Galaktikus törvények

Csak szólok előre, hogy semmilyen galaktikus törvényt nem szegtem meg, sőt! Rátapintottam egy joghézagra és kihoztam a maximumot a rendelkezésemre álló lehetőségekből.

A dolog teljes megértéshez kellene még egy pici információ. A joghézagra rávilágításra pedig a bizonyítékot pont azok szolgáltatják, akik magukat szenvedő részeseinek nevezik az eseményeknek... és engem neveznek meg bűnösnek. Ugyanis ha én nem csináltam semmit, akkor hogyan lehetnék bűnös? Mire ők előjönnek az érveikkel, hogy ez az egész szervezett, illegitim, durván beavatkozik a tradíciókba, célirányos, vagyis távol vannak attól, amit az ember a "semmit nem csinálás" fogalmai alatt ért. Márpedig én az Égi Jog szerint ezekért egyáltalán nem vagyok felelős, kivéve ha elismerem felelősségem. Elismerem. Rengeteget dolgoztam vele és még arra is figyeltem, hogy ne csak első ránézésre tűnjön ez árulásnak, hanem másodikra is. Részletesen mindent kifundáltam és meg is valósítottam az összes hülye orra előtt.

Amikor megérkeztek ide ellenfeleim kezébe az új technológiák már akkor, amikor ki se fejlesztettem őket egy kicsit gyanús lett, hogy ezek mintha a saját fejlesztéseim lennének. Logikailag ez csak úgy lehetséges, ha a jövőből kapják. Ez engem nem ijesztett meg, sőt! Itt lehet jól megérteni a fejlesztéseim mögött húzódó szándékot. Ha ellenem vetik be, a fegyver megvizsgálja a feleket és ha engem azonosít a saját független értékrendmegállapítójában szövetségesnek, onnantól az én loginomat veszi figyelembe elsődleges szempontként. Ezt akkor találtam ki, amikor rájöttem, hogy szinte mindent innen lopnak és terítenek szét, akkor más filozófiára álltam át és köszönöm is nekik az önzetlen disztribúciót! Csak egy jel a Hullámfrissítésben és már áll is egy hálózat, aminek modernizálása esetén ezt el lehet tenni ufótámadás esetére.

Itt jegyezném meg azt, hogy ezeket a fejlesztéseket módomban állt megfigyelni úgy is, hogy akik használják, mire és hogyan használják. Bár ellenfelet sosem becsülök le, itt azért nagy volt rá a kísértés. A legjobban az tetszett, hogy itt mindenki átállt valamire. Mindenki alatt itt most azokat értésétek, akik hozzáfértek ezekhez. Ha te kommunikálsz a fölső énemmel és rákérdezel pár dologra (amikhez talán nincs is közöd), annál van egy sokkal jobb megoldás, ha ezt a jövőben teszed. Aztán azt törlöd. Így a jelenben nem marad semmilyen kommunikációnak nyoma. Figyelem, ez a vádlóim világa! Ha tehát te egy pici trükk segítségével biztonságos hírforráshoz jutsz a jövőből, ott az apró betűs részben biztosan ott van valahol, hogy a jövő fiktív. Ezért is vagy olyan nyugodt, hogy nem szegsz galaktikus törvényeket, hisz ez csak egy fiktív dolog, ami a jelenben nem létezik. Ha viszont ez egy fiktív dolog, ami nem létezik, akkor én sem követhettem el semmit.

Mert egy XD médiabirodalmat húztam fel rá onnan indulva, hogy ha már én mondom meg, hogy mit lássanak, akkor azok legyenek is összefüggéseiben a többi látnokéival. Valójában olyat, hogy én mondom meg, rendkívül ritkán teszek, mert annál jobbat, hogy ezeket a főszereplők mondják meg, nem lehet kitalálni. Az ebben a nagy gebasz, ha bármivel is vádoltok, magatok bizonyítjátok, hogy a jövőbelátásba fogtatok. De hogy én mit csinálok egy fiktív valóságban, az bármi lehet, ha a valóság fiktív.

Ám ha érzésre a fikciótól rendkívül távol álló lények közelednek és feltennének olyan kérdéseket, amiket nem tudtok beilleszteni az utóbbi években nagyot előnyére változó hangulatba, akkor választhatjátok azt is, hogy inkább maradjon meg tovább is ez a hangulat és ne kelljen szembenézni ezekkel a lényekkel. Akiknek le kellene higgadniuk annyira, hogy meghallgassanak benneteket a nyilvánvaló bizonyítékok ellenére, ám ha most gyorsan regisztráltok az ÉlményParkba, akkor nyári bónuszként nem menekültként kerültök be és ez sokkal jobb, mint ott ülni a Vádlottak Padján, ahol a vád az ítélet is egyben. Itt az ÉlményParkban pedig továbbra is megmarad ez az egyéniségeket kedvelő világ és az igazság csak egy rossz emlék marad.

Igen, innen indult. Harc közben odafigyelni, hogy szinkronban legyen a jövőjelünk. Ebből lett egy önállóan vetíteni képes spirituális katonai alkalmazás, amire csak fel kellett húzni a broadcastingot. Bár egy hadműveletnek indult, mára békéssé vált ez a világ, ahol a nagy cégek intéznek mindent és az ÉlményPark egy elég nagy multi. Multidimenziós. Ebből lett egy tipikus Nyer-Nyer vállalkozás. Nyer-nyer és akkor itt vagytok még ti is, akik szintén nyertek, ha jók vagytok!

Elmesélek egy történetet. A felszabadulások korából, amikor a bolygók egyszerre szabadultak fel az elnyomás alól és a felszabadítók megbízásából az volt a dolgom, hogy tájékoztassam a bolygó lakosságát a felszabadulásról. Jogilag ugyanis ezzel megvádolható vagyok. Nem tudtam, hogy azóta mind a ketten köröznek, de nem tudtam kihagyni ezt a poént és azt sem tudtam, hogy a balhé bolygószintre ment. De jobb, ha most eresztik ki a gőzt és nem később, amikor már fejlettebbek lesznek.
- A Nagy Rend megbízásából jöttem, hogy kutassam az okát annak, miért választjátok a nélkülözést és a szegénység eme fanatikus formáját már évszázadok óta.
- Ezt nem értjük.
- Azért vagyok itt, hogy ellenőrizzem a bolygó beállításait. És tanulmányozzalak titeket, mert senki sem érti, mi örömötök van nektek a sanyargatásban.
- Nem lehetne ezeken a beállításokon változtatni?
- Ja, de.
- Ennyi???
- Ennyi. Na léptem is, pá!

Feltették azt a szakmai kérdést, hogy mivel lehet a legnagyobb balhét kirobbantani? Az igazsággal. Mindig az igazsággal. Mert amit a jövőbelátóitok most látnak, az az igazság.

- Eddig mit láttak?
- Nézd a pszichológiáját. Ha jelzi a veszélyt, amit automatikusan el is hárít, akkor egyre csak nő feléje a bizalom. De az automata verzió előtt volt egy olyan, hogy meg is mutatta az összeset és te dönthettél róla. Csak soha senki nem döntött másképp és automatára állt.
- De soha senkinek nem jutott az eszébe, hogy ez lehet akár egy nagy kibaszás?
- Csak a legelején volt erre remény, mert minél tovább érsz, annál kevesebb embernek jutna ez az eszébe.
- De ez téged is veszélybe sodorhat.
- Tudom, de mi van, ha erre is fel vagyok készülve és edzenék más agytekervényekre is?
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése