Galaktikus politika

Az alaphelyzet az, hogy te, a modern ember, aki technikai civilizációban él vagy szó szerint az ellensége azoknak, akik jelenleg a galaxis meghatározó erői. Egy olyan szigeten élsz, melynek technológiai fejlettsége még nem érte el azt a szintet, hogy komolyan lehessen venni olyan galaktikus szomszédok között, akik amolyan "Avatar-szerű" civilizációk. Egy valaha volt galaktikus birodalom nyomain élnek és annak hátrahagyott technológiáját használják.

A te életed arról szól, hogy tanulsz, dolgozol, pénzt keresel, elköltöd, szórakozol, pihensz és ügyeskedsz. Vagyis szabadon töltöd el az időt és célod alapvetően az egyéni érdekeid mentén meghatározható. A világunkat a verseny szövi át. Verseny az iskolában, verseny a párkapcsolatban, verseny a pozíciókért, verseny a TV-ben, verseny a mindennapokban. A világunk is a verseny miatt fejlődik ilyen tempóban. Ez azonban sok feszültséggel jár, ami tele van sikerekkel és kudarcokkal és az életed tempója olyan gyors, hogy csak a külvilágot érzékeled. Röviden olyan vagy, mint az egykoron létezett galaktikus birodalom. A maga háborúival.

Ahol nincs jelen a pénz és nincsenek jelen az egyéni érdekek, ott egészen más a világ tempója, értékrendje és fontossága. Az élet sokkal spirituálisabb, a tempója pedig sokkal lassabb. Az élet célja nem az eredmény, hanem a "család", vagyis a hierarchia. Ahogy a te agyadban csökevényes az intuitív félteke, náluk pont olyan csökevényes a racionális. Ahogy ők élnek, azt te el se tudod képzelni. Bizonyára vannak romantikus ideáid a boldog, nyugodt világaikról, ahogy nekik is a mi boldog világunkról, ahol bármi elérhető és bármit megtehetsz. Te jól tudod, hogy bármit azért nem, mert meg van benned az egyéni tudatok együttélési rendjének mélyebben ható gyökere, de bennük nincs ilyesmi. Itt a Földön a szomszédainkhoz az indiánok, a galaxis meghatározó erejéhez pedig a muszlimok hasonlítanak a legjobban. Amúgy nem véletlenül, de ezzel most nem bonyolítanám meg.

De tudjátok mit? Mégis megbonyolítom. Ha egy magasabb dimenziós szellemi lény behelyezi a tudatát a Föld Hologramba, akkor nagyon sok ember lesz belőle úgy, hogy 3D-ben értelmezhetetlen a hétköznapi tudat számára, hisz ezek az emberek mindig is itt voltak. Amiben más ez, mint a megszokott az az egyéni tudatok elkülönülésének extrém formája. Azaz nagyon könnyű beleragadni. Két megoldás van. Az egyik a visszavonulás, ám ekkor magára hagyod az embereidet. A másik a kollektivizálódás, vagyis a vallás. Ám hologramja nem csak a Földnek van és máshol vannak olyan fajok, akik egészen más szemmel néznek az időre, valamint az életcélokra. Ha egy flotta nekiindul a galaxisnak "jót tenni", abban benne van az is, hogy ha elérkeznek egy ilyen bolygóhoz, mint a Föld, itt nagyon könnyen nézhetik őket erőszakos hittérítőknek. Nem állítom, hogy nincs igazuk egy csomó dologban, ám az alternatíva, amit kínálnak finoman szólva is távol van a csábítótól.

Nagyon vigyázni kell a szóbeszédekkel, ígéretekkel, híresztelésekkel, előzetes ítéletekkel, ugyanis az idegenek előszeretettel használják a manipuláció fegyverét. Céljuk, hogy kihasználják az egyéni tudatok gyenge pontját és a maguk pártjára állítsanak minél több embert olyan világ ígéretével, ami sosem létezett. Amikor például hallasz a Fény erőinek küzdelmeiről a Sötétség ellen, az sosem a fehér és fekete küzdelme, ahogy beállítják. Ugyanis sokszor csak nézőpont kérdése a dolog. Ám hol beszélhetünk tisztán Fényről olyanok esetében, akik életcélja az erőszakos hódítás? Mint ahogy hol beszélhetünk sötétségről egy olyan világban, ahol szabadon megszerezheted a tudást? Itt vannak a szemünk előtt a Fény csapatai, akik ellenségüknek tekintik a gondolkodó embert és magukat a törvény fölé emelve, a közpénzt lopva kreálnak egy középkori világot, ahol még azt is ők akarják megmondani, hány tépés wc-papírral törölheted ki a segged.

A Föld helyzete nem könnyű. A velünk amúgy inkább nem ellenséges idegenek fölé megérkeztek azok, akik vallásos életcéljuknak tekintik az ilyen világok behódoltatását, mint a miénk. Az a baj a világelittel, hogy van veszítenivalójuk és nem fogják a harcot választani, ha van más lehetőség. Azoknak már van rutinjuk az ilyesmiben, de van egy jellemzőjük is, sosem tartják be a szavukat és a piszkos munkát is azokkal végeztetik el, akiket aztán eltávolítanak, ha itt az ideje. A spirituális hatalmat már megszerezték úgy, hogy átvették az irányítást azoktól az idegenektől, akik már jó ideje itt tevékenykednek és meg is kezdték a politikai hatalomba való beszivárgást.

Na ebbe a helyzetbe élesedett az ÉlményPark egy olyan földi ember által, aki a legmagasabb dimenziós és ez azt a fura helyzetet idézte elő, hogy az idegenek hite szerint én vagyok az istenük. Ám ahogy a kereszten lógó krisztussal önmagát hirdető keresztény egyház számára a legnagyobb csapást krisztus visszatérése jelentené, ugyanígy vannak ezzel ők is a saját szerveződésükben. Itt vagyunk egy rendkívül komoly katonai erővel rendelkező bolygón, amit nem mernek megtámadni a hagyományos módon (ami amúgy is ellentétes mindennel, amit hirdetnek), de azért mégis megtették békésnek kommunikált módon.

Amikor Hunyadi a magánhadseregével és egy hozzá csatlakozó bánnal legyőzte az akkori világ legerősebb hadseregét, a főurak már a török világra rendezkedtek. Most is ugyanez van. És képzeljétek, ezek a faszfejek nem tudják mi az az ellentámadás. Nekem alapvetően nem a Földön lenne dolgom és úgy gondolom jobb, ha az emberiség felszabadítóként jelenik meg a galaxisban, mint egy köcsög faj parancsára hódítóként, nem? A jelen is képlékeny, nem hogy a jövő, ráadásul itt olyan spirituális technológia jelent meg, ami komoly zavart idéz elő a mindent tervek szerint végző lények soraiban. Innentől már a kocka el van vetve akkor is, ha nem hisztek benne.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése