéz időkben. Ahol voltak fájdalommal teli évek, köztük komoly fájdalmakkal járó hónapok, ahol orvosra gondolni sem lehetett, akik még a csakrákban sem hisznek. Itt egy tipp azoknak, akiknek mondjuk gyorsan felpörögnek, a fürdővízbe fekvés segít. Vagy a fejen a hidegzuhany. A víz ilyenkor nem probléma, de van, hogy megszakítja az energiaáramlást, ezért jó ha egyedül laksz, mert ezeket rajtad kívül senki nem fogja megérteni.

A visszatérésnél ki kellett fejlesztenem a nulláról egy teljesen új ezoterikus irányzatot, mert arra gondolni sem lehetett, hogy azokra bízzam magam, akik felől most rengeteget hallom, hogy "nem tudjuk megölni". Persze hogy nem, mert ez nem az a rendszer, amit már jól bejárattak itt a Földön, hanem egy vadi új. Most lépünk bele abba a korba, amikor már itt a fizikai síkon kerülnek ezek a spirituális keretrendszerek közvetlen összetűzésbe és biztosan nem az lesz az elsődleges szempont nálam, hogy be van-e zselézve a hajam, jól nézek-e ki, vannak-e fogaim és mi lesz a pocakommal. A jogosítványom még a mélytransz idején lejárt, de a mindenki által hőn áhított szerephez járó sportkocsinak még a súlyadóját sem tudnám kifizetni. Mondanom, sem kell, hogy nem álltak tömegek az ügy mellé, ami annak függvényében elkeserítő, hogy itt a világ és a ti seggetek megmentéséről is van szó. Mert ilyenkor mindenki kisember és az emberek a győztes pártján szeretnek állni, ahol nincs kockázat. Pont ezért csináltam úgy, hogy ez csak a végén derüljön ki, pláne amióta beszálltam a holoszórakoztatásba, ugyanis műsorszórással is foglalkozom a magasabb dimenziók felé. Először az ötlet a kurvák távol tartása problémájának megoldásakor jött, hogy minél messzebb legyenek az ellenkező irányban, amikor a hatalomváltás bekövetkezik, kivéve az okos kurvák és azok, akik emberi minőségükben mentek át a próbáikon, hogy nemet mondtak ezeknek.

Ennek tükrében amikor a jónép rám néz és mivel nem érzékeli senki a rangomat (nem gondolom, hogy az óbudai utcai milliő lenne az, ahol ezt ki kellene hangsúlyozni), még át is vernek, hülyének is néznek, meg annak néznek, aminek akarnak. Általában önmagamhoz szeretem magam hasonlítani, de ha a jónép nézőpontjából vizsgálom azt a kérdést, hogy ki a menő, akkor a rogánantalok, meg orbánviktorok, meg habonyárpádok, meg mészároslőrincek lesznek a menők, akik a ti pénzetekből azok, míg én érzem a felháborodást, amikor megfelezném a szupergazdagok vagyonát, hogy abból kezdjem meg a világ rendbetételét. Ők a menők, én meg egy köcsög vagyok és ez mindent elmond rólatok!

Na ezért ne várjon tőlem senki semmit. Amikor írok a mindennapi nehézségekről és erre megcsappan a látogatottság, azt ki nem szarja le? Engem nem az utólagos ellenállók és a fotelhuszárok érdekelnek, hanem létfontosságú információkat adok át azoknak, akiknek a meccs csak most kezdődik a maguk szintjén és nem csak akkor lesznek hajlandók ellenállni, ha már csak a jóba ülhetnek. Azt felejtsétek el, amit itt láttatok az utóbbi 10 évben! Engem semennyire nem érdekel, ha bárki be akar hódolni és most szólok, hogy itt minden le van programozva, amit akkor sem tudok felülbírálni, ha akarok. Mivel hagytátok ezeket ilyen mélyen beágyazódni a hatalomba, nem ígérek mást, mint egy szörnyű 10 évet, mire visszaállítom az idősíkot a megállapodás szerinti ívére, amit csak alig nem szegett meg valaki a gyors meggazdagodás oltárán.

Hogy az én szememben ki a menő és ki a hitvány gazember? Ezek után ki lehet ezt találni, de arra ne is gondoljatok, hogy a vagyonnak bármi köze van hozzá. Kockázatvállalás és felelősségvállalás. Ami nagyon távol áll azoktól, akik ma menők az általuk talán nem véletlenül elbutított emberek előtt.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése