Eltérő ügyekre, dolgokra és emberekre vonatkozó szabály

Találkozhatnak, de nem keveredhetnek.

Az egyik legnagyobb probléma egy olyan bemerevedett viszonyrendszer, amit az okozott, hogy az eltérő dimenziókban eltérő dolgokkal foglalkozó, ám közös 3D valóságba vetült emberek egymással interakciókba léptek. Ahogy az életeitek egymásba keveredtek, senki sem gondolt arra, hogy milyen hatással lesznek ezek a közben végzendő spirituális és fizikai síkú folyamatokra.

A rendezés lényege röviden. Azok az emberek csinálják, akik megoldották azt, hogy senki se kerüljön velük interakcióba, mint pl. én, aki közel 20 év ülök itthon és közben nagyjából lekoptak rólam az ügyek, dolgok és emberek. Ez egy automatikus rendezési folyamat, ami az ilyen emberekről indul. A hullámfrissítés után életbe lép egy védelem, aminek lényege az, hogy engedi a találkozásokat, de nem engedi azt, hogy az egymáshoz nem kapcsolódó elemek összekeveredjenek és egymásba rögzüljenek.

A frissítésnek minden bizonnyal lesznek kellemetlen vetületei, hiszen ti ezeket az embereket, dolgokat és ügyeket az életetek természetes részének tekintitek. Ragaszkodtok hozzájuk és emiatt nem tudtok a saját dolgaitokban egyről a kettőre jutni. Azt nem tudom megakadályozni, hogy saját véleményt formáljatok és emiatt kiakadjatok rám, de ha tudjátok az okát, lesznek közületek olyanok, akik képesek lesznek felülemelkedni ezen.

Sok balhé, válás, összeveszések várhatók, hisz mi olyan lények vagyunk, akik ok nélkül nem csinálunk ilyesmit. Kell tehát egy ok, ami miatt kialakulnak azok a konfliktusok, amik logikai magyarázatot adnak arra, miért tűnnek el bizonyos ügyek, dolgok és emberek az életetekből. Utána már ilyen összekapcsolódások nem lesznek. Te a saját ügyeiddel foglalkozol, ő is azzal foglalkozik, de attól még bulizhattok együtt egymás haverjaival, ha amúgy csak nektek kettőtöknek van ügyetek egymással.

Annyit jegyeznék még meg itt, hogy akiknek sikerül balhémentesen oldaniuk, azok egy sikeres próbát is teljesítettek, ami akár váratlan felemelkedéssel is járhat.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése