Exkluzív ajánlat

exkluzív [ë v. e] melléknév -abb (elavulóban, választékos)
1. Olyan <közösség>, amely nem fogad be tagjainak társadalmi helyzetén, rangján alulinak tartott személyeket; zártkörű. Exkluzív kör, társaság. || a. Ilyen közösség tagjaira jellemző. Exkluzív gondolkozás, viselkedés.
2.* Kizárólagos. Exkluzív helyzet.

Az eredeti szöveg angol nyelven itt megtalálható.


Amikor rádöbbentem arra, hogy miről szól az idegen beavatkozás, szerencsére abban a helyzetben voltam, hogy olyan alternatívát tudtam elkészíteni, amit egy hétköznapi tudatú ember nehezen tud megérteni. Azzal, hogy ezt a világot megmentettem nem az a célom, hogy ezt a világot így konzerváljam ahogy van, hanem az, hogy átalakítsam úgy, hogy képes legyen megfelelni az "isteni rezgésszint" paramétereinek. Hogy ki mit ért isteni rezgésszint paraméterein, abban jelentős nézeteltérés alakult ki a beavatkozó idegenek és énközöttem, aki ilyen értelemben a független Föld egyetlen olyan képviselője vagyok, aki képes a szempontjait érvényesíteni.

Erre az alanyi jogot az általam kifejlesztett, új világértelmezésen alapuló spirituális keretrendszer biztosítja, amit ÉlményPark Holoplatformnak neveztem el. Ennek a holoplatformnak a bemutatása meghaladja ennek az anyagnak a terjedelmét, de bárki számára lehetőség van a tanulmányozására az ezen a weboldalon elérhető linkekről. Mivel egy spirituális mutáció következtében a tudatom a 42. dimenzióig emelkedett, lehetőségem lett arra is, hogy ez a világ is tovább éljen a maga minőségének megfelelő alsóbb világokban. Ez azt jelenti, hogy felesleges azon keseregnie bárkinek, ha nem jut be a Felsőbb Világokba, ha bejutott a Tudathajóra. Meglehet ezek az információk megdöbbentőek lehetnek az ezzel először találkozó ember számára és meg is terhelheti a túl sok információ az agyát, mégis abban a helyzetben van, hogy minden szükséges információval érthető formában találkozhat.

Ennek a civilizációnak a fejlettebb szintjére akkor tudunk lépni, ha megtaláljuk a boldogság kulcsát egy anyagias környezetben. Akik ebben a világban nagy gazdagságra tettek szert, létrehoztak egy olyan világot, amivel egyben bizonyították is, hogy alkalmatlanok annak fejlett szintjére lépni. Ám nem mindenki közülük, ha figyelembe vesszük azt, hogy az élet iskolájában tanultak is és van még egy vetülete, mégpedig a gyerekeik, akik már beleszülettek ebbe. Ha én azt mondanám, hogy az új elit kiépülésének folyamatában bezárom a kaput a régi elit továbblépésre alkalmas tagjai elől, azzal az összeomlást kockáztatom, mert kizárnám a folyamatosságból a középosztály melletti másik kulcsréteg tagjait. Alapvetően a cél egy globális középosztály megteremtése, ami legjobban a skandináv országok berendezkedésére hasonlít. Ez lenne az a minta, amit egy technikai civilizáció isteni szintűnek nevezhet.

A változáshoz azonban át kell szervezni az anyagi erőforrások felhasználásának jelenlegi rendszerét. Ezt számos olyan tényező nehezíti és akadályozza, amikkel csak úgy lehet eredményesen foglalkozni, ha az ember érvényesíti az "égi hatalmát" a Földre is. Soha senki nem csinált ilyet, ám előttem soha senki nem csinálta ezt függetlenül a szakrális és világi hatalmaktól és soha senki nem csinálta ezt az egyéni tudatával, lefordítva az eszével. Közel 20 éve beültem egy lakásba egy európai nagyváros közepén egy olyan mélytransz meditációra, amit Tibetben sem mertek és létrehoztam valamit, amit még Amerikában sem értenek. Ahogy ez lenni szokott, nem ment minden úgy, ahogy ideális lett volna, mert közben meg kellett küzdenem azzal, ami tudományos környezetben ahhoz hasonló, amikor egy fiatal tudós zseni új területekre lépve találkozik a nagy nevű tudósok (többnyire irigységen alapuló) ellenállásával. Már az bizonyítja a művemet, hogy képes voltam ezt a közel 20 évet bevételek nélkül végigcsinálni. A ti nézőpontotokból én jelenleg a periférián vagyok erősen mellőzött helyzetben, ami azonban engem nem gátol meg abban, hogy folytassam a munkát.

Hogy a globális elit tagjai közül bárki ebben alanyi jogon részt vegyen, arról csak annyi információm van, hogy léteznek ilyen emberek, akik emberi minősége ennek megfelel. Mivel ez egy paramétereken alapuló, előre leprogramozott automatikus művelet, benne is vannak a felemelkedési programban úgy, hogy erről lehet hogy ők sem tudnak. Az ajánlat nem is nekik szól! Az ajánlat azoknak szól, akik nincsenek azok között az emberek között, akik semmiképp nem vehetnek részt ebben akkor sem, ha ők a világ leggazdagabb emberei. Ez az ajánlat egy olyan lehetőség, amivel az utolsó pillanatban lehet felkapaszkodni a hajóra. Ennek megfelelően az ára nem olcsó, a vagyonotok fele. Még így is rendkívül méltányos, de erről nem szeretnék többet mondani. Aki sumákol, trükközik, már ki is került a programból és a számára megfelelő alsóbb világban élvezheti tovább a pénzét, ha az ennyire fontos neki. Amit én ezzel a pénzzel teszek, tulajdonképp az lesz, amit nekik kellett volna, ha valóban felelős elitként viselkedtek volna.

Mivel nem vagyok pénzügyi szakember és időmet sem a pénzszerzés kötötte le, ez az ajánlat csak akkor él, ha megjelenik nálam egy ehhez a területhez jól értő, emberi minőségében is alkalmas személy. Az ő feladata lesz ezeknek a pénzeknek a fogadása és kezelése. Jelenleg csak egy bankszámlám van egy olyan banknál, amit az első két ilyen utalásból úgy ahogy van meg is tudnék venni és egy paypal fiókom, ahol már az is feltűnést keltene, ha valaki a napi zsebpénzét elküldené abból a körből, akiknek ez az ajánlat szól. Cserébe megkapják azt a védelmet, ami minden programba csatlakozónak jár.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése