Hogyan bánjunk a gumimacikkal?

Mindig tisztelettel, mert bármikor a seggedbe ébredhetnek és akkor csak a jelenéleti emlékeik lesznek aktívak. Amik ha állandóan lehúzod őket vajon mik lesznek?

Rólam például nem feltételezték azt, hogy nem-et mondok valamire, amire egy hímnemű egyed se mondana nem-et (azonnali kivégzés is járna érte) a galaxisban. Ami meglepő, mert már az elején mondtam nekik, hogy NEM, de ezek tényleg olyanok, mint a cigányok, hogy csak legyintettek egyet azzal, hogy úgyis náluk van a hatalom, mit számít, úgyis az lesz, amit ők akarnak. Hát most kiderült, hogy mégis számít és az a sok munka, amit az elnyomásom mellett végeztek, hogy előkészítsék ennek a frigynek a létrejöttét (amit nem annyira a szerelem, mint inkább az ÉlményPark megszerzése inspirált), nem hogy kárba veszett, de nagyon sok kellemetlenség gyökere is, ami mostantól érni fogja őket.

Ezt egyszer már megjátszották, hogy amíg fönn volt a tudatom, egy magát mesternek nevező alak közreműködésével "hozzámadtak" valakit úgy, hogy erről engem még csak nem is tájékoztattak. Onnan jöttem rá, hogy egyszer csak elárasztották a cigányok azt a spirituális teret, ahol dolgoztam a "rokonok jogán" és onnan is kezdődik az a korszak, amiben megtanultam harcolni és itt van a gyökere annak is, miért mondom azt, hogy "soha többé nem állok szóba cigókkal". Cigó itt nem feltétlen a cigányokat (arabokat, feketéket, stb.) jelenti, inkább egyfajta jellemvonás/szellemiség, amiből vannak szép számmal Nyugaton is.

Senki sem gondolta volna, hogy ha ott az a sok szép valóság, amik némelyikében nagyon gazdag vagyok, pont ezt a valóságot fogom választani... ahol egyedül élek egy óbudai 2 szobás panellakásban. Mivel senki sem gondolta, ott húznak le még a mai napig is, ahol csak tudnak. De lehet, hogy ez a "mai napig" nem csak egy frázis, hanem maga a kőkemény valóság. Sőt, olyan dolgok indulnak be, amiket már részletesen kifejtettem a weboldalaimon és amikor ezt a blogot írom, mindig olyan érzésem van, mint annak a koncertező zenekarnak, akik 40 éve játsszák ugyanazokat a számokat.

Röhögtek akkor is, amikor ezt az elképesztően nagy munkát végeztem, amiben lényegében minden szükséges információt kitettem a netre és nem is értették, hogy a mágiáik ellenére hogyan jut oda az a pár ember, akik olvasták. Azt sem értették, mi inspirál engem arra, hogy néhány embernek írjak ilyen tempóban. Nos az a néhány ember nem véletlenül jutott át a szűrőiken és ezeket az anyagokat nem a mának írtam, hanem akkor, amikor kiderülnek a dolgok és jönnének a tömegek igét hallgatni. Ezt a sátános hangulatot is akkor vettem magamra, amikor megjöttek az első emlékképek egy olyan valóságból, ahol az egyik reggel arra ébredtem, hogy egy sátortábor kezd épülni a házam körül és bárhova mentem, fátyolos szemű tömegek követtek. Szóval a tömegek, akik mindig a győztes oldalán szeretnek lenni, most egy másfajta oldalt olvashatnak, amit erősen ajánlok is, mert az új hatalmi rendszer követelményei egészen mások, mint ennek a seggnyalatós-behódolós világé. Akik amikor elkezdték kiépíteni, nem gondolták volna, hogy NEM-et fogok mondani és ezt érvényesíteni is tudom és nem gondolták volna azt sem, hogy simán elküldöm őket a picsába ezzel a szarral, amit itt látok magam körül és eszembe sem jut ezt elfogadni.

Röviden mondom azt, ami mindenkit érdekel. Az eddigi harácsolások, lopások, közpénzből vagyonszerzések témában. Nekik azt üzenem, hogy minden bizonnyal nem olvasták el az apró betűs részt, amiben világosan szerepel, hogy eljön az idő, amikor lejár a Próbaverziójuk. Fel is hívtam benne a figyelmet arra, hogy ezek az energiák nem ingyenesek csak akkor, ha valaki feladatcélokra használja őket. Azt sem árt figyelmen kívül hagyni, hogy az az árfolyam, amit mindenki önmagára ért és az, amit az ÉlményPark EmberTőzsde (E.T.) állapít meg, akár rendkívül távol is lehetnek egymástól, ám a felvett (energia)hiteleket csak az E.T. árfolyama alapján törleszthetik. Aki ismeri a "svájci frank hitel trükk" néven elhíresült akciót, amiben lenullázták a magyar középosztályt, jól tudja, hogy milyen megpróbáltatásokra számíthat az új árfolyamán, de szerencsére itt az Adósságrendező. Ügyintéző angyalaink segítségével az arra jogosultak ezt az adósságot átütemezhetik és ebben a konstrukcióban korlátlan élet áll rendelkezésükre a törlesztésre. A fő szabály úgy hangzik, "ahogy te másokkal, úgy teveled". Azaz akik kamatot számolnak, kamatokra is számítsanak, akik kamatos kamatot számolnak, kamatos kamatra számítsanak, ami sokaknak az új árfolyamukon akár örök jelenlétet is jelenthet.

A fő szabály a Tükör Elve. Az ÉlményPark fejlettségének köszönhetően nem a kollektíva, hanem az egyes emberek szintjén. Már beszéltem a beavatáslopásokról, amik a megszállás miatt elkezdtek ide-oda vándorolni, de a közben eltelt idő eltorzította az eredeti viszonyokat, ezért az ÉlményPark új hatalomkiosztása alapján történik ennek rendezése, ami az aktuális állapotot veszi alapul. Ez azt jelenti, hogy akik önmaguk fejlesztésével töltötték az időt, azokhoz mennek a kompetens energiák. Itt jegyezném meg azt a gyakorlatot, amit a cigók kedvelnek, hogy mindenféle beetetődumával és ígéretekkel megnyerik az emberek (köztük a magyar emberek) előzetes bizalmát, amiről aztán a hatalomban megfeledkeznek. Nos aki itt ilyesmire számított, csalódnia kell, mert amiről beszélek, pont azt programoztam le úgy, hogy arra is figyeltem, ha engem megszállnak, én sem tudom ezeket felülbírálni. Ezt különösképp a Kapjátok Be! holojáték miatt is tartom érdemesnek itt külön kiemelni.

Olyan sok dolgot feltételeznek még rólam és várhatóan fognak is, hogy célszerű egy erre létesített weboldalon tovább tájékozódni.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése