Heti időlépték

Azt gondolom, hogy a heti időlépték az, amiben egy tízéves időléptékű ember eléri a ti szférátokat, akik a mindennapi életben a percek világában éltek. Elég mozgalmas hét áll mögöttem, bár filmet nem lehetne róla forgatni.

Ha az ember egy olyan forgatókönyvet követ, amit én, sosem tudja előre mi fog történni. Azaz nyitottnak kell lenni mindig mindenre. Ez az állandó készenléti állapot egy hagyományosan gondolkodó embert akár fel is őrölhet, ám kellő rugalmassággal át lehet rá állni és a teljes nyugalom állapotában lehet benne létezni.

Most csak teltek a hetek és ebbe villant bele ez a hét, aminek 2 év a kihatása az idő mindkét irányába. Ez azt jelenti, hogy... és itt most érzem, hogy 3D-ben kellene beszélnem, ami eddig nem okozott túl nagy problémát, ám itt nehezen tudnám elmagyarázni azt, hogy egy másik valóságban történt meditációból hogyan lesz evilági úgy, hogy alapjaiban változtatta meg 2 éve az életemet. Viszont sokkal könnyebb a mához kötni azokat, amik 2 év múlva fognak történni.

Biztos megakadt pár embernek a figyelme ott, hogy nem tudom, mi fog történni, amikor az ilyen dolgok tudása nagy hatalom. Ha egy olyan forgatókönyvet követek, ami XD-ből jön és rugalmasan reagál a pályán történő eseményekre, akkor nem is szerencsés állandóan tudni valamit, aztán ezeket állandóan módosítani. A másik az, hiába jövök föntről, ezek nem elnyomóan uralkodó alászállások és ezért állandóan vannak a fejem fölött olyan megszállók, akik eddig sem haboztak, ha a terveim és gondolataim kifürkészéséről, majd megakadályozásáról volt szó. Így meg nehéz kifürkészni, mert ezekre én is csak tippelek. A harmadik pedig a minden magasabb tudatosságú embert fenyegető unalom kérdése, amire nagyon jó gyógyír, ha nem ismered a jövőt.

Hogyan tudsz helyesen eljárni két évvel ezelőtt? Mert ezek nem privilégiumok, vagyis jóval többen csinálják, csak nem vesznek észre ebből semmit. Először ki kell magadban fejleszteni egy képességet és meg kell érteni a folyamatokat, amik összefüggnek, azaz ha elindulsz ezen az úton, akkor minden szükséges infó menet közben megjön. Rá kell ismerni azokra a jelekre, amiket te közvetítesz és meg kell tanulni csak erre hallgatni. Az igaz nehézségek azonban akkor jönnek, amikor ezek a jelek elkezdenek számodra értelmet nyerni és nem lesz bennük sok értelem.

Sőt, olyan dolgok lesznek benne, amikre ép ésszel az ellenkezőjét tennéd, mint amire kér. Mert ép ésszel a Jelen Fontossága az elsődleges, ám az is igaz, hogy a jövő információit csak ez tartalmazza. Mondjuk régóta vársz egy jó állásra, csak azért, hogy elég pénzed legyen. Ám lehet, hogy két év múlva erre visszatekintve inkább elkerülnéd és nem mennél bele. Ám ezt a mában csak akkor tudod elfogadni (és felvállalni, hogy mindenki hülyének néz), ha bízol önmagadban és a jelben, ami sugároz.

Nem véletlen akarják teljesen elhitelteleníteni a bizalmat, mert egy bizalomhiányos állapotban hátrányba kerülsz olyanokkal szemben, akiket egységbe forrasztanak. Ám ennek is meg van a maga hátránya, nálam már többször bebizonyosodott, hogy éles helyzetekben nem működnek a mesterségesen kinevezett barátok.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése