ÉlményPark Iskola elkényeztetett gazdag csemetéknek

Van egy Positive Black nevű minta, ami mindenkin elindul, aki ebbe a programba csatlakozik. Önmagam sötét oldalán próbáltam ki. Az ÉlményPark azért kapta meg az Isteni Szintek (nevezhetjük Fényes Oldalnak is őket, bár a Sötét Oldal is fényesnek látja önmagát és ugyanúgy létezik isteni szintje) támogatását, mert ezt a problémát nem lehet másképp megoldani, csak a sötét oldal eszköztárával. Megjegyezném gyorsan azt is, hogy a sebészetet is sötétnek látják azok, akik elképzelhetetlennek tartják, hogy egy betegséget így is meg lehet gyógyítani és a probléma lehet, hogy mégsem isten büntetése.

A cím eredetileg Élménypark Iskola lett volna, de most inkább csak egy olyan területére szorítkoznék, amiről jött egy (itt) soha meg nem történt emlékem. Ám a dolog felkeltette bizonyos szférák érdeklődését és ami ott megtörtént kicsiben, most történik nagyban is. Ezért nem tudnak az illető magasabb dimenziós lények távozni és hogy úgy mondjam óriási szívás vár azokra az emberekre, akik lepaktáltak velük. El is mondom miért.

Amikor a bennem lévő eredendő geciséget tanulmányoztam, kerestem annak lehetőségét, hogyan tudom ezt hasznosítani. Nem a szó negatív, hanem pozitív értelmében. Ekkor indult a nagy médiakarrierem, ahol amolyan kandi kamerás műsorokat készítettem. A lényegük az volt, hogy embereket elaltattunk és amikor felébredtek, valamilyen élethelyzetben találták magukat. Az egyik legnépszerűbb az Ébredés Las Vegasban című műsor volt, ahol ismeretlen emberek ébredtek egymás karjaiban egy las vegasi eskető nászutas lakosztályában egy homályos éjszaka után, amiről (photoshop) képek is készültek.

Volt még egy másik műsor, ahol egy kisváros volt ebbe beavatva. A szereplőket előtte foglalkoztatta a párhuzamos valóságok témája (meg persze mi is rásegítettünk erre), aztán egyik reggel egy másik életben találták magukat sok ismerőssel. De most inkább mesélnék a meg nem történt emlékemről, ami egy hatalmas bulival indult egy luxusyachton és hivatalos volt rá az összes gazdag- és befolyásos család gyereke. Fergeteges több napos buli volt, amit csak fokoztak a célállomáson, egy lakatlan szigeten kiépített szórakozóhely fényei. Ahogy a hajó kikötött, már indult is a buli reggelig. Sokan meg is jegyezték, hogy legszívesebben itt maradnának egy ideig és már szervezték is a másnapi tengerparti úszkálást a csodás vizekben.

A buli aztán véget ért, ahogy az utolsó is bealudt. Mire az utolsó felébredt és kibotorkált a napfénybe, alakzatban álló embereket látott, akik már csak őrá vártak és megkezdődött az a 3 éves program, ami fegyelmezett, felelős és kitartó embereket faragott belőlük. A Földet olyan lények szállták meg, akik ebben a szabadságban a felelőtlen bulizást látták, elkezdték uralmuk alá vonni a világot, magukhoz vonni az erőforrásait és kihasználni a népét. Fönn pedig keresték annak alternatíváját, hogy az erőszintre emelkedésemmel az egész bandát kinyírjam és a végén eljutottunk oda, hogy amit az imént olvastatok kicsiben, azt megcsináljuk nagyban. Körülbelül 23 évig fog tartani, de csak ebben a valóságban, ahova közülük csak egy jutott. Mint ahogy azon a tengerparti 3 éves kiképzési programon is csak egy volt, aki felismerte ebben a jót és mindent meg is tett azért, hogy a legkiválóbb legyen.

Egy, akinek az emberi alakjai szerencsésnek mondhatják magukat. Az ÉlményPark Oktatási Intézményeiről bővebben itt olvashattok.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése