Ezo bulvár

Itt mindenki ezo bulvárt nyomat, de van, aki nem titkolja.

Igen, ez a blog kőkemény ezo bulvár. A bulvármédia ugye az eladásaiból él, ezért a célja a balhé, amit nagyobb példányszámban vesznek az emberek. Én itt nem adok el semmit, csak reklámozok. Az is tény, hogy nem a tömegeknek szól, amit csinálok és ez soha nem is lesz a célom, bár ugye okos ember nem mondja hogy soha, de a bulvármédia szabályai megengedik, hogy ilyesmiket leírjak.

Az ezotéria azt jelenti, hogy belső világ. Kérdésem az, mit tudok én beszélni arról, hogy mi van a te belső világodban? Semmit. Tehát ha én ezoterikus weboldalt üzemeltetek, az minden esetben ezo bulvár, akkor is, ha a világ legnagyobb mestere teszi. Azaz csak duma, aminek célja, hogy odatereljen téged a belső világod kapujához.

Amikor téged elkezdenek ezek érdekelni, mondjuk itt kapsz kedvet ehhez az egészhez, akkor sajnos be kell látnunk azt is, hogy a bulvármédiából tájékozódtál és ezt megerősítik a látogatottsági mutatóim is. Persze ezt kicsit beárnyékolja az, hogy erősen szétszabdaltam a weboldalaimat, amiket akár egy portál alá is betehettem volna, ám ennek szakmai okai vannak, ugyanis így sokkal hatékonyabb és kellemesebb mindenkinek a munka. Azt biztosan kevesen tudják, de minden weboldalnak, minden TV csatornának, minden sorozatnak saját tudati zónája van a holografikus frekvencián, ahol a hasonlók gyűlnek össze, ezért lehet az, hogy az érzékenyebbeket esetleg zavar vagy épp ellenkezőleg, kellemesnek találnak csak felnyitni egy weboldalt, hogy ott időzzenek előtte. Én például a facebookról úgy ahogy van lejöttem, mert közel sem tartottam kellemesnek azokat az energiákat, amiket áraszt.

Ha valakit ez tényleg érdekel, csak egy módon tud vele foglalkozni. Otthon egyedül, kikötve az ajtócsengőjét, kikapcsolva a TV-jét, telefonját és számítógépét. Én is így tettem, de csak pár évig, amíg tartott a lényeg. De amikor ezt én megtettem, akkor még nem volt ennyire a mindennapok része az internet, mint ma. Könnyen lehet, hogy ez egyre nehezebb lesz, ahogy a technológia fejlődik.

A magam részéről amúgy azért vezetek blogot, mert a kapacitásom egyrészről megengedi, másrészről elég szórakoztató, ha az ember nincs olyan nyomás alatt, mint például a hirdető elvárásai és a látogatottsági mutatók. Ha az ember önmaga szórakoztatásáért csinálja, akkor annyira nem számít a látogatottság, bár érdekes következtetések levonására alkalmas. Gondolom mindenki ismeri a régi Hofi viccet, ahhoz hasonló. Ha ezen a blogon jövőbeni tekintélyemhez méltó módon írogatnék, lehet, hogy bealszanátok rá. Ha meg durvulok, akkor meg durva vagyok. Ám derült égből villámcsapásként érkezik a bizonyíték, hogy igenis erre van igény.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése